Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen juli 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop.
Deze periode is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Juli 2019 kan door de Verduisteringen leiden tot grote veranderingen teweegbrengen in jouw professionele als persoonlijke leven, waarbij nadruk ligt op het vormen of verbreken van sociale contacten.
De belangrijkste aandachtspunten in juli 2018 zijn gezin, privé-leven, liefde en samenwerking.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. In de komende zes maanden kan deze kosmische gebeurtenis leiden tot het begin of het einde van een liefdesrelatie. Wat ging er niet goed, wat kun je zelf veranderen? De Maan symboliseert het liefdesleven voor de Vissen. De Gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen. Een boek is uit en daardoor kan een vriendschap of samenwerking gevoelsmatig worden verbroken. De single Vissen kan verliefd worden tijdens het werk. Op 19 juli 2019 is Venus driehoek Neptunus en dat betekent aandacht, tederheid, liefde en romantiek. Dus een mooie dag voor een romantisch etentje of je liefde te betuigen!
Aan het eind van juli 2019 viert de liefde hoogtij.

Familie en Huis
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 is van invloed op kinderen. In het komende halfjaar ligt de focus op kinderen, kinderen van je partner, kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. De Zonsverduistering kan het begin zijn van een nieuwe ontwikkeling in het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving.
De Zonsverduistering van 10 januari 2020 laat zien of deze ontwikkeling tot bloei is gekomen.
Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. Mercurius gaat vanaf 7 juli 2019 retrograde.
Projecten thuis kunnen hierdoor vertragingen oplopen. Juli 2019 is geen geschikte maand om op reis te gaan. In ieder geval moet je rekening houden met vertraging of uitdagingen onderweg.

Carrière
Jouw heersende planeet is Neptunus. Van 21 juni tot 27 november 2019 is jouw planeet Neptunus retrograde in Vissen. Er dienen zich kansen aan vooral met of in het buitenland. Ook een goede periode om jezelf een time-out te gunnen. Vakantie dus! De retrograde Neptunus betekent ook dat je meer afhankelijk bent van anderen bij het bereiken van je doelen, dus het gaat om samenwerking. De Volle Maan van 17 juni 2019 viel in jouw Huis van Carrière. Iets is tot voltooiing gekomen in je carrière zoals de afronding van een project, een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning. De Zomer van 2019 is een creatieve periode aan met buitengewone zakelijke kansen, vooral met of in het buitenland. Door de retrograde Mercurius van 7 juli tot 31 juli 2019 ben je gefocust op het afwerken en aanpassen van bestaande werkprojecten en taken of kom je wederom in contact met personen die jou van dienst kunnen zijn op je carrièrepad. Dus geen grote groei in je carrière deze maand, meer een periode van voorbereiding en evaluatie.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 maakt de weg vrij om via sociale contacten een belangrijke professionele verandering te maken. Juli 2019 is geen gunstige maand voor studie.

Financiën
Juli 2019 laat een gunstige financiële maand zien. Geld is verweven met sociale contacten. Ook hier is jouw sociale netwerk de sleutel tot financieel succes!
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 kan een nieuwe uitdaging inhouden voor Vissen met inherente financiële resultaten. De retrograde Mercurius van 7 juli tot 31 juli 2019 kan tot meer inkomsten leiden door een beter betaalde baan of voltooiing van een project.
Financieel gezien gaat het jouw partner voor de wind en je mag rekenen op de financiële ondersteuning van de partner. Het verminderen van grote uitgaven zal jouw bedrijfsresultaat verbeteren.

Gezondheid
De rode strijder Mars reist van 2 juli tot 18 augustus 2019 door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens deze dynamische periode kun je te maken hebben met stress gerelateerde klachten zoals vermoeidheid en hoofdpijn, maar ook griep of koorts. Voorzichtig aan, ook in het verkeer, met apparatuur en machines. Een goede uitlaatklep in de vorm van sport is raadzaam.
De retrograde Mercurius van 7 juli tot 31 juli 2019 in het Huis van Gezondheid
biedt je inzicht in het reden van gezondheidsproblemen van jezelf, je partner of familielid. Een periode voor het vinden van alternatieve gezondheidsopties of nieuwe informatie.
Gezonde voeding en voldoende beweging zijn essentieel om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te zijn en te blijven.

Advies
Besteed aandacht aan de kleinste details!
Wanneer je jezelf onzeker voelt, ben je niet goed geaard. Wanneer je dit voelt, is het raadzaam om contact met Moeder Aarde te maken. Ga naar buiten, met blote voeten, wandelen, doe aan yoga, ga naar het strand, ga dansen.
Wanneer je in beweging bent, worden lichaam, ziel en geest één.

 

error: Content is protected !!