Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
September 2023 staat voor Kreeft in het teken van voorbereiding, het begin van nieuwe levensfase.
Er zijn ontwikkelingen gaande in je leven, maar het is nog niet helemaal duidelijk wat het gaat worden. Er is sprake van een groot verlangen en het ziet er naar uit dat die wens binnenkort in vervulling gaat. Je laat het op je afkomen, het is gewoon stilte voor de storm.
Met alle persoonlijke planeten aan de onderkant van de Kreeft-horoscoop moet je afwachten en vertrouwen.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres reist van 16 september tot 25 november 2023 door Schorpioen (Huis van Liefde) en dat versterkt het verlangen van Kreeft om samen te zijn in warme koestering, liefde en ondersteuning. Jupiter retrograde laat jou vanaf 4 september 2023 zien welke vriendschappen en projecten je tijd en moeite echt waard zijn.
In de vaste relatie kan er sprake zijn van conflict en beschuldigingen, maar de retrograde Pluto in Steenbok in het Huis van Relaties laat Kreeft zien wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen. Wees lief voor elkaar.
Door de invloed van de retrograde Jupiter in Stier in het Huis van Sociale Processen verloopt alles prima, maar langzamer dan je zou wensen. De single Kreeft kan in september 2023 iemand ontmoeten die jou energie geeft en zorgzaam is.
Door de retrograde Venus in Leeuw kan een liefde alleen succesvol zijn als bedoelingen serieus en oprecht zijn. Een vluchtige affaire zal eindigen in een complete teleurstelling.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres is tot 15 september 2023 terug in Weegschaal. Weegschaal symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Kreeft. Ceres is de voedende kracht om nu de dingen thuis af te werken en te herstellen, zoals renovatie, verbouwing, verhuizing of een terugkeer naar plekken of personen die vertrouwd voor je zijn. Mars reist tot 12 oktober 2023 door Weegschaal, dus september 2023 is een gunstige en energieke periode om met je gezin leuke dingen te ondernemen zoals een korte vakantie, dagjes uit of een reünie, familiebijeenkomst of evenement.
Door de invloed van Mars in Weegschaal is Kreeft wel meer defensief, beschermend en assertief.
De Nieuwe Maan van 15 september 2023 in Maagd in het 3e Huis van Communicatie, Verbinding en Onderwijs daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, aandacht, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel.

Carrière
De retrograde Cheiron in Ram (het 10e Huis van Carrière en Reputatie) is de oorzaak van faalangst door onzekerheden die in je jeugd zijn geworteld. Deze innerlijke onzekerheid houdt je tegen om een nieuw project te leiden of meer verantwoordelijkheid in je carrière.
Kreeft moet zichzelf in september 2023 qua motivatie bij elkaar rapen. Ook wil het niet lukken met de goede verstandhouding op de werkvloer. September 2023 is niet gunstig voor zakelijke reizen. Gelukkig laat september 2023 gunstige resultaten zien voor de studie, vooral in de techniek en medicijnen.
De krachtige Volle OogstMaan in Ram van 29 september 2023 in het Huis van Carrière laat zien dat er een oplossing wordt gevonden of dat een project tot voltooiing is gekomen. De Volle Maan is als een schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en wie of wat je niet moet vertrouwen. Met de Noordknoop in Ram in het tiende Huis van Carrière is de tijd gekomen om je horizon te verbreden. Is er twijfel over het pad dat je hebt genomen of is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten? Dan heb je echt een time-out nodig op weg naar de top. Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien.

Financiën
Leeuw symboliseert het Huis van Financiën voor Kreeft. Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 kan nog de hele maand september 2023 financiële uitdagingen met zich meebrengen. Wanneer iets in de eerste helft van 2023 op financieel gebied is nagelaten of wanneer er ondoordachte keuzes hebt gemaakt, kan dit nu duidelijk worden.
Venus gaat vanaf 4 september 2023 weer direct en dat betekent dat er winst kan worden gemaakt met speculatieve investeringen. Financiële groei is mogelijk vanuit vanuit sociale contacten. In september 2023 wordt er geïnvesteerd in onderwijs, boeken en vakliteratuur. Deze investeringen zijn winstgevend op de lange termijn.

Gezondheid
De retrograde Saturnus in Vissen is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte.
Mercurius retrograde in Maagd tot 14 september 2023 kan je weer onzeker maken over je expressie en communicatieve vaardigheden. In feite wordt met deze kosmisch time-out jouw geest gereset, dus neem de tijd. Geweldige periode voor een time-out.
Halverwege september 2023 kan Kreeft te maken hebben met verkoudheid of griep, omdat je weerstand dan minder is.
Verder is een gevarieerd dieet- en fitnessprogramma nodig om een goede fysieke en mentale gezondheid te behouden. Ontspanningstechnieken en buitenactiviteiten zorgen ervoor dat je mentaal en fysiek fit blijft.

Advies
Pluto in Steenbok heeft in de afgelopen 14 jaar grote veranderingen en transformaties teweeggebracht in relaties. Wie laat je toe in je leven? Wat is toewijding? Wat heb je nodig en wat ben je bereid te geven? Kreeft heeft relaties zien komen en gaan en ziet nu wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
Pas op met geld uitgeven, want wat het ook is dat voor jou waardevol schijnt te zijn, het voegt niets aan waarde toe als jouw hart niet vervuld is.
Zoek bij twijfel de steun van degenen in wie je het volste vertrouwen hebt.
Het is wel essentieel om harmonieuze relaties te onderhouden. De ondersteuning van vrienden en familie is essentieel om jouw zinvolle, belangrijke en waardevolle maatschappelijke taak te kunnen vervullen!

 

 

error: Content is protected !!