Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop.
Februari 2019 gaat over carrière, ambities, sociale leven, buitenland, studie en huis.
Tweelingen bevindt zich in een periode van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Samenwerking en medewerking van anderen blijft echter ook deze maand van groot belang om doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van de Liefde. Venus in Boogschutter blijft tot 3 februari 2019 in jouw Huis van Relaties. Je sociale leven bloeit, maar de één-op-één relatie vindt je veel belangrijker dan groepsactiviteiten of oppervlakkige contacten. Tijdens deze periode ben je meer bereid om compromissen te sluiten of te onderhandelen.Deze periode is gunstig om te daten, vrienden te maken, een verbintenis aan te gaan of te versterken. De single Tweelingen vindt de liefde op het werk, tijdens een vergadering of beurs. Vanaf 4 februari 2019 ben je emotioneel wat onzeker. Door de invloed van Venus in het Huis van de Ziel ben je op zoek naar jezelf, je seksualiteit en betrokkenheid en dat kan een eenzame weg zijn, want je wil dat helemaal op eigen houtje doen.
Je verlangen naar fysieke aandacht en romantiek is echter groot, maar tegelijkertijd heb je ruimte nodig om te kunnen ademen en jezelf te vinden of te hervinden. Dat kan betekenen dat je afstand neemt of een afstand ervaart in je relatie.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 21 januari 2019 verandert in de komende maanden de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie.
Deze maand kunnen er problemen zijn met schoolgaande kinderen of met financiën. Kinderen en ouderen in de familie en je directe woonomgeving hebben veel aandacht nodig.
De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, of familiebijeenkomst.
Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met een verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode.

Carrière
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 onthult dat je carrière een nieuwe wending zal nemen door een studie, nieuwe interesse, toepassing van nieuwe vaardigheden, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland. Door de energie van de Nieuwe Maan wil je je alleen bezighouden met oudere en invloedrijke mensen die jou verder kunnen helpen op je carrièrepad, want jij hebt nu een doel voor ogen. Februari 2019 laat goede zakelijke betrekkingen met het buitenland zien, dus ook een gunstige maand voor buitenlandse reizen.
Februari 2019 wordt met de Zon in Vissen een drukke maand waarbij samenwerking en bemiddeling de sleutels tot succes zullen zijn. Teamwork dus. Met alle planeten aan de bovenzijde van de Tweelingen-horoscoop wil de Kosmos weten hoe jij in je kracht staat.
Samenwerking betekent niet altijd dat je overal in mee moet gaan, maar blijf wel openstaan voor collega’s en leidinggevenden. Op 19 februari 2019 is Mercurius conjunct Neptunus in jouw Huis van Carrière. Een prachtig aspect van creativiteit en inzichten, maar het kan leiden tot afgunst, concurrentie en rivaliteit, intriges, verraad en leugens. Ogen en oren wijd open houden!

Financiën
Februari 2019 is een financieel gunstige maand, want er komt voldoende geld binnen door inkomsten vanuit je werk en je inventieve geest.
Ook al laten de eerste maanden van 2019 een traag verloop zien, er is wel sprake van een gestage stroom van inkomsten. Het is raadzaam om spaarzaam te zijn en te blijven.
Mercurius is de planeet van Tweelingen. Mercurius gaat volgende maand retrograde en dan is Tweelingen meer geneigd om impulsaankopen te doen, waar je later spijt van krijgt.
Investeer in duurzame projecten die op de lange termijn winstgevend zijn of investeer in een bedrijfsgerichte studie.

Gezondheid
Met de Zon in Waterman ben je in de eerste drie weken van februari 2019 niet te stuiten, Tweelingen! Blijf wel vasthouden aan voldoende beweging, een gezond voedingspatroon en periodes van rust en ontspanning om je energieniveau op peil te houden.
Het hoge tempo van het leven is voor jou amper bij te benen, ook al bruis je van energie.
Maar al die energie kan ook bedrieglijk zijn, want er is ook sprake van stress. Het is van het grootste belang dat je balans weet te vinden tussen werk en ontspanning.
Wanneer je niet goed in je vel zit, heeft dat te maken met vermoeidheid. Vermoeidheid heeft vele oorzaken. Je voedingspatroon, emotionele problemen, relatieproblemen, problemen op het werk, te weinig slaap, stress. Er kan sprake zijn van hoofdpijn of pijn in je gewrichten. Wat het ook is, wees eerlijk en doe er iets aan.
Vanaf 19 februari 2019 zul je merken dat je meer rust nodig hebt.

Advies
Je kunt het niet iedereen naar de zin maken.
Ook al doe je nog zo je best!
Op tijd naar bed, verstandig en gevarieerd eten, drink voldoende water, op een powernap tussendoor en je kunt er weer tegenaan, Tweelingen.

error: Content is protected !!