Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De persoonlijke planeten staan in juli 2023 aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes.
Het innerlijke werk is essentieel om uiterlijk succes te hebben. Samenwerking, sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn voorwaarden om gewenste doelstellingen te bereiken. De belangrijkste aandachtsgebieden voor juli 2023 zijn financiën, carrière, huis en familie. Voor wat betreft je carrière voelt het door de retrograde Saturnus in Vissen als twee stappen voorwaarts en één stap achteruit.
Juli 2023 is geen geweldige maand. Optimisme en angst wisselen elkaar af. Neem geen overhaaste beslissingen en zoek steun in je sociale kring om doelstellingen te behalen.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de retrograde Pluto in Steenbok in het 8e Huis van Zielsprocessen is intimiteit, obsessie, taboes en seksualiteit voor Tweelingen al heel lang een thema. Deze krachtige en transformerende invloed van Pluto blijft aanhouden tot januari 2024, maar wordt geleidelijk aan minder.
Mars in Maagd vanaf 11 juli 2023 (tot 27 augusts 2023) is geen ideale periode voor de liefde.
Je kunt dan niets forceren, maar alleen afwachten. Als je dat doet en grenzen respecteert, kan er toch iets moois en blijvends ontstaan.
In een vaste relatie is het raadzaam om creatief te zijn en deze maand zo nu en dan de boel de boel te laten of verveling en eentonigheid te voorkomen.
De single Tweelingen kan een liefde ontmoeten tijdens sociale interacties, een reis, excursie of een feestelijke activiteit. Vanaf 18 juli 2023 kunnen er door de verschuiving van de Maansknopen situaties ontstaan met teamwork en jongeren om je innerlijke kracht en zelfvertrouwen versterken.
Met de invloed van asteroïde Ceres in Weegschaal kan een verstoorde balans in de liefde of sociale kring worden hersteld.

Familie en Huis
Van 11 juli tot 27 augustus 2023 reist Mars door Maagd (Huis van Familie en Huis) en dat betekent werk op en om het huis. Tweelingen kan tijdens die volatiele periode energiek, maar ook defensief, beschermend en assertief zijn.
Tweelingen kan zich met de energie van Mars richten op richten op thuis projecten zoals een verhuizing, gezinsactiviteiten, renovatie of verbetering van de woonsituatie.
De jonge Tweelingen wil tijdens deze periode zijn of haar vleugels uitslaan en op zichzelf gaan wonen, op zoek naar zichzelf.
Er kan spanning ontstaan in het gezin, familie en met schoolgaande kinderen en ook zijn er hoge kosten voor het gezin en huis. Juli 2023 is ook geen gunstige maand om te reizen, want er is risico op vertraging en letsel. Het blijft voorlopig onrustig op het thuisfront.

Carrière
De retrograde Saturnus in Vissen kan een vertragende werking hebben op je carrière, opdracht of studierichting, maar geeft Tweelingen wel de ruimte om serieus na te denken over de richting die je volgt. Niets overhaast beslissen om succes op lange termijn te garanderen.
Planetaire energieën maken je dat heen en weer wordt geslingerd tussen vertrouwen en ontmoediging. In de studie en op je werk voel je dat je vastloopt en dat vindt je maar niks. Alles voelt als een sleur en een uitdaging. De invloed van de retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen (10e Huis van Carrière) is de oorzaak van vertraging in de carrière, op school en met studie. Op de werkvloer kunnen er aanvaringen zijn met collega’s, leraren en leidinggevenden waardoor het niet eenvoudig is om projecten uit te voeren. Je werkt zo hard, maar het is net alsof je niet vooruitkomt. Een ingrijpende beslissing zoals een andere baan of studie nemen is verleidelijk nu, maar niet de ideale oplossing, wacht liever af. Luister naar goede raad van ervaren personen in jouw sociale kring. Je hebt werk nodig waar je je mee verbonden voelt, iets dat zinvol is, waardering en geluk biedt.

Financiën
Tot 11 juli 2023 reist Mercurius door Kreeft (tweede Huis van Financiën). Tijdens deze praktisch gerichte periode zijn er uitgaven en inkomsten die te maken hebben met communicatie-systemen, maar ook is er kans op een onverwachte verhuizing en hoge kosten die daarmee gepaard gaan.
De Volle Maan in Steenbok van 11 juli 2023 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Ook komt de focus te liggen op een emotionele situatie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is.
De Nieuwe Maan van 17 juli 2023 in het 2e Huis van Financiën en Waarde brengt jou de informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Neem niet meer dan je kunt dragen.
Het geld is als zand tussen je vingers, dus zorg voor een goede budgettering en overzicht van je inkomsten en uitgaven, want aan het eind van 2023 kom je voor hoge kosten te staan.

Gezondheid
Juli 2023 wordt een lastige maand. Het voelt alsof iedereen jou wil tegenwerken, zowel zakelijk als privé, maar in de meeste gevallen is dat gevoel onterecht en is het een projectie van jezelf.
Een kleine tegenslag aan het begin van juli 2023 reageer je af op degene die het dichtst bij jou staat. De transit van Mars in Leeuw tot 10 juli 2023 laat een actieve periode zien waarbij je hoofd overloopt, maar waarbij je ook jezelf voorbij kunt lopen. Neem voldoende rust en zorg voor ontspanning, Tweelingen.
Met de invloed van Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt Tweelingen meer bewust om oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en onverwerkte emotionele bagage los te laten. Op ongewone en onverwachte manieren komt deze onderdrukte energie aan de oppervlakte.
De retrograde Venus in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 kan de oorzaak zijn van stress, concentratieproblemen, dwanggedachten, mentale uitputting of minder interesse. Tijdens deze periode moet je even een time-out nemen als dat mogelijk is.

Advies
Laat je aan het begin van de juli 2023 niet uit het veld slaan en blijf kalm.
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Carrière) vertraagt, maar vraagt je ook om koers te houden. Je motivatie is weg en verveling slaat toe. Daarom moet je werken volgens een vast schema en met een tijdslimiet. Als je te lang door blijft werken, gaat dat ten koste van de kwaliteit van je werk en je fysieke en mentale gezondheid.
Acceptatie van wat je niet kunt controleren zorgt voor gemoedsrust.
Het is vallen en opstaan, maar jouw innerlijke groei zal echter van onschatbare waarde zijn. Onverwachte gebeurtenissen dwingen je om emotionele en materiële bagage los te laten.
Als het oude pad niet meer het juiste pad is moet je een ander pad inslaan en als je dat zelf niet doet, komen veranderingen van buitenaf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!