Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop.
De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Oktober 2022 is de maand van huis en gezin, communicatie, creativiteit en vermaak.
Relaties, financiën, gezondheid en carrière vereisen wel wat aandacht.
De laatste tien dagen van oktober 2022 laat de meeste dynamiek zien.

Liefde en Relaties
Het laatste uitdagende vierkant tussen de retrograde Saturnus in Waterman en Uranus in Stier in oktober 2022 brengt oude relatiedrama’s van eind 2021 weer terug om alsnog te wordt opgelost.
Wanneer een relatie niet meer te redden is, komt er tijdens het laatste vierkant tussen Uranus en Saturnus alsnog een einde aan, dat geldt ook voor werkgerelateerde romantische affaires met een leidinggevende. Het vierkant Saturnus/Uranus brengt ook onevenwichtigheden tussen werk en partner aan de orde waardoor keuzes moeten worden gemaakt.
Leeuw moet steeds de eerste stap zetten om bruggen te bouwen in de liefde, je carrière en met iedereen waar je mee in contact treedt.
Probeer werk en liefdesleven gescheiden te houden tot eind oktober 2022. Ook zakelijke partnerschappen zoals collega’s kunnen onder druk komen te staan, dus probeer het hoofd koel te houden en vermijdt onnodige discussies.

Familie en Huis
De eerste helft van oktober 2022 verloopt rustig, maar Leeuw kan wel geconfronteerd worden geconfronteerd met de gevolgen van de beslissingen die eerder door deren zijn genomen.
De meeste dynamiek is in de tweede helft van oktober 2022 te verwachten. Door de invloed van de Zon en Venus in jouw Huis van Familie en Huis wordt in de tweede helft van oktober 2022 de aandacht verlegd op uitgestelde projecten thuis zoals een nieuw interieur of renovatie-project. Er komt meer tijd voor je kinderen en familie of je gaat het huis te koop aanbieden of een huis kopen of een nieuw interieur.
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis. De Zon heerst over jouw eerste Huis van Persoonlijkheid, dus is rechtstreeks van invloed op jouw ZIJN. Deze Zonsverduistering in het vierde Huis van je Huis en Oorsprong is de kosmische poort tot diepgaande gebeurtenissen afhankelijk van eventuele planeten of Lichten in het vierde Huis van jouw geboortehoroscoop. Het is mogelijk dat je in het komende halfjaar gaat verhuizen of voor jezelf een reis gaat maken om met jezelf en verleden in het reine te komen.
Er breekt dan een gunstige periode aan voor een familiebijeenkomst, een periode om banden aan te halen met familie of met degenen die je als familie beschouwt.

Carrière
Het is raadzaam om zakelijke evenementen aan het begin van de maand goed te plannen.
Om carrière doelen te behalen moet Leeuw in oktober 2022 echt de kost voor de baat uit aten gaan. Investeringen betalen zich vanzelf weer terug, maar je moet wel bereid zijn om te investeren om te krijgen wat je wilt.
Van 10 oktober tot 20 oktober 2022 moet je oppassen met al te ambitieuze collega’s of leidinggevenden. Door nu het initiatief te nemen, ben je ze een streepje voor.
Samenwerking is voor de ondernemer onontkoombaar, zelfs met de concurrentie!
Alle Verduisteringen van 2022 zijn van invloed op het verloop van je carrière. De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 laat ook weer de noodzaak zien om een keuze te maken tussen privé-leven of je carrière of in ieder geval de balans te vinden.
De Leeuw die werkzaam is bij de overheid, bankwezen, luchtvaart of werktuigbouw is het meest succesvol deze maand. Hou rekening dat er problemen kunnen ontstaan met leidinggevenden of hogergeplaatsten. Het laatste vierkant tussen de retrograde Saturnus en Uranus, de gedeeltelijke Zonsverduistering van 25 oktober 2022 en ook de komende Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 kunnen grote veranderingen in je carrière teweegbrengen.
Sommige dingen lijken weg te vallen, maar deze komen terug in een andere vorm.

Financiën
Hou rekening met onverwachte uitgaven in verband met kinderen of defecte huishoudelijke apparatuur. Asteroïde Ceres in Maagd in het Huis van Financiën) ondersteunt tot 18 december 2022 bij het nemen van verstandige financiële beslissingen en het vinden van nieuwe manieren om de financiële situatie te verbeteren en te stabiliseren. ​
Vanaf 29 oktober 2022 tot 20 december 2022 is Jupiter door retrograde nog even terug in Vissen.
Dit is een afsluitende periode om oude financiële en emotionele zaken af te wikkelen om met een schone lei het jaar 2023 in te kunnen gaan. Tijdens deze periode kunnen oude schulden worden vereffend of komen er giften of goed nieuws van instanties of is er financiële ruimte om een mooi geschenk te kunnen kopen waar je lang voor het gespaard.
Financiële problemen steken aan het eind van oktober 2022.
De financiële uitdagingen zijn er om je om je voor te bereiden op de toekomst. Zolang je bereid bent om met anderen samen te werken en advies goed in je oren knoopt, dan komt het goed.

Gezondheid
Voorkomen is beter dan genezen, dus een gezonde levensstijl is van het allergrootste belang.
Met Pluto in Steenbok (6e Huis van Gezondheid) is het altijd zaak om goed voor je lichaam en welzijn te zorgen. Met de retrograde Jupiter in Ram speelt religie, geloof en spiritualiteit een grote rol spelen bij genezing en herstel. Een buitenlandse arts of adviseur kan waardevolle informatie geven om fit en gezond te worden.
De herfstmaand oktober 2022 is een drukke maand en dat betekent stress. Je hebt rust en ontspanning nodig om tot jezelf te komen. Regelmaat is het toverwoord. Dus met regelmaat naar de sportschool of even er tussenuit. Een goed idee is om samen te gaan sporten. Een halfuurtje werken, een kwartiertje rust. Rust in je hart en hoofd biedt ruimte voor creativiteit en creatieve oplossingen. Zorg voor rust, regelmaat en een evenwichtige voeding ook in je gezin.

Advies
Vanaf 29 oktober 2022 tot 20 december 2022 is Jupiter nog even terug in Vissen. Ter afsluiting van 2022 is dit een periode om oude financiële en emotionele zaken af te wikkelen om met een schone lei het jaar 2023 in te kunnen gaan.
In oktober 2022 is er dankzij Pluto in Steenbok vooruitgang te boeken door een belangrijke beslissing te nemen. Pluto gaat vanaf 8 oktober 2022 weer direct in jouw Huis van Werk!
Focus op een specifiek doel voor het beste resultaat.

error: Content is protected !!