Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Tweelingen september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan ook in september 2019 aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes.

Het innerlijke werk is essentieel om uiterlijk succes te hebben.

Samenwerking, sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn voorwaarden om gewenste doelstellingen te bereiken. De belangrijkste aandachtsgebieden voor september 2019 zijn privé-leven, thuis, familie, sociale kring, kinderen, liefdesleven, creativiteit en gezondheid.

Liefde en Relaties

Door de invloed van Saturnus en Pluto in jouw Huis van de Ziel, Intimiteit en Seksualiteit zijn er al langere tijd emotionele issues in de relatie die te maken hebben met macht en controle, zoals intimiteit en gedeelde financiële bronnen. Er kan onenigheid ontstaan, maar wanneer dingen zijn uitgepraat, komt er weer ruimte voor betrokkenheid. Jouw planeet Mercurius in Weegschaal brengt in de tweede helft van september 2019 oplossingen en duidelijkheid. In september 2019 vindt de single Tweelingen de liefde op plekken van amusement, recreatie, creativiteit en gezelligheid. In de tweede helft van september 2019 wacht de liefde binnen de sociale kring, dus sla geen uitnodigingen voor een feestje af!

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde!

Familie en Huis

De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 viel in jouw Huis van Familie en Huis en dat laat deze maand een nieuw begin zien in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing. 

Maagd symboliseert het Huis van Familie en Huis voor de Tweelingen. Met de Zon, Mercurius, Venus en Mars in Maagd ligt de focus in de eerste helft van september 2019 op het huis en het contact met de familie om rust en stabiliteit te creëren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven. De rode strijder Mars zorgt voor dynamische huiselijke activiteiten zoals een grote schoonmaak, nieuw interieur, feestje of activiteiten met de familie, een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen of renoveren van een huis.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 duidt op meer tijd en aandacht voor creatieve of sportieve projecten met je kinderen.

Carrière

September 2019 is een gunstige periode om te solliciteren, een betere positie te krijgen of resultaten te behalen in de eigen onderneming. De Volle Maan in Weegschaal van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Carrière en kan leiden tot mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Er komt een project tot ontwikkeling of voltooiing. In ieder geval gaan er dingen veranderen in je carrière, zoals een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet. Er kan ook sprake zijn van een reorganisatie. Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Dit is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus of opleiding. Goede communicatie, zelfpromotie, creativiteit en samenwerking zijn de sleutels tot succes op het werk. De Volle Maan laat ook zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. Het laat de voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode zien waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst moet er dingen worden voorbereid en nog orde op zaken worden gesteld in je privéleven.

Financiën

De Volle Maan van 14 september 2019 laat veranderingen zien in je carrière, maar dat betekent niet direct dat er direct financiële resultaten zullen zijn. Tweelingen moet zorgvuldig zijn met het doen van uitgaven. Een investering leidt niet direct tot het gewenste resultaat. Je mag in september 2019 rekenen op de financiële steun van vrienden en familie. De tweede helft van september 2019 laat financiële mogelijkheden vanuit onverwachte hoek zien. Financiële problemen worden aan het einde van de maand opgelost.

Gezondheid

In september 2019 heb je last van stress en is jouw energieniveau wat schommelend.

Om je energieniveau te verhogen en je immuunsysteem te versterken is voldoende beweging en een zuiverend en gevarieerd dieet nodig. Regelmatig bewegen, regelmatig rusten, verstandig eten en ontspanning is erg belangrijk! Wanneer je ontspannen bent, ben je op je best en los je de moeilijkste problemen op.

De (r)evolutionaire invloed van de retrograde Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je ook deze maand om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten.

Advies

In de komende maanden zal samenwerking het sleutelwoord zijn om je doelen te bereiken.

Jouw carrière staat nog op een laag pitje, maar de Volle Maan laat zien dat dit gaat veranderen! Nu voorbereidingen treffen zoals financiële oplossingen vinden, netwerken en anderen te ondersteunen op hun pad, want je hebt de hulp van anderen hard nodig!

Probeer zoveel deze maand geld te besparen.

error: Content is protected !!