Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft april 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Kreeft horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en op wereldse doelen ben gericht.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Kreeft horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.
Een verschuiving dus naar onafhankelijkheid en vrije wil, maar samenwerking blijft wel een voorwaarde om vooruit te komen.

Liefde en Relaties
April 2019 is een harmonische maand zien voor de liefde en relaties. Je sociale leven bloeit en de goede verstandhouding met vrienden en familie heeft een positieve impact op je leven.
Ook in je huwelijk of vaste relatie viert de liefde hoogtij. Je hart loopt over van liefde en jouw omgeving vangt die signalen op. Door die sterke aantrekkingskracht is er geen gebrek aan aandacht. In jouw omgeving is er echter ook sprake van afgunst en proberen anderen je een pootje te lichten. De transformationele Pluto in Steenbok verblijft al sinds 2008 in jouw Huis van Relaties. Pluto gaat vanaf 24 april 2019 retrograde. Saturnus heerst over jouw Huis van Relaties. Van 30 april tot 19 september 2019 gaat Saturnus retrograde in Steenbok.
Tijdens deze periode worden relaties geëvalueerd en worden veranderingen aangebracht in een relatie, zowel persoonlijk als zakelijk. In je sociale kring, zoals bij vrienden, partnerschappen en familie kan door de retrograde Pluto en Saturnus sprake zijn van stress-situaties. Maak tijd vrij voor oude vertrouwde vriendschappen en vertrouw niet blindelings op nieuwe “vrienden”. Neem afscheid van negatieve relaties en omring je met voedende relaties die jou laten groeien.

Familie en Huis
De Volle Super Maan van 21 maart 2019 viel in jouw Huis van Familie en Huis. In je familie is iets tot voltooiing gekomen of zijn er plannen om verhuizen of is er een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Er kan sprake zijn van een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of het organiseren van een recreatief evenement met kinderen. Op 19 april 2019 valt de Volle Maan in Weegschaal wederom in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Volle Maan brengt door al die ontwikkelingen onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden zodat de rust wederkeert.

Carrière
De Nieuwe Maan in Ram van 5 april 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn die door de invloed van Neptunus waarschijnlijk verweven zijn met spiritualiteit en idealisme.
Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Laat jezelf leiden door jouw feilloze intuïtie om de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde en tijdens deze periode komen mensen op je pad die jouw zakelijk advies nodig hebben. Ook in april 2019 is een goede samenwerking met collega’s, leidinggevenden of klanten de sleutel tot succes. De studerende Kreeft kan echter te maken krijgen met vertraging. Je moet meer moeite doen om je doelen te behalen.

Financiën
De Zon symboliseert jouw financiën. Door de invloed van de Zon in Ram zijn de eerste drie weken van april 2019 de beste periode om financiële onderhandelingen te voeren. Er is dan financiële winst vanuit je onderneming of loonsverhoging, persoonlijke verdiensten, maar ook financiële ondersteuning vanuit de familie of sociale netwerk. Er komt er duidelijkheid in lopende financiële projecten waardoor je in staat zult zijn om financiële plannen uit te voeren. In ieder geval is april 2019 een voorspoedige maand voor je financiën. De Zon in het financiële teken Stier vanaf 21 april 2019 laat de beste periode zien om een investering of financiële transacties te doen. Het is echter raadzaam om met het oog op komende ontwikkelingen een financiële buffer op te bouwen. In de laatste week van april 2019 is er sprake van een zakelijk probleem dat jouw volle aandacht opeist.

Gezondheid
De gezondheid van Kreeft kan in april 2019 wat schommelend zijn, dus je moet goed voor jezelf zorgen. Je kunt last hebben van een verkoudheid of griep. Het is belangrijk om lichaam en geest regelmatig te ontspannen om gezond en fit te blijven. Vanuit je carrière is er werkdruk. Werkdruk betekent stress. Om in conditie te blijven is het belangrijk dat je in beweging blijft. Het maakt niet uit wat je doet, maar beweeg!
Actief bezig zijn in de vrije natuur of bezoekjes aan de sportschool zorgt voor balans in deze hectische periode, Kreeft.
Let ook op je dieet. Verse groenten, fruit, water drinken. Vooral in de eerste helft van de maand moet je verstandige keuzes voor jezelf maken. Ontspanning hoort daar ook bij.

Advies
Als iets of iemand goed voor je voelt, ga er voor. Als iets of iemand niet goed voelt, niet doen.
Kennis is macht, Kreeft. De Kreeft in een leidinggevende functie moet confrontaties met anderen zoveel mogelijk zien te vermijden deze maand. Aan het begin van april 2019 kan er een uitdaging zijn op het werk, dus het is raadzaam om jezelf van te voren goed te informeren over ingewikkelde regels en voorschriften. April 2019 is geen gunstige periode om op reis te gaan. Geef je emoties de ruimte. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en helpen je in contact komen met wie je bent.

 

error: Content is protected !!