Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Leeuw-horoscoop voor april 2024 laat een optimistische maand zien.
April 2024 is een gunstige maand voor je carrière en financiën, toch mag je niet lui achteroverleunen. Leeuw. Laat je niet afleiden. Blijf in het heden, realistisch en alert!
Met alle planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop gaat het ook in april 2024 over ambitie en werelds succes.
De focus in april 2024 ligt op carrière, buitenland, huis, gezin en financiën.

Liefde en Relaties
Met Pluto in Waterman in het 7e Huis van Relaties komen er gaandeweg diepgaande verschuivingen in relaties, interacties en samenwerking. Je gaat merken dat je selectiever wordt, want nu gaat het er om wat jij wil in een relatie en niet zozeer wat de ander van jou verwacht.
Mars in Vissen tot 30 april 2024 geeft de kracht om met een open blik te werken aan problemen met intimiteit en vertrouwen.
De samenstand van Mars en Saturnus in Vissen (8e Huis van Zielsprocessen) is van grote invloed op de spirituele verbinding met geliefden. Saturnus maakt alles meer concreet en realistisch waardoor karma kan worden ingelost en oude kwesties, emotionele bagage en trauma’s worden opgelost. Saturnus kan echter deze maand een spelbreker zijn in de vaste relatie, want Leeuw kan niet altijd op ondersteuning rekenen van de partner.

Familie en Huis
Op 25 maart 2024 was er een Maansverduistering in Weegschaal in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving, je relatie met de buitenwereld.
Door deze invloed is er in april 2024 veel onrust in het gezin of de familie, maar kan een conflict worden opgelost. Het wordt duidelijk hoe belangrijk het is om met elkaar te praten en tot overeenstemming te komen.
Pijnlijke onderwerpen moeten worden uitgepraat om het daarna te laten rusten.
April 2024 laat zien dat er veel gepraat zal worden over de schoolkeuze van kinderen.
Door retrograde Mercurius in Ram is april 2024 geen gunstige maand voor vakantiereizen.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen, het Huis van Familie en Huis.
Deze Volle Maan is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals het afwerken van een project, een verhuizing of verbouwing of een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. Deze Volle Maan brengt ook een verzoening.

Carrière
Asteroïde Ceres reist door Steenbok (Huis van Werk) en laat zien hoe belangrijk het is dat je werk moet hebben waar je passie voor voelt, dat je vervult en voedt.
Het dierenriemteken Stier vertegenwoordigt het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor Leeuw. Door de invloed van de Zonsverduistering van 8 april 2024 en de conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier (Huis van Carrière) kan Leeuw een aanbod krijgen om samen te werken, een kans in het buitenland, de kans om een nieuw product te lanceren of een bedrijf te starten.
De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier tussen 18 en 26 april 2024 laat de beste kansen zien voor succes en onverwachte ontwikkelingen in je carrière.
Samenwerking blijft een belangrijk thema, ook in de nabije toekomt vooral na 25 mei 2024, wanneer Jupiter in Tweelingen een driehoek vormt met Pluto in Waterman!

Financiën
April 2024 is een gunstige maand voor je financiën, Leeuw.
Je bevindt jezelf in een positieve flow van succes en vervulling op professioneel en persoonlijk gebied.
De invloed van de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 en de conjunctie van Mars en Saturnus in Vissen brengt onverwachte kansen zoals een teruggave of uitkering van de verzekering.
In april 2024 kunnen er door de invloed van Venus in Ram impulsieve financiële uitgaven zijn, zoals aan recreatie, luxe, etentjes en kleding.
Door de invloed van Jupiter en Uranus in Stier kan er sprake zijn van een nieuwe functie met een hoger salaris, een bonus, een tegemoetkoming of beloning. Creatieve en innovatieve ideeën zijn met elkaar verweven en bieden mogelijkheden voor financiële groei en stabiliteit.
Vertrouw op je intuïtie bij het doen van investeringen en financiële beslissingen. Blijf echter waakzaam en vermijd impulsieve uitgaven of speculatieve ondernemingen.
Concentreer je op financiële langetermijnplanning en vraag advies aan vertrouwde adviseurs om financiële zekerheid te garanderen.

Gezondheid
Op 25 maart 2024 was er een Maansverduistering in Weegschaal en door deze kosmische gebeurtenis ben je vastbesloten om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat.
De invloed van Mars in Vissen en Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 24 april 2024 kan de oorzaak zijn dat je deze maand meer meer persoonlijke ruimte nodig hebt. Het kan zijn dat je je voelt opgesloten, in je vrijheid wordt beperkt of tegengehouden. De Zon is verbonden met Leeuw.
De totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 verstrekt die energie. Een reis, een sabbatical, retraite, studie kan jou een andere kijk op het leven geven.
April 2024 is daarom een gunstige maand om op reis te gaan. Doe iets leuks voor jezelf, speciaal voor jou. Jouw welzijn is essentieel, dus zorg voor een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, ontspanning en voldoende slaap.

Advies
De samenstand van Saturnus en Neptunus in Vissen (8e Huis van Zielsprocessen) is van grote invloed op de spirituele verbinding met geliefden. Saturnus maakt alles meer concreet en realistisch waardoor karma kan worden ingelost en oude kwesties, emotionele bagage en trauma’s worden opgelost.
Pijnlijke onderwerpen moeten worden uitgewerkt, voordat deze kunnen worden losgelaten.
Financiële onafhankelijkheid is de weg naar eigenwaarde en zekerheid. Door het evenwicht te vinden tussen vrijgevigheid en een meer praktische kijk op geld en waarde kan Leeuw de financiële en persoonlijke vrijheid behouden en versterken.

error: Content is protected !!