Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De focus in april 2024 ligt op huis, gezin, liefde, zelfexpressie en gezondheid.
April 2024 laat door de Verduisteringen en de retrograde Mercurius in Ram een onrustig verloop zien. Positieve verschuivingen zijn aan het eind van april 2024 te verwachten met de Volle Maan van 23 april 2024.

Liefde en Relaties
Weegschaal is het Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Op 25 maart 2024 viel de ringvormige Maansverduistering in Weegschaal (Huis van Vriendschappen, Groepsparticipatie en Sociale Processen). Door deze invloed wordt Boogschutter selectiever en gaat vriendschappen tegen het licht houden. In jouw sociale netwerk gaan contacten verdwijnen, maar er komen nieuwe vriendschappen voor in de plaats.
De totale Zonsverduistering in Ram (het Huis van Liefde) van 8 april 2024 laat een nieuwe liefde zien, maar ook het einde van een liefde. In de vaste relatie is meer toewijding of komt een abrupte verandering in je liefdesleven. Deze Zonsverduistering brengt veel intensiteit met zich mee, dus blijf wel gefocust op wat er gebeurt.
Mercurius retrograde in Ram in het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie kan een ex weer op jouw pad brengen of een vriend of vriendin die je al heel lang niet meer hebt gezien. Wees op je hoede, want deze persoon heeft wel jouw hart gebroken. De invloed van Venus in Ram vanaf 6 april 2024 maakt optimistisch, maar kan ook overmoedig zijn.

Familie en Huis
Vissen staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis.
Door Saturnus in Vissen in jouw 4e Huis zijn er thuis verplichtingen die jou tegenhouden in je ontwikkeling. Je hebt een last gedragen en offers moeten brengen. Het voelt alsof je het ergste achter de rug hebt en dat al je inspanningen hun vruchten gaan afwerpen.
Het voelt als een overwinning.
De rode Strijder Mars reist tot 30 april 2024 door Vissen, dus dat is een dynamische periode om plannen met je huis door te zetten, een verhuizing, renovatie, een huis bouwen, huis of onroerend goed kopen of verkopen van een huis of onroerend goed.
April 2024 is een gunstige maand om je huis een make-over te geven.
In april 2024 kunnen er conflicten zijn in het gezin en de familie.
Boogschutter moet een balans vinden tussen werk en privé, want je carrière vraagt veel aandacht.
April 2024 is niet gunstig voor een vakantiereis met je gezin.

Carrière
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 opent de deur naar creatieve individualiteit.
Er komen dus creatieve doorbraken voor Boogschutter waarmee je het proces van opoffering achter je mag laten. Stier staat voor het Huis van Werk.
Tijdens Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 24 april 2024 moet je conflicten met collega’s zoveel mogelijk zien te vermijden. Let op details, dus alles wat je in handen krijgt moet je dubbel controleren. Een studie in het buitenland kan vertraging opleveren. April 2024 is geen gunstige maand zoor zakelijke reizen. Hou rekening met vertraging en annulering van reizen.
De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier valt voor Boogschutter in het 6e Huis van Werk, Gezondheid, dagelijkse routine en Lifestyle. Met deze conjunctie komen er doorbraken en positieve veranderingen op het gebied van werk en welzijn van Boogschutter.
Je krijgt meer plezier met je werk en in je dagelijks leven.
Jupiter blijft tot eind mei 2024 bij Uranus in Stier, dus dit is de beste tijd om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om de werkomgeving creëren waarin jij het beste van jezelf kan laten zien.
Financiën
Steenbok staat voor het tweede Huis van Financiën. Asteroïde Ceres in Steenbok reist door het Huis van Financiën. Door de invloed van Ceres blijft de financiële situatie stabiel, maar hou alvast rekening met het feit dat Ceres volgende maand mei 2024 retrograde gaat tot eind augustus 2024. De financiën geven geen duidelijk beeld. Tijdens deze periode kan een slepende financiële kwestie of geldproblemen de oorzaak zijn van financiële onzekerheid en ontoereikendheid.
Hou rekening met een periode met minder inkomsten.
Het is raadzaam om een grote investering uit te stellen tot een later tijdstip en deskundig advies in te winnen om een solide financiële basis te leggen.

Gezondheid
Stier staat voor het 6e Huis van Gezondheid voor Boogschutter. Door de weldadige energie van jouw heersende planeet Jupiter in Stier voelt alles lichter en dat geeft meer energie om te sporten of een gezonde mentale en fysieke lifestyle te creëren.
De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier van 21 april 2024 valt voor Boogschutter in het 6e Huis van Gezondheid, dagelijkse routine en Lifestyle. Met deze weldadige conjunctie komen er doorbraken en positieve veranderingen op het gebied van werk en welzijn van Boogschutter.
Je krijgt meer plezier met je werk en in je dagelijks leven.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige introspectieve periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor pauze, tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Deze Volle Maan raakt je op een subtiele en spirituele manier. Maak contact met je Hogere Zelf. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker. Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen, jouw plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen.
Advies
Mercurius is retrograde van 1 tot 24 april 2024, maar je moet de hele maand rekening houden met vertraging en het zoekraken van spullen. Als je op reis gaat of naar een belangrijke vergadering gaat, moet je ervoor zorgen dat je over alle benodigde documenten en voldoende geld beschikt. Onachtzaamheid kan je duur komen te staan.
Financiële voorzichtigheid is ook deze maand raadzaam.
Neem tijd voor jezelf, want tijd voor jezelf is het meest waardevolle wat je aan jezelf kan schenken.
Om stress te voorkomen is gezonde voeding, lichaamsbeweging en een vaste dagindeling essentieel om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven.

error: Content is protected !!