Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman augustus 2017

Algemeen
Deze maand moet er een balans worden gevonden tussen carrière en een gelukkig gezinsleven. Onafhankelijkheid is een belangrijk thema deze maand.
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid. Iedere Waterman wordt sterk beïnvloed door deze kracht. Deze Maansverduistering is de energetische poort naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld. Een herdefiniëring van jezelf.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Relaties. Er is een nieuwe situatie in je leven waardoor je een nieuwe stap gaat zetten in een relatie zoals een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Het is ook een periode om te visualiseren hoe je de relatie of zakelijk partnerschap vorm wil geven. In de tweede helft van augustus 2017 duidt de retrograde Mercurius op emotionele verwijdering en minder emotionele intimiteit in je relatie. Emotionele intimiteit is pas mogelijk wanneer emotionele onafhankelijkheid wordt ervaren. Emotionele onafhankelijkheid laat je groeien als mens. Niemand kan voelen wat jij voelt. De Zon staat symbool voor je relaties. De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Er breekt een periode aan waarin samenwerking het sleutelwoord zal zijn, zoals in de liefde, vriendschappen als in zakelijke verbintenissen. De goede relaties overleven, maar de minder goede relaties worden verbroken. De reis van de rode strijder Mars in Leeuw door jouw Huis van Relaties versterkt de emotionele verbinding in je relatie wordt versterkt. Van half juli tot begin september 2017 ben je bereid te vechten voor je relatie en stappen ondernemen om de onderlinge band versterken zowel privé als zakelijk.

Familie en Huis
In de komende maanden komt de nadruk te liggen op de buitenwereld en carrière voor de Waterman. Dat betekent dat je nu de balans moet zoeken tussen carrière en privéleven. Bijvoorbeeld door een dag vanuit huis te werken. Hou in ieder geval een dag per week vrij voor je gezin en familie. Je wil vrij zijn in alles, maar betrek wel je gezinsleden, familie en vrienden bij iedere beslissing die je neemt. Vanaf de tweede helft van augustus 2017 worden door Mercurius retrograde oude koeien uit de sloot gehaald. Deze periode is bedoeld om de lucht te klaren en schoon schip te maken. Jouw gezin en familie biedt het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd, dus neem het niet voor lief.

Carrière
In deze periode van het jaar moet je een balans zien te vinden tussen je carrière en privéleven. Jouw carrière wordt steeds belangrijker. Een dag thuiswerken zou een goed idee zijn. Jouw drang naar onafhankelijkheid vertaalt zich ook in de carrière. Richt jezelf op de uitvoering van een project waar jij de leiding over hebt of op een project dat jij zelf hebt bedacht. Regelmaat, routine en emotionele, fysieke en mentale discipline zijn ook een thema’s deze maand. Op vaste tijden werken en ook op vaste tijden een rustpauze inlassen. Het werkt echt! De tweede helft van augustus 2017 staat door de retrograde Mercurius in het teken van achterstallig administratief werk wegwerken. De retrograde Mercurius is gunstig is voor de creatieve Waterman deze maand om met vernieuwde inspiratie bestaande projecten tot voltooiing te brengen.

Financiën
Neptunus is jouw financiële planeet. Neptunus reist door jouw Huis van Financiën en blijft retrograde tot eind november 2017. Raadzaam is niets te forceren, dus geen grote investeringen doen. Neem een afwachtende houding aan. Belangrijke beslissingen met betrekking tot investeringen moeten voorlopig in de ijskast. Tijdens de komende maanden is het goed om financiële plannen tegen het licht te houden, te herzien of te verbeteren. De financiële groei wordt beïnvloed door de retrograde Mercurius in Maagd. Dat heeft te maken met geld van de partner en tegoeden vanuit de belastingen of verzekering. Augustus 2017 is dus echt een maand om voorzichtig aan te doen. De financiële situatie verbetert na 23 augustus 2017, maar een investering doen pas na zorgvuldig onderzoek.

Gezondheid
In de eerste drie weken van augustus 2017 kun je last hebben van stress. Je hebt rust en ontspanning nodig. Gezonde voeding en regelmatig bewegen om gezond en fit te blijven in deze drukke periode is zo belangrijk, Waterman. Zorg voor de juiste balans! Samen sporten is gezellig en inspirerend. Zwemmen, fietsen, wandelen of hardlopen. Het maakt niet uit wat je doet, maar kom in beweging. Doen hoor, Waterman.

Advies
De Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 is een cruciaal keerpunt. Het kan het begin of het einde betekenen van iets wat belangrijk voor je is. Het is het hoogtepunt van het jaar waarop je beloond wordt voor je inzet, maar ook tegenslag en vertraging wanneer je minder goede keuzes hebt gemaakt. Het kan ook het keerpunt zijn dat je besluit veranderingen door te voeren in je leven. Probeer conflicten te vermijden. In de komende maanden komt je in rustiger emotioneel vaarwater terecht en kun je het leven overzien.

 

error: Content is protected !!