Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Weegschaal maart 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht.
De Nacht is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes. Het vinden van geluk en de juiste balans tussen werk en privéleven.
Vanaf de Lente-Equinox bereikt de Zon de horizon van de Weegschaal horoscoop en ontwaak je uit je Winterslaap! Carrière, buitenwereld en ambities gaan de boventoon voeren.
De focus ligt in maart 2019 op familie, liefde, gezondheid, samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te behalen.

Liefde en Relaties
Tot begin maart 2019 kan de invloed van Uranus in Ram in het Huis van Relaties leiden tot plotselinge gebeurtenissen zoals een breuk of drastische veranderingen in je relatie of andere vormen van samenwerking. Gebeurtenissen van vorig jaar spelen daarbij een grote rol.
Uranus in Stier reist vanaf 7 maart 2019 door het Huis van de Ziel en Intimiteit. Door deze energie gaat Weegschaal op zoek naar de emotionele verbinding met de eigen partner en goede vrienden.
De single Weegschaal vindt een partner tijdens een vergadering, op feestjes of plekken met een financieel of creatief tintje. Vanaf 21 maart 2019 straalt de Zon in jouw Huis van Relaties.
Dat betekent een geweldige periode voor je sociale leven en voor de liefde! Maart 2019 is de maand van liefde en romantiek en dicht bij elkaar willen zijn. Maart 2019 laat je hart zingen. Je bent verliefd op het leven en het leven lacht naar jou!

Familie en Huis
Je bent in de afgelopen maanden bezig geweest met opbouwen van het fundament om een succesvolle carrière mogelijk te maken. Nog steeds is het vinden van de balans tussen werk en privé-leven belangrijk. Je sociale leven wordt steeds belangrijker. Er zijn deze maand veel feestjes en familiebijeenkomsten. Een bestaand conflict met de familie over je relatie wordt in de loop van deze maand opgelost. Maart 2019 een harmonieuze maand. Je hart loopt over en die liefde wordt ook in je gezin en familie gevoeld en gedeeld. Maart 2019 is een gunstige maand voor een gezamenlijke of actieve vakantie, voor familiebezoek, feestjes, een reünie, recreatie, amusement en sportevenementen.

Carrière
De Maan is de heerser van jouw Huis van Carrière. De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Weegschaal is maart 2019 een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin zien van een productieve periode waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Ook een gunstige periode van ergonomische toepassingen om de werkplek praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een methodische en creatieve aanpak is de beste.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Werk.
Tijdens deze periode kom je in de gelegenheid om op je werk dingen te evalueren, aan te passen of de puntjes op de i te zetten. Ook al voel je dat de tijd rijp is voor iets nieuws, het kan zijn dat Weegschaal zich emotioneel onzeker voelt over de carrière of studie of dat het moeilijk is om een weloverwogen keuze te maken. Maak je niet zoveel zorgen. Laat je meevoeren door de stroom van het leven. De retrograde Mercurius in Vissen leert je in dat niets in het leven zeker is dan het moment zelf.

Financiën
De Nieuwe Maan in het Huis van Werk is een gunstige periode aan om te investeren op de lange termijn, zoals in een nieuw bedrijf. De Weegschaal die werkzaam is in het buitenland of zaken doet met het buitenland boekt vooral in maart 2019 goede resultaten.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde en tijdens deze periode kom je in de gelegenheid om je financiën op orde te krijgen. Maart 2019 laat een gunstige financiële periode zien, vooral vanaf 21 maart 2019. Jouw charme, sociale vaardigheden en contacten zijn daarbij de sleutels om te krijgen wat je wilt! Pluto, jouw planeet van Financiën laat zien dat je financiële hulp van familie en vrienden krijgt. Uranus en Mars in Stier laat zien dat een persoonlijk of zakelijk partnerschap wordt gesloten. Er moeten financiële dingen worden geregeld op het gebied van belastingen, leningen, verzekeringen, contracten en testamenten. Door Mars leren jullie samen te werken als een eenheid op velerlei gebied. Het is echter ook mogelijk dat er sprake is van verlies, financiële kwesties, een scheiding of het verbreken van een zakelijk partnerschap.

Gezondheid
Het jaar 2019 is een dynamisch jaar. Door alle snelle opeenvolgende ontwikkelingen en uitdagingen kom je nauwelijks toe aan rust. Mercurius retrograde in Vissen brengt stress met zich mee.
Je hebt rust en ontspanning nodig, vooral vanaf 21 maart 2019.
Jouw humeur wordt er niet beter op als je stress hebt en stress heeft een nadelige invloed op je gezondheid. Wanneer je jezelf down voelt, gaat het ook minder met je gezondheid.
Dus hoe gelukkiger je bent, des beter je jezelf voelt. Jezelf houden aan een uitgebalanceerd dieet en lekker bewegen is belangrijk om je energie op peil te houden.
Zie het als een uitdaging en ga stress te lijf door te bewegen. Moeder Natuur ontwaakt en ook jij rekt je uit!

Advies
De Volle Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

 

error: Content is protected !!