Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

 

Kreeft mei 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de bovenkant van de Kreeft horoscoop.
Deze naar buiten gerichte energie laat zien dat Kreeft op carrière en op wereldse doelen is gericht.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Kreeft horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.
Samenwerking blijft voorlopig wel een voorwaarde om vooruit te komen en vervelende situaties te ondervangen. De focus in mei 2019 ligt op carrière en op familie en privé-leven.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid en versterkt deze sociale en naar buiten gerichte energie. De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 laat een spectaculair en veelbelovend begin zien van de maand mei 2019 en opent de deur naar de liefde en romantiek. Vrienden spelen in mei 2019 een grote rol. Iemand in jouw omgeving koestert gevoelens voor jou. Naast waardevolle inzichten bieden vrienden jou emotionele en morele steun, want je bent onzeker over je gevoelens. De single Kreeft vindt de liefde in de sociale kring, sociale en spirituele bijeenkomsten, op een feestje met vrienden of tijdens het netwerken. Een nieuwe liefde is in eerste instantie vriendschappelijk en vrijblijvend. In de vaste relatie gaat het er stormachtig aan toe, emotioneel uitdagend en met passie.
De Volle Maan van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken komt er meer dynamiek in de vaste relatie.

Familie en Huis
Mei 2019 laat interessante ontwikkelingen zien voor het thuisfront. Een vakantie met je gezin of familie of groepsactiviteiten of uitstapjes en bezoekjes over en weer is allemaal mogelijk deze maand. In je gezin of familie is niet alles pais en vree. Er zijn meningsverschillen en het is aan jou om te bemiddelen, zodat de rust wederkeert. Oudere familieleden of buren vragen veel aandacht, maar jouw inzet is hard nodig. De Volle Maan van 18 mei 2019 duidt op een sportief evenement, een reisje of een kinderfeestje of het organiseren van een creatief of recreatief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol speelt. Het is mogelijk dat kinderen hun vleugels uitslaan. Kinderen kunnen in de buitenland gaan studeren of op schoolreisje gaan.

Carrière
Ram symboliseert jouw Huis van Carrière. In de eerste week van mei 2019 reist Mercurius nog door Ram en in de eerste helft van mei 2019 reist Venus nog door Ram. De eerste helft van mei 2019 is daarom gunstig om carrièreplannen te maken, overleg te plegen of een creatieve cursus, studie of bedrijfstraining te volgen. Nieuwe contacten zijn gunstig voor je carrière. De invloed van Venus geeft aantrekkingskracht en brengt professionele kansen door samenwerking en netwerken. Tijdens het netwerken kom je in contact met mensen die jou zakelijk kunnen ondersteunen en dat mes snijdt aan twee kanten!
De retrograde Jupiter in het Huis van Werk vraagt je om eerlijk te zijn over je werk.
Sta je achter het werk dat je doet en ben je het eens met het bedrijfsbeleid?
Volg je onderbuikgevoel bij alle keuzes die je maakt. Vergeet het belang van details niet, want deze kunnen in de eerste helft van mei 2019 het wezenlijke verschil maken. In de tweede helft van mei 2019 is jouw waardering heel belangrijk naar collega’s en klanten.

Financiën
In de eerste drie weken van mei 2019 komen met de Zon in Stier inkomsten vanuit je werk, de sociale kring, investeringen, door te netwerken, vergoedingen en commissies of via bedrijven op basis van het internet, ook via investeringen in onroerend goed en technologie. Dit is de beste periode om een investering of financiële transacties te doen. Mei 2019 is over het algemeen een gunstige financiële maand waarin je in staat zult zijn aan je betalingsverplichtingen te voldoen en de financiële doelen te bereiken die je eerder had gevisualiseerd! Er is kans op een promotie waardoor financiële vooruitzichten zullen toenemen.
Vanaf 21 mei 2019 komen inkomsten vanuit communicatie en transport. Er wordt geld uitgeven aan liefdadigheidsactiviteiten en spiritualiteit. Vertrouw op je onderbuikgevoel bij het maken van financiële beslissingen.

Gezondheid
De maand mei 2019 bruist van energie en ook jouw energieniveau is hoog.
De retrograde Jupiter vertraagt het tempo tijdens deze veeleisende periode en dat is niet zonder reden. De retrograde Jupiter in het Huis van Werk zegt: Doe eens even rustig!
Verg je niet te veel van jezelf? Verander je levensstijl zoals een gezond dieet, meer beweging en ontspanning. De Volle Maan van 18 mei 2019 schenkt je een gelukzalig gevoel van innerlijk licht, vriendelijkheid, harmonie en vrede. Lichaam, ziel en geest zijn een drie-eenheid. Als een “onderdeel” hapert, dan heeft dat zijn weerslag op je hele “systeem”. Het gaat ook om je emotionele gezondheid. Dus waarom zou je vasthouden aan negatieve ervaringen uit het verleden of slechte gewoontes of relaties die jou alleen maar verzwakken?
Regelmatig ontspannen en verstandige voeding helpen je immuunsysteem te versterken.

Advies
Op 17 mei 2019 begint de transit van Mars in Kreeft. Tot 1 juli 2019 is dit een uitgelezen kans om de wereld te laten zien wat je waard bent. Een geweldige positieve en productieve periode voor jezelf, voor je carrière, voor je privé-leven en voor je relatie(s).
De beste periode om te vechten voor een ideaal of voor iets of iemand, maar ook voor jezelf!
Op 31 mei 2019 is Venus driehoek de retrograde Saturnus en dit laat een mooie dag zien om een verbintenis voor de lange termijn aan te gaan!

error: Content is protected !!