Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In april 2018 staan de meeste planeten aan de bovenkant van de Tweelingen horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière, succes en op wereldse doelen bent gericht.
Er vindt een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Tweelingen. In het komende halfjaar is de oostelijk helft van de Tweelingen horoscoop dominant. Dat betekent meer onafhankelijkheid! Volle kracht vooruit, Tweelingen!
Over het algemeen is april 2018 een voorspoedige maand, maar een mindere maand voor financiën en relaties.

Liefde en Relaties
Vriendschappen spelen een grote rol deze maand. Je moet wel proberen om ook je vrienden niet te verwaarlozen. In de eerste helft van april 2018 is het goed om oude vrienden op te zoeken of om bestaande relationele problemen op te lossen met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s.
De Nieuwe Maan in Ram van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. April 2018 is daardoor een hele sociale en naar buitengerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Er zijn uitnodigingen voor feestjes en bijeenkomsten of je gaat zelf een feest of evenement organiseren.April 2018 laat namelijk wat verwarring en turbulentie zien. De tweede helft van april 2018 kan voor nog meer verwarring zorgen, omdat jouw planeet Mercurius in Ram weer direct gaat lopen.

Familie en Huis
April 2018 is de maand bij uitstek om grote voorjaarsschoonmaak te houden. Het oude eruit, het nieuwe erin! April 2018 laat ook zien dat jouw thuis een sociale ontmoetingsplaats is van vrienden en iedereen die voor jou van betekenis zijn. Een feestje, een etentje, het maakt niet uit. Een gezellige periode van creativiteit, feestjes en sportieve evenementen.
Zet je beste beentje voor. Luister goed en weet je kansen te pakken. Niet alles is echter goud dat er blinkt. Maak je niet druk. Laat je horen hoe je erover denkt. Je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken! Aan het eind van de maand wacht er een aangename verrassing.

Carrière
De eerste helft van april 2018 is een goed moment om grote schoonmaak te houden op kantoor.
Een opgeruimd kantoor geeft ruimte en overzicht, ook in je hoofd!
Jupiter in Schorpioen in jouw Huis van Werk en dagelijkse routine wijst ook op een productieve en efficiënte periode. De retrograde Jupiter vertraagt het tempo en vraagt je om eerlijk te zijn over je werk. Sta je achter het werk dat je doet en ben je het eens met het beleid dat wordt gevoerd?
Verg je niet te veel van jezelf? Pleeg je geen roofbouw op jezelf? Hoog tijd om je lifestyle te veanderen met een gezond dieet, meer beweging en ontspanning.
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Werk. De komende twee weken laat zien dat projecten op het werk en thuis tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.

Financiën
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 in het Huis van Waterman laat zien dat het een goede periode is om een investering te doen in hightech apparatuur zoals de aanschaf van een computer of nieuwe software. Ook laat deze Nieuwe Maan plotselinge financiële meevallers zien. Je gaat meer verdienen en daardoor komt er ontspanning in het financiële stuk waar je eerder zo je hoofd over had gebroken.
Financieel succes is echter wel afhankelijk van jouw vermogen om samen te werken. Je bent graag op je eigen houtje bezig, maar financieel gezien heb je toch de ander nodig.
Deze maand moet je terughoudend zijn met het doen van uitgaven die je je niet kunt veroorloven of je bezighouden met risicovolle financiële ondernemingen. Er komt wel geld binnen, maar voorzichtigheid is geboden. Financiën van je partner laten een onrustig beeld zien en moeten opnieuw worden beoordeeld.

Gezondheid
April 2018 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, Tweelingen.
Wel is het belangrijk om te bewegen! Voordat je dag begint, is het goed om een halfuurtje aan sport te doen. Hardlopen of wandelen in de natuur. Als je dat doet, heb je energie voor de hele dag. Tweelingen is een Luchtteken. Dat betekent ook dat je frisse lucht nodig hebt om te kunnen functioneren. Zorg ook voor een gevarieerd voedingspatroon. Iedere dag wat anders op je bordje. Ontspannen is broodnodig. Laat alle stress los, fysiek en emotioneel.
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Gezondheid. Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.

Advies
Jouw vrienden voelen zich verwaarloosd, omdat jouw aandacht vooral gericht is op je carrière. Maar ook jouw partner mist jou. Praat openhartig met elkaar en laat niets achter. Zodra je partner overtuigd is van je oprechtheid, komt alles weer goed. Je hebt elkaar nodig, hoe je het ook wendt of keert.

error: Content is protected !!