Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Tweelingen augustus 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, evaluatie, herstel en voorbereiding.
Augustus 2019 wordt gekleurd door de liefde, carrière-ontwikkelingen, sociale vaardigheden, familiezaken en privéleven.
Er komt veel op je pad, dus je moet wel selectief zijn en je proberen te concentreren op één onderwerp om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Augustus 2019 is de maand van de liefde. Je fladdert als een vlindertje van bloem tot bloem.
Je bent verliefd op het leven en het leven lacht naar jou! Liefde laat je zweven en geeft je levenskracht! De single Tweelingen gaat op zoek naar de liefde en vindt deze op plekken van wijsheid zoals school, kenniscentrum, sportschool, spirituele omgeving of op reis.
Familieleden spelen de rol van Cupido! In de vaste relatie kan er echter sprake zijn van een verwijdering of minder toewijding, maar aan het eind van de maand wil je niets liever dan samen zijn en samen delen.

Familie en Huis
Door de planetaire krachten aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop ligt de focus in deze periode op het huis en het contact met de familie om rust en stabiliteit te creëren.
De Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 in jouw Huis van Communicatie laat een ontwikkeling aan het thuisfront zien dat je om je aandacht vraagt dat te maken heeft met school of schoolkeuze.
De Volle Maan van 15 augustus 2019 laat een reis met familie of gezin zien om iets te vieren of af te sluiten. De rode strijder Mars “marcheert” van 19 augustus 2019 tot 4 oktober 2019 door jouw Huis van Familie en Thuis. Deze periode wijst op dynamische huiselijke activiteiten zoals een feestje of activiteiten met de familie, een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen of renoveren van een huis.
De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis en dat laat een nieuw begin zien in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing.

Carrière
Jouw planeet Mercurius reist van 12 tot 29 augustus 2019 door Leeuw. Mercurius in Leeuw stimuleert innerlijke groei, evenwicht en geeft jou die speciale aantrekkingskracht waarmee je doelen kunt bereiken. De Volle Maan van 15 augustus 2019 valt in het Huis van Kennis, Levensbeschouwing en Reizen. Bedrijfstraining, reizen voor je werk en het buitenland
zijn deze maand terugkerende thema’s. Er is kans op een nieuwe baan in het buitenland. Geweldige periode om te studeren of om je spirituele idealen te herzien en te vernieuwen. In de derde week van augustus 2019 is er goed nieuws over je carrière. Neptunus is jouw planeet van Carrière. Door de invloed van Neptunus kan Tweelingen onzeker zijn over de richting in de carrière. Nu Neptunus retrograde is, vragen veel Tweelingen zich af waar ze mee bezig zijn. Hou je van je werk? Als dat niet zo is, dan moet je goed nadenken over nieuwe stappen in je carrière.

Financiën
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 gaat tot financiële ontwikkelingen ontwikkelingen leiden waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. De positieve transit van jouw planeet Mercurius door jouw Huis van Financiën laat in de eerste helft van augustus 2019 een gunstige financiële periode zien voor Tweelingen. Tweelingen krijgen financiële ondersteuning van oudere familieleden of oudere adviseurs.
Er zijn goede financiële vooruitzichten deze maand en dat heeft te maken met je onvermoeibare inzet om je doelen te bereiken.

Gezondheid
De (r)evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Je wordt door de Kosmos uitgenodigd gehechtheid aan beperkingen en pijn los te laten.
Je leert tijdens deze jaren wie je bent. Misschien raak je alles kwijt om jezelf (terug) te vinden. Wanneer je jezelf gevonden hebt, is de tijd gekomen om jezelf aan het Hogere over te geven.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 gaat je lifestyle te veranderen. Het kan zijn dat gezondheidsproblemen jou met de neus op de feiten hebben gedrukt of gaan drukken. Op de oude voet verder gaan heeft geen enkele zin.
Bewegen, ontspannen en goed voor jezelf zorgen, Tweelingen.

Advies
Neptunus is jouw planeet van Carrière. Met Neptunus retrograde is het goed om na te denken over je carrièrerichting.
Zorg voor afwisseling. Niet te lang hetzelfde doen, leg het even opzij en ga even iets leuks voor jezelf doen. Ja, je weet wel wat ik bedoel!

error: Content is protected !!