Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Vissen 2018Algemeen


Jupiter reist tot begin november 2018 door het Huis van Hoger Bewustzijn. Een geweldige periode om je horizon te verbreden door te reizen, te studeren, delen van je kennis en om je samen met anderen in te zetten voor de geestelijke verheffing van de mensheid.Liefde en Relaties


De totale Zonsverduistering van 13 juli 2018 vindt plaats in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Het komende halfjaar laat een nieuwe liefde zien, toewijding, een verbintenis in de vaste relatie. De nadruk ligt op het speelse aspect van de liefde waardoor het voelt als een frisse wind in een bestaande relatie. Alsof jullie elkaar weer opnieuw leren kennen.
Maar ook kan een ontluikende liefde of liefdesaffaire worden verbroken.
De retrograde Venus kan in oktober 2018 tot problemen leiden op het gebied van intimiteit waardoor het voelt alsof er een afstand tussen jullie beiden ontstaat. Neem geen ondoordachte beslissingen, maar wacht rustig af. Blijf met elkaar praten!
Pluto en Saturnus in Steenbok blijven het hele jaar 2018 in jouw Huis van Vriendschappen, Hoop en Sociale Betrokkenheid. Je gaat je serieus richten op de toekomst en bent bereid om daar hard voor te werken. Vrienden en je sociale netwerk ondersteunen jou daarbij. Mars reist van midden maart tot half mei 2018 door Steenbok. Dit is een geweldige energieke periode om te netwerken en gemeenschappelijke plannen te realiseren. In de tweede helft van augustus 2018 kunnen er wat vertragingen ontstaan door de retrograde Mars in Steenbok. Niet getreurd, Vissen. Vanaf september 2018 komt er verbetering in en kun je stappen gaan maken.

Carrière

De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 valt in jouw Huis van Werk. De eerste helft van 2018 wordt gekleurd door het afronden van werkprojecten afronden, maar ook problemen op het werk of met medewerkers. Door onvoorziene omstandigheden kan het dagelijkse leven veranderen. Er kan stress ontstaan op het werk en dat is nadelig voor je gezondheid. Aanpassingen zijn nodig om de werkdruk te verlichten. Mars reist van eind januari tot midden maart 2018 door het Huis van Carrière en deze invloed maakt jou gedreven en ambitieus.
De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 in jouw Huis van Werk valt tijdens deze Mercurius retrogradeperiode van eind juli tot midden augustus 2018. Dit is de beste periode om terug te keren naar de tekentafel om projecten te herzien en aanpassingen te doen of opnieuw aan de slag te gaan met een beproefde werkmethode of terug te keren naar een baan waar je eerder hebt gewerkt.
Jupiter in Boogschutter reist vanaf 9 november 2018 door jouw Huis van Carrière. Dit is het begin van een periode van een jaar waarin je doelstellingen en ambities waar gaat maken en vooruitgang gaat boeken. Goede zakelijke betrekkingen met het buitenland. De retrograde Mercurius in de tweede helft van november 2018 laat zien dat eerder gestelde doelen en ambities de beste optie kunnen zijn.

Financiën


Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. In deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie als gevolg van een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan of het verbreken van een zakelijke overeenkomst of scheiding. De jaren van van Uranus in Ram brachten je kosmische lessen waarin je hebt geleerd om op een andere manier met geld om te gaan. Uranus verlaat vanaf 16 mei 2018 jouw geldsector. Tot mei 2018 zullen er periodes zijn met voldoende inkomsten zijn en periodes waarin je moeite hebt om rond te komen. Mercurius is retrograde in jouw geldsector van midden maart tot half april 2018. Tijdens die periode zijn er financiële ontwikkelingen die om een oplossing vragen. De retrograde Uranus keert aan het begin van november 2018 tot begin maart 2019 tijdelijk terug in het Huis van Financiën om orde op zaken te stellen.

Familie en Huis


De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 is van invloed op kinderen. De tweede helft van 2018 staat hierdoor in het teken van je kinderen, kinderen van je partner of kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. Kinderen groeien op en proberen hun vleugels uit om hun grenzen te verleggen. Kinderen hebben jouw aandacht en ondersteuning daarbij nodig.
De retrograde Venus in de eerste helft van november 2018 kan leiden tot problemen thuis. Je hebt het moeilijk de ruimte in huis te vinden die je zo nodig hebt. Mercurius retrogradeert in deze sector de eerste week van december en dat maakt het moeilijk om je te concentreren thuis. Je moet voorkomen dat je beloftes maakt waarvan je weet dat je deze niet kunt houden.

Gezondheid


Door de invloed van Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten krijg je vanaf half mei 2018 te maken met een periode van onderdrukte energie en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven. Gedragspatronen vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn gaan een rol spelen. Je voelt je geïrriteerd en tegengewerkt. Je kunt slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer lucide dromen hebben (ook dagdromen). Deze dromen zijn net als jouw intuïtie, krachtig en vol van betekenis en bieden je het inzicht dat je nodig hebt. Door retrograde Mars komen van eind juni tot half augustus 2018 problemen uit het verleden als een boemerang bij je terug. Je kunt je hierdoor in die periode overweldigd voelen. Mars komt van half september tot midden november 2018 weer terug in het Huis van Kosmische Bewustzijn om oude pijn op te ruimen zodat je met minder bagage je weg kunt vervolgen. Neem alleen mee wat je dragen kunt.
Laat al het andere achter.
De Verduisteringen van 31 januari 2018 en van 11 augustus 2018 laten de noodzaak zien ergonomische aanpassingen op het werk en meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven
Minder stress !

Advies


Neptunus is de heerser van Vissen. Neptunus blijft ook in 2018 in jouw teken! De vroege Vissen die geboren zijn van 1 tot 7 maart zijn dit jaar extra “Vissen” meer behulpzaam, opofferend, empathisch en fantasierijk, maar duiken ook eerder in de slachtofferrol.
Door de invloed van Uranus in Stier ga je vanaf midden mei 2018 anders tegen de dingen aankijken. Je ogen naar de wereld worden geopend.
Maak gebruik dit jaar gebruik van de weldadige invloed van Jupiter in Schorpioen. Misschien een goed boek schrijven in 2018, Vissen?
Mars in Vissen van 16 november 2018 tot 1 januari 2019 geeft veel energie, spanning en enthousiasme, zodat je 2019 met een nieuw project kunt starten. In ieder geval komt er beweging, nieuwe plannen en nieuwe kansen voor 2019.

error: Content is protected !!