Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
Februari 2019 is een mooie maand voor de carrière en het verwezenlijken van ambities!
Met de meeste planeten bovenaan de horizon van de Stier-horoscoop ligt de focus op carrière, ambitie, persoonlijk ondernemerschap en onafhankelijkheid.
Nu is het de tijd om vooruitgang te boeken, Stier.
Je doet alles op eigen kracht, gestaag en in eigen tempo. Het is nu jouw tijd, Stier!

Liefde en Relaties
Februari 2019 staat in het teken van sociale activiteiten, netwerken en het maken en versterken van nieuwe contacten, zowel zakelijk als privé. Jouw sociale leven bloeit en jouw netwerk groeit!
Je sociale leven is leuk en gezellig, maar er gaat niets boven de ware liefde en samenzijn met je partner. Vele Stieren besluiten deze maand dat het tijd is voor gezinsuitbreiding.
Neem de tijd om een beslissing te nemen. Vanaf de tweede helft van februari 2019 is jouw planeet Venus conjunct Saturnus en dan moet je niets forceren. De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Deze kosmische invloed laat vanaf dat moment een gezellige periode zien van romantiek en uitgaan, etentjes, feestjes, netwerken, vrienden en je sociale leven.
In de tweede helft van februari 2019 kan door Venus conjunct Pluto het groene monster dat jaloezie heet, de kop opsteken.

Familie en Huis
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 heeft direct betrekking op het huis en familie. Deze maand zijn er al veranderingen in je familie en privé-leven te zien zoals een heuglijk feit of ontwikkelingen in je carrière waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen.
Aan het begin van de maand kunnen er wat uitdagingen zijn aan het thuisfront, maar jij weet alles in goede banen te leiden en je gezinsleden te inspireren om samen te werken.
De Volle Maan van 19 februari 2019 duidt op een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of het organiseren van een recreatief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol inneemt.

Carrière
De Zonsverduistering van 6 januari 2019 was de kosmische poort tot een studie, doorgroei of een spirituele periode waardoor je de betekenis van het leven en de wereld waarin we leven vanuit een heel ander perspectief gaat zien.
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je al een tijdje geleden mee bezig bent, krijgt deze maand vleugels. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen. In de tweede helft van februari 2019 krijg je waardering voor je inzet.
De studerende Stier krijgt echter te maken met vertraging en moet harder werken om gestelde doelen te bereiken.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van financiën. Mercurius reist tot 10 februari 2019 door jouw Huis van Carrière en deze invloed brengt je in contact met de juiste contacten en dat betekent dus meer inkomsten! Vanaf 19 februari 2019 betreedt de Zon het teken Vissen en zie je concreet meer inkomsten zoals door een nieuwe baan of onderneming. Het is echter van het grootste belang dat je op tijd je rekeningen betaalt en niets laat versloffen, want volgende maand gaat Mercurius retrograde.
De financiële vooruitzichten zijn dus goed in februari 2019. Je mag rekenen op de steun van je familie en sociale netwerk bij het behalen van je financiële doelen.

Gezondheid
Venus is jouw planeet van Gezondheid. Door de invloed van Venus in Steenbok is de gezondheid van de Stier over het algemeen goed, krachtig en vitaal. Blijf echter wel op je hoede, want een verkoudheid is mogelijk. Een goed energieniveau kun je behouden door te trainen en in beweging te blijven. De invloed van Uranus in Ram in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn leidt ook in februari 2019 tot bewustwording van gezondheidsproblemen. Je onderbewustzijn wordt constant geprikkeld om er alles aan te doen om gezond en fit te worden en te blijven!
Zorg voor een stok achter de deur, want je hebt niet altijd zin om te gaan trainen als je moe bent.
Samen trainen is ook veel gezelliger!

Advies
In de vaste relatie kan er misschien sprake zijn van aangename sleur. Het is dan goed om dan de spanning terug te brengen. Je hoeft niet iedere avond hetzelfde voor te schotelen!
Probeer wel geduldig te zijn in de eerste helft van februari 2019.
Een buitenlandse reis of een taal leren is zakelijk gunstig voor jezelf en voor anderen.

error: Content is protected !!