Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan inmiddels aan de bovenkant van de Vissen-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en op wereldse doelen bent gericht.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
De focus in oktober 2022 ligt op carrière en ambities, financiën, gezondheid, onroerend goed, huis, familie en gezinsaangelegenheden.

Liefde en Relaties
Over het algemeen laat oktober 2022 een rustig verloop zien voor relaties en samenwerking.
Vanaf medio oktober 2022 ontstaan nieuwe kansen, zo kan een droom werkelijkheid worden voor de single Vissen. Er wordt wel van je verwacht dat je zelf actie onderneemt!
Gedurende oktober 2022 reizen de Zon en Venus gezamenlijk door Weegschaal (8e Huis van Geheimen en Transformatie) en dat is een intense, emotionele en vaak ongemakkelijke tijd waarin verborgen verlangens, verwachtingen, angsten en onzekerheden over intimiteit aan de oppervlakte komen om te worden geheeld of getransformeerd.
Met Mercurius, Venus en de Zon in Weegschaal zijn er vragen als: Wat voelt mijn partner voor mij? Wat voel ik voor mijn partner? Je bent onzeker over je partner, maar eigenlijk nog het meest over jezelf. Je moet de liefde eerst in jezelf zoeken. Hou je van jezelf? Koester jij jezelf?
Blijf met elkaar praten! Ga ook met jezelf in gesprek.

Familie en Huis
De dynamische transit van Mars in Tweelingen (Huis van Familie en Huis) duidt ook in oktober 2022 op activiteit met projecten in en om het huis, maar ook onrust, verandering of een nieuw begin, zoals een verhuizing, het bouwen van een huis of renovatie.
In de tweede helft van oktober 2022 (van 11 tot 15 oktober 2022 exact) vormt Mars in Tweelingen een spanningsvierkant met de retrograde Neptunus in Vissen.
Deze invloed kan leiden tot achterdocht, leugens, jaloezie of schuldgevoel over iets uit het verleden. De retrograde Mars in Tweelingen vanaf 30 oktober 2022 ( deze blijft retrograde tot 11 januari 2023) kan de oorzaak zijn van vertraging tijdens het kopen of verkopen van onroerend goed, renovatie of verbouwing kan vertraging oplopen of er kan spanning ontstaan met bijvoorbeeld de makelaar, aannemer, reparateur of architect en kan leiden tot problemen en spanningen met familieleden en je directe woonomgeving. Om afstand te nemen van onnodige negativiteit, is het raadzaam om grenzen te stellen en je te omringen met optimisme om positieve vibes om voor jezelf een gezonde basis te creëren.
De heilzame invloed van Jupiter in Vissen van 29 oktober tot 20 december 2022 kan leiden tot betere verhoudingen en een positieve benadering in het gezin en familie, waarbij vergeving en vriendschap een grote rol zal spelen.

Carrière
Het begin van oktober 2022 is het meeste geschikt voor het nemen van grote beslissingen in je carrière. Er zijn gebeurtenissen waar je direct actie op moet nemen. Ga uit van gevoel bij het nemen van een beslissing. De invloed van de Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 maakt positief en optimistisch. Vissen staat in de belangstelling, ziet meer perspectief en de kansen die voor zich liggen. Deze kosmische poort laat in het komende halfjaar grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf zien, jouw carrièrepad en leidt ook tot grote veranderingen in de doelstellingen en spirituele overtuigingen van studenten. Er zijn echter ontwikkelingen waardoor het beter is om studieplannen voorlopig uit te stellen.
De focus ligt op de ontwikkeling van je carrière en maatschappelijke doelstellingen. Kies voor innovatie.
In de eerste helft van oktober 2022 is het laatste vierkant tussen de retrograde Saturnus in Waterman en Uranus in Stier en dat kan de oorzaak zijn van de terugkeer van onopgeloste issues uit 2021 die te maken hebben met sociale netwerken en sociale media en educatie.
Tijdens die periode van Mars retrograde moet Vissen meer aandacht besteden aan hun gezondheid en het delegeren van taken op het werk.

Financiën
De Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022 viel in jouw 8e Huis van Gezamenlijke Middelen, Gezamenlijk Vermogen, belastingen, creditcards en leningen. Vanaf dat moment tot eind oktober 2022 zijn er ontwikkelingen in de financiële omstandigheden van je partner, zoals door een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project in techniek of vastgoed. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie.
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging of meer omzet in je onderneming. Wees echter wel voorzichtig bij het maken van nieuwe investeringen. Raadzaam is om onnodige uitgaven te verminderen. Jupiter retrograde in Ram tot 28 oktober 2022 kan de optimistische sfeer wat temperen. Het kan zijn dat je ontdekt dat je te goed van vertrouwen bent geweest of dat er financiële obstakels zijn. Tijdens die periode moet Vissen zich concentreren op de eigen innerlijke bronnen.
Vanaf 10 oktober 2022 reizen de Zon en Venus samen door Weegschaal (Huis van Gedeelde Bronnen) en dat is een gunstige periode om oude schulden of openstaande boetes te betalen of in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming en kwijtschelding van schulden (zoals belastingschuld of uitkeringsschuld) of je partner kan loonsverhoging krijgen wat tot extra cashflow leidt.

Gezondheid
Door de invloed van Saturnus in Waterman in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten is de verleiding groot om je terug te laten vallen in een slachtofferrol, depressiviteit of een nonchalante houding aan te nemen. Saturnus in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn is een ‘prenatale periode’ om jezelf terug te trekken en voor te bereiden op de wedergeboorte, zoals een vlinder wachtend in haar cocon. Dit is dus een periode tot begin maart 2023 om oude onverwerkte problemen op te lossen, afscheid te nemen van ongezonde relaties of tijdrovende en vruchteloze projecten die niets opleveren. Alles wegdoen waar je niet gelukkig van wordt.
Een gezond dieet en regelmatig te sporten is raadzaam om je mentale en fysieke conditie te verbeteren. Met de retrograde Mars in Tweelingen vanaf 30 oktober 2022 (blijft retrograde tot 11 januari 2023), heeft Vissen behoefte aan rust en introspectie en wil zich dan terugtrekken op veilige grond om te mediteren. Vissen kan zich dan overweldigd worden en minder energie hebben bij het uitvoeren van dagelijkse taken.
De laatste dagen van oktober 2022 zijn geschikt om op vakantie te gaan, even een time-out.
Ook al is het moeilijk, denk nu bij alles wat je doet eerst aan je zelf.

Advies
Het jaar 2022 is het jaar om jezelf opnieuw uit te vinden om dichter bij je spirituele zelf te komen in aanloop naar de volgende fase van je leven.
Vanaf eind oktober 2022, het moment dat Mars retrograde gaat in Tweelingen en Jupiter retrograde gaat in Vissen, krijg je een herhaling van wat het voorjaar van 2022 heeft gebracht.
Als je op je hart en innerlijke stem vertrouwt, luistert het Universum.

error: Content is protected !!