Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Venus is de heersende planeet van Stier. Venus reist van 1 april 2018 tot 24 april 2018 door Stier!
De Zon straalt vanaf 21 april 2018 ook in jouw eigen teken Stier! April 2018 is hierdoor een gunstige maand voor je gezondheid, welzijn en financiën.
De meeste planeten bevinden zich in de oostelijke helft van je horoscoop.
Je hebt de volledige vrijheid om noodzakelijke transformaties in je leven te maken en je leven te leiden zoals jij dat wilt. De planetaire krachten verschuiven zich in april 2018 steeds verder naar de onderste helft van de Stier horoscoop. Dat betekent dat de buitenwereld minder belangrijk wordt en dat de focus verlegd wordt naar jouw innerlijke wereld.

Liefde en Relaties
Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je sociale kring en zakelijk netwerk worden er nieuwe langetermijn verbintenissen gesloten.
Vanaf 9 maart 2018 heb je echter te maken met een retrograde Jupiter in jouw Huis in Relaties.
De retrograde Jupiter laat je op een andere manier naar relaties kijken zowel zakelijk als privé. Deze maand zijn er nieuwe vriendschappen en verrijkende verbindingen. Maar Jupiter retrograde vraagt je selectief te zijn en te vertrouwen op je gevoel.
De energie van de Volle Maan van 30 april 2018 in jouw Huis van Relaties staat garant voor romantische uurtjes, maar ook voor veranderingen op relationeel gebied. Een aanzoek, een belofte of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Wat het ook in de komende weken zal zijn, het kan een eind of een begin zijn dat voor beide partijen een nieuwe weg zal zijn.
De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden en deze kracht versterkt de boodschap van de retrograde Jupiter in Schorpioen. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
De eerste drie weken van april 2018 laat een uitdagende periode zien. Er is sprake van onrust thuis en dat kan te maken hebben met je carrière of met plannen die te maken hebben met een verhuizing, verbouwing of nieuw interieur van het huis.
De transit van de rode strijder Mars door Steenbok is in deze periode voor de Stier het moment bij uitstek om plannen te verwezenlijken. De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Hoe maak je iets bespreekbaar? Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker en de beste periode om je plannen naar voren te brengen. Dat is van 17 april tot 30 april 2018. Dingen kunnen worden opgelost met meer wederzijds begrip en inbreng.

Carrière
De Volle Maan van 31 maart 2018 viel in jouw Huis van Werk. De eerste helft van april 2018 is hierdoor de beste periode om bestaande projecten op het werk en thuis af te werken of om eventuele problemen met een zakenpartner, collega of klant op te lossen.
Door de retrograde Jupiter in Schorpioen kun je op het werk te maken krijgen met tegenwind. Tegenwind heeft meestal met afgunst te maken. Maak het niet erger dan het is, maar ga mee met deze flow en breng positiviteit in een negatieve situatie. In deze periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid zijn er grote stappen te zetten in je carrière, dus laat je niet van de wijs brengen. Een vriendelijk woord en een glimlach doen meer dan je zelf zou denken.
Niet alles is goud dat er blinkt deze maand, als iets of iemand perfect lijkt, dan is vaak het tegenovergestelde het geval. Natuurlijk hoef je niet alles af te wijzen. Leren van een ervaring is ook goed, zolang je er maar van leert.

Financiën
April 2018 is over het algemeen een gunstige financiële maand. Mercurius is jouw planeet van Financiën! De retrogradeperiodes van Mercurius zijn direct van invloed op de financiën van de Stier. Verstandig budgetbeheer is dan raadzaam. Mercurius is nog tot 14 april 2018 retrograde. De verleiding bestaat dat je door de invloed van Venus geneigd bent om dan meer geld uit te geven dan je kunt veroorloven. De retrogradeperiode van Mercurius is juist bedoeld om financiële plooitjes glad te strijken en dat is iets wat je wel moet doen.
Vanaf 25 april 2018 tot 19 mei 2018 reist jouw eigen planeet Venus door het Huis van Financiën en dat is een gunstige financiële periode om goed rendement uit investeringen en financiële projecten te behalen. Deze maand wordt geld uitgegeven aan gezondheid en humanitaire doelen. Lees de kleine lettertjes en zorg dat je financiële administratie op orde is. Dat is altijd een goede raad, maar met Mercurius retrograde is dat haast een noodzaak.

Gezondheid
April 2018 is een gunstige maand voor je gezondheid en welzijn, maar je hebt wel wat aandacht nodig, Stier.
Zoals regelmatig een goede massage is heilzaam om jezelf weer heel te voelen.
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt dan in de tweede helft van april 2018 meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen. De Lente komt eraan en misschien heb je last van wat wintergewicht. Dan is het tijd om te gaan bewegen. Hardlopen, wandelen, naar het strand. Daar moet je echt iets aan doen, want dat gaat niet vanzelf. Wanneer het niet op je eigen houtje lukt, zoek dan hulp. Samen sporten is gezellig en is net de stok achter de deur die je nodig hebt. Gezonde voeding doet de rest.

Advies
Jouw charme is deze maand jouw geheime wapen om te krijgen wat je verlangt.
Met een lieve glimlach krijg je alles voor elkaar.
Spiritualiteit speelt een grote rol in april 2018. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn tot 14 april 2018 herinnert je aan wat er nog moet worden veranderd.
Je leert in deze periode wie je bent.
Misschien ben je wat kwijtgeraakt en vindt je terug wat je nodig hebt. Wat je terugvindt is nodig om jezelf te hervinden.

error: Content is protected !!