Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman mei 2017

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich ook in mei 2017 aan de onderkant van de Waterman horoscoop. De focus ligt nog steeds op je privéleven, je gezin en je familie. Het stabiliseren van de thuisbasis en het vinden van het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd. Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen. Deze maand ligt de focus meer op je privéleven en minder op je carrière en maatschappelijke doelen.

Liefde en Relaties
Mars reist tot begin juni 2017 door jouw Huis van de Liefde. Tijdens deze periode ben je verliefd op de liefde, wil je de liefde delen en de verbinding maken. Mercurius is de heerser van jouw Huis van de Liefde. Mercurius gaat vanaf 3 mei 2017 weer direct en dat merk je! Mei 2017 is een mooie maand voor de liefde, Waterman! Je bent emotioneler dan gewoonlijk en hebt behoefte aan warme aandacht en complimentjes. Een nieuwe liefde wacht op jou waar vele mensen samenkomen, zoals bij een beurs, conferentie of feest. De eerste week van mei 2017 biedt de beste mogelijkheden! Loop niet te hard van stapel, Waterman. Neem de tijd. Ook in de vaste relatie zoeken jullie de gezelligheid op. Feestjes, theater, samen uitgaan. De beste periode om zelf een feestje te geven is vanaf de derde week van mei 2017. Aan het eind van de maand viert de liefde hoogtij. Misschien een goed idee om samen er even tussenuit te knijpen?

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 26 april 2017 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Veranderingen op het thuisfront! Deze maand kan door de invloed van de Zon in Stier en de directe Mercurius in jouw Huis van Familie en Huis een verhuizing gaande zijn of er is sprake van een reparatie of verbouwing aan de woning. Het kan ook zijn dat je grote schoonmaak houdt, een huis gaat kopen of besluit om je huis verkoop-klaar te maken. Venus in Ram kan tot begin juni 2017 tot een passionele houding leiden in je gezin en familie. Verhitte discussies in je relatie, maar ook met vrienden, buren of naaste familieleden zoals met broers en zussen.

Carrière
Mei 2017 is een onrustige maand. Zowel je werk als privéleven vragen je volle aandacht. Het is belangrijk om mensen om je heen te verzamelen die van positieve invloed zijn op je carrière. Ook al ga je liever je eigen gang, deze maand en de komende periode staat in het teken van samenwerking en flexibiliteit. De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Carrière. In de tweede helft van mei 2017 komen er veranderingen op je werk of in je maatschappelijke positie. Richt je aandacht op je collega’s. Organiseer bijvoorbeeld een etentje! Jouw grote kracht is vooruitkijken. Eigenlijk ben je steeds drie stappen vooruit. Vaak ben je het oneens met collega’s en zakenpartners. Probeer diplomatiek te blijven en je collega’s of medewerkers met jouw ideeën te inspireren. Vanaf de derde week van mei 2017 zie je de resultaten van een goede samenwerking. De Waterman die werkzaam is op het creatieve, wetenschappelijke en literaire vlak is het meest succesvol deze maand.

Financiën
Neptunus is jouw financiële planeet, Neptunus in Vissen en Mars in Tweelingen vormen in de eerste helft van mei 2017 een moeizaam aspect. Dat kan nadelig zijn voor je financiële positie. Er is sprake van onduidelijkheid. Raadzaam is dus geen grote investeringen te doen. Afwachten. In de tweede helft van mei 2017 komt er wat ontspanning. De meeste winst kan worden behaald bij vastgoed transacties. Ook kunnen er deze maand financiële meningsverschillen ontstaan met je zakelijke partner, levenspartner of klanten.

Gezondheid
Je hoofd loopt over van ideeën deze maand. Soms wordt het je gewoon teveel! Het is goed om deze maand te ontspannen en veel te bewegen om je gedachten op een rijtje te zetten. Dat geldt eigenlijk voor alles. Gewoon wat afstand nemen als je iets teveel wordt. Heerlijk naar muziek luisteren, naar de sauna of een dagje wellness. Even terug naar je innerlijke zelf. Je kunt jezelf veel beter focussen als je hoofd weer leeg is! Let ook op je voeding deze maand.

Advies
Je bent je tijd vooruit, Waterman. Dat is geweldig, maar anderen zijn misschien nog niet zover. Probeer daarom die anderen met jouw ideeën te inspireren! Een “toevallige” ontmoeting aan het begin van mei 2017 heeft meer om het lijf dan je in eerste instantie zou denken.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid en dagelijkse dingen. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, heb je meer energie om ervoor te gaan. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Maan is tot 10 mei 2017 in haar Wassende fase en ook weer vanaf de Nieuwe Maan van 25 mei 2017.

error: Content is protected !!