Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten bovenaan de Ram-horoscoop is oktober 2022 ligt de focus op de buitenwereld, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen. Je bereikt je doelen op eigen kracht.
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 laat zelfvertrouwen, dadendrang en strijdlust zien!
Planeet Mars aan de onderzijde van de Ram horoscoop laat zien dat je aandacht moet schenken aan gezondheid en privé-leven, Ram.

Liefde en Relaties
De hele maand oktober 2022 staat in het teken van relaties door de invloed van de Zon, Mercurius en Venus in in Weegschaal (Huis van Relaties).
Oktober 2022 is dus een sociale maand, met weinig belangrijke gebeurtenissen. Belangrijk is wel de dialoog. Blijf in gesprek en zeg wat er op je hart ligt. Los het niet alleen op, maar zoek steun.
Vanaf eind oktober 2022 tot medio november 2022 breekt een spannende en intense periode aan met Venus, de Zon en Mercurius in Schorpioen (8e Huis). Het 8e Huis van Pluto gaat over sensualiteit en intimiteit. Door open en eerlijk te praten over je diepste verlangens en deze niet geheim te houden, kunnen wensen eindelijk worden vervuld!

Familie en Huis
Je krijgt het steeds drukker in je carrière en dat betekent dat er minder tijd overblijft voor je privéleven. Het kan zijn dat je emotionele onrust ervaart in je privé-leven. Die onrust kan haar oorsprong vinden in jezelf. Het is belangrijk dat je voor jezelf gezonde grenzen stelt in je gezin en in je familie. Je privé-leven is toch de allerbelangrijkste pijler om succes in je carrière te hebben.
Jouw kinderen of kinderen in de familie krijgen deze maand geweldige mogelijkheden tot groei.
Je werkt hard en dat wordt gewaardeerd, maar nog meer wordt je gewaardeerd wanneer je belangstelling toont. De invloed van Mars in Tweelingen kan de oorzaak zijn van conflicten met broers, zussen of andere naaste familieleden, ook buren of kennissen. Wees verstandig, blijf rustig en bewaar afstand, want een ruzie kan ontaarden en lang voortduren.
Er kan sprake zijn van een dilemma dat verweven is met het generatieconflict. Blijf praten!

Carrière
Saturnus, de planeet van carrière, is nog tot 22 oktober 2022 retrograde in het Huis van Sociale Betrokkenheid. In het sociale netwerk van Ram kunnen er tot die tijd verstoringen zijn. Dit is een periode om onafgemaakte zaken af te werken of afstand te nemen om op adem te komen.
Ook op werkgebied geldt dat je moet praten. Vooral als ondernemer krijg je te maken met moeilijke situaties en samen kan dan een oplossing worden gevonden. De intrede van de Zon in Weegschaal vanaf 23 oktober 2022 brengt de Ram helemaal in balans. Jouw planeet Mars gaat van 30 oktober 2022 tot retrograde in Tweelingen en dat laat samen met de retrograde Jupiter in Vissen een periode zien van herorientatie om je horizon te verbreden voor de toekomst. Tijdens deze Mars retrograde kan Ram ook problemen krijgen in het woon-werkvervoer zoals vertragingen, stakingen, schade en verkeersboetes. Neem voorzorgsmaatregelen en wees voorzichtig met wat alles wat je zegt en schrijft, want dat kan van grote invloed op je carrière zijn.

Financiën
Uranus retrograde in het Huis van Financiën kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen. De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 valt in jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen zoals verzekeringen, hypotheek, belastingen etc.. Deze Zonsverduistering is van invloed op de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn, bijvoorbeeld investeringen, strategieën en financiële planning en ondersteuning. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit in het komende halfjaar aan het licht. Deze Zonsverduistering is de poort naar nieuwe financiële mogelijkheden waarin je een nieuwe kijk op waarde en bezittingen krijgt.
Venus is jouw planeet van financiën. Aan het eind van oktober 2022 reizen Mercurius, Venus en de Zon door Schorpioen (8e Huis). Een gunstige periode voor nieuwe financiële partners en investeringen voor je onderneming, zakelijke lening, investering, bonussen en het terugbetalen van schulden, tegemoetkoming of erfenis. Deze invloed blijft tot eind november 2022.

Gezondheid
Jouw gezondheid kan in oktober 2022 wat kwetsbaar zijn.
Door de invloed van de Zon in Weegschaal ben je je in de eerste drie weken van oktober 2022 meer bewust bent van onevenwichtigheden in je leven. Alles met mate, buitenlucht en regelmatig bewegen is het toverwoord om evenwicht te creëren en met innerlijke emotionele onrust om te gaan. Schenk aandacht aan je ademhaling.
De transit van de Zon in Schorpioen vanaf 23 oktober tot 22 november 2022 is een periode van zelftransformatie waarbij oude negatieve gewoonten en conditionering moeten worden losgelaten.
Richt je met Cheiron in Ram op alles wat je lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid bevorderen kan. Zorg voor evenwicht tussen werk en vrije tijd. Neptunus is nog tot begin december 2022 retrograde in Vissen (12e Huis) en dit is een periode om het rustiger aan te doen.
Niet alles draait om werk en geld verdienen. Wat is er belangrijker om even afstand te doen van de ratrace om te doen wat je hart je ingeeft?

Advies
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.
De retrograde Uranus in Stier vraagt aan jou om onderlinge verhoudingen op het werk en in de familie te herstellen. Je moet het wel van samenwerking en betrokkenheid hebben!
Ga geen onnodige verplichtingen aan en richt je op essentiële zaken.

error: Content is protected !!