Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

VISSEN ♓️ juli 2024
(18 februari – 19 maart)

Algemeen
De invloed van de retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen kan een vertragende werking hebben, maar geeft je wel meer tijd om eventuele fouten te herstellen en je te concentreren op lange termijn doelstellingen, je geliefde, huis en gezin.
De focus ligt in juli 2024 op huis, privéleven, creativiteit, liefde, vriendschappen, sociale betrokkenheid en gezondheid.

Liefde en Relaties
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden.
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 viel in het elfde Huis van Sociale Processen en Betrokkenheid, Vriendschappen, Sociale netwerk en Gemeenschappen. Op 5 juli 2024 is er een Nieuwe Maan in Kreeft (Huis van Liefde) en deze Nieuwe Maan verhoogt het verlangen van de Volle Maan naar een spannende romance. Richt je energie op creativiteit, geluk, zelfexpressie, je genegenheid en sterkste verlangens, je hobby’s, talenten, artistieke projecten en plannen of alles waar je hart sneller van gaat slaan zoals romantiek, seksualiteit, speelse betrokkenheid en je liefdesleven. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven!
Vertrouwen biedt een gevoel van harmonie, veiligheid en een gezellige sfeer. Elkaar vertrouwen en elkaars persoonlijke ruimte gunnen vormt een sterke constructie onder iedere relatie.
De Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 biedt de mogelijkheid om een verbroken relatie te herstellen of je krijgt een nieuwe relatie die jouw ideeën en toekomstdromen deelt.

Familie en Huis
Er gaat in juli 2024 door de transit van Venus in Kreeft een verzorgende en helende energie uit van huis en gezin. Juli 2024 is een mooie maand om opnieuw contact te maken met dierbaren, verbroken banden te herstellen en een harmonieuze leefomgeving te creëren.
Tweelingen staat voor het 4e Huis van Familie en Huis voor Vissen.
Door de weldadige transit van Grote Weldoener Jupiter in Tweelingen is het een gunstige periode om je huis te verfraaien en te renoveren.
Juli 2024 is geen gunstige maand om verre reizen te maken, dus zoek het dichter bij huis.
De rode strijder Mars reist van 21 juli tot 4 september 2024 door Tweelingen en dan zijn er activiteiten thuis met de familie of met vrienden, een gezamenlijke vakantie of feestje, maar ook het kopen, verkopen of bouwen van een huis, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis.

Carrière
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschappen brengt in de eerste helft van juli 2024 onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich mee. De Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 is een direct vervolg en brengt informatie aan het licht dat jou zal helpen een steviger fundament te leggen in jouw sociale netwerk en toekomstige connecties.
De rode Strijder Mars reist tot 20 juli 2024 door Stier, het 3e Huis van Communicatie.
Dit kan extra mentale energie en drive geven. Tijdens die mentale periode neem je meer initiatief ben je informatie aan het verzamelen en plannen aan het maken of om te reorganiseren.
Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 is gunstig voor je carrière en studie. Vissen die werkzaam in marketing en reclame krijgen bewondering vanwege de creatieve benadering van zakendoen.

Financiën
De transit van Mars in Stier tot 20 juli 2024 versterkt financiële stabiliteit waardoor financiële verplichten kunnen voldaan en eventuele tegenslagen kunnen worden opgevangen.
Belangrijk blijft wel om je budget niet te overschrijden.
Het meeste geld wordt deze maand uitgegeven aan huishoudelijke apparatuur en renovatie.
Risicovolle beleggingen zullen waarschijnlijk tot verliezen leiden. Juli 2024 is geen goede maand om nieuwe projecten of uitbreidingen te initiëren.
Er bestaat een kans om tegen gunstige voorwaarden een lening of hypotheek te krijgen of er komen nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, positie, tweede baan of meer klanten of opdrachten in je onderneming. Ook is er kans op een lening of gift van een van de familieleden of vrienden.

Gezondheid
De rode Strijder Mars reist tot 20 juli 2024 door Stier. Deze transit door het mentale 3e Huis van Communicatie heeft een positieve invloed op je gezondheid en kan extra mentale energie en drive geven. Tijdens die periode neem je meer initiatief ben je informatie aan het verzamelen en plannen aan het maken.
Het kan echter ook zo zijn dat je hoofd omloopt en dan kan de oorzaak zijn van stress.
Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 zorgt voor meer emotionele flexibiliteit waardoor je stemming verbetert.
Pluto retrograde in Waterman in het 12e Huis van Onthechting, het Onderbewuste en het Verborgene daagt je uit je schaduw te omarmen, de donkere aspecten van je persoonlijkheid. De retrograde Pluto in Waterman graaft diep in je onderbewuste problemen, motivaties en verlangens om inzicht te krijgen over het hoe en waarom. Doordat je meer inzicht krijgt over jezelf, wordt het makkelijker om de zware last die je meedraagt los te laten waardoor je innerlijk sterker wordt.

Advies
De begrenzer Saturnus blijft ook het hele jaar 2024 in Vissen en die beperkende energie maakt de energie meer geaard en onder controle met een gezonde verhouding tussen geven en nemen.
De retrograde Saturnus in Vissen in het Huis van Persoonlijkheid is een innerlijke reconstructie en een proces van ‘volwassen worden’ en de verantwoordelijkheid over je leven te nemen.
Ook al voelt alsof alles door deze retrograde stagneert, weet dat dit proces wel doorgaat.
De retrograde Neptunus in Vissen leert dat je goed bent zoals je bent en is een kans om een ​​diepere afstemming met je ware identiteit te vinden. Sta jezelf toe om erachter te komen wie je werkelijk bent op spiritueel niveau.
Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of falen.

error: Content is protected !!