Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter oktober 2019

Algemeen

De meeste planeten staan ook in oktober 2019 nog aan de bovenkant van de Boogschutter-horoscoop. Een periode waarin je op carrière en op wereldse doelen bent gericht.

Een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren zonder het steeds moeten aanpassen aan anderen. Toch heb je de medewerking van anderen nodig om je dromen waar te maken.

De focus in oktober 2019 ligt op samenwerking, carrière, succes, sociale leven en je financiële situatie.

Liefde en Relaties

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. Oktober 2019 is een sociale, passionele en romantische maand voor de liefde! De fysieke kant van de liefde komt deze maand sterk naar voren. Je bent aanhankelijk en je wil intimiteit delen en genegenheid tonen. Je wil je geliefde verrassen met cadeautjes en romantische uitjes.

De vrije Boogschutter gaat actief op jacht op feestjes, bij wederzijdse vrienden en het internet.

De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Creativiteit, Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken komt er meer dynamiek in de vaste relatie. Deze kosmische invloed laat vanaf dat moment een gezellige periode zien van romantiek en uitgaan, etentjes, feestjes, netwerken, vrienden en je sociale leven.

Familie en Huis

De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Kinderen en Creativiteit! De tweede helft van oktober 2019 is hierdoor een zeer sociale en creatieve tijd. Geweldige periode voor het theater, concert, muziek of film, maar ook om je beste artistieke en creatieve beentje voor te zetten. In je familie is er een heuglijke mededeling! Jouw kinderen en hun ontwikkeling spelen een zeer belangrijke rol in deze periode. Het gezinsleven en kinderen vervullen je hart met trots, maar hebben jouw steun hard nodig. Je bent bereid om waar nodig de helpende hand te bieden. De jonge Boogschutter wil zich settelen om een gezin stichten. Ouders en ouderen in je familie hebben je aandacht nodig.

Carrière

Tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens deze periode verandert je houding ten aanzien van werk. Je verandert van baan, een baan met minder stress en meer vrijheid.

Met de Zon in Weegschaal krijg je vooral in de eerste drie weken van oktober 2019 veel fysieke energie en dat is goed nieuws voor sportieve prestaties en alles wat kracht en dynamiek vereist.

Deze energie wordt deze maand vurig ondersteund door Mars in jouw Huis van Carrière.

Een productieve en efficiënte periode zowel in je studie, vaste baan of eigen onderneming.

Ook een goede periode om werk te vinden of overwogen zakelijke risico’s te nemen. Oktober 2019 is een maand waarin de aandacht gericht is op samenwerking, hard werken en vastberadenheid. In de eigen onderneming krijg je meer klanten of op je werk krijg je aandacht. Gunstige maand voor zakelijke reizen. Aan het eind van de maand is er opzienbarend nieuws.

Financiën

Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Financiën hebben jouw gevoel voor waarde en bezit op de proef gesteld en je de waarde van geld geleerd, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Zowel Saturnus en Pluto zijn in oktober 2019 weer direct in Steenbok. Een gunstige periode voor investeringen zoals de verkoop en aankoop van onroerend goed. Er kan sprake zijn van promotie, een bod op een huis of kan er sprake zijn van een verhuizing door een nieuwe baan.

De invloed van de totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 in jouw financiële achtste Huis kan ook in oktober leiden tot ontwikkelingen die te maken hebben met gedeelde financiële bronnen.

Oktober 2019 is een gunstige maand voor financiën. Inkomsten komen geleidelijk met een piek aan het eind van de maand. Van 31 oktober tot 20 november 2019 gaat Mercurius weer retrograde in Schorpioen. De retrograde Mercurius laat de gevolgen zien van roekeloos financieel gedrag in de afgelopen drie maanden.

Gezondheid

Venus is jouw planeet van Gezondheid. Door de invloed van Venus in Weegschaal is je gezondheid verbeterd. Vanaf 9 oktober 2019 reist Venus door Schorpioen en dan moet je het toch rustig aan doen. Meditatie, ademhalingstechnieken en spiritualiteit ondersteunen je gezondheid. Neem voldoende beweging en let op je gewicht. Vermijdt stress en neem zoveel mogelijk ontspanning tussendoor.

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 28 oktober 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Door deze invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. 

Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Oktober 2019 is een maand van hoge energie. Deze hoge energie kan worden gekanaliseerd door te sporten, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of naar het strand. Gezonde voeding doet de rest.

Advies

Ondanks wat uitdagingen op het werk, ziet het er goed voor je uit. Jouw open en sociale houding wordt gewaardeerd door je collega’s. Maar praat ook open als je iets niet bevalt, Boogschutter. Door te praten is er veel op te lossen.

Aan het eind van oktober 2019 kan er een ontmoeting zijn dat je omver blaast of je moet een belangrijke beslissing nemen. Laat je niet opjagen wanneer je niet zeker bent van je zaak.

error: Content is protected !!