Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 25 oktober 2022 valt in Schorpioen. Oktober 2022 staat hierdoor in het teken van een nieuw begin van jou als persoon. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil.
De verschuiving naar de oostelijke kant van de Schorpioen-horoscoop laat zien dat de focus ligt op persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, van zelfredzaamheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid.

Liefde en Relaties
De invloed van de retrograde Uranus in Stier in het Huis van Relaties duidt op onverwachte veranderingen in je vriendenkring en sociale leven. Relaties worden ook op de proef gesteld, zowel zakelijk als privé, wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn.
De retrograde Neptunus in Vissen in het 5e Huis van Liefde versterkt het verlangen naar spirituele verbintenissen, maar kan ook tegenvallen. Het verlangen is soms mooier dan het bezitten.
Van 30 oktober 2022 tot 12 januari 2023 is Mars retrograde in Tweelingen en dat kan diepgewortelde problemen aan het licht brengen en problemen veroorzaken als het gaat om blokkades die te maken hebben met intimiteit en seksualiteit. Een geheime romance kan tot emotioneel schuldgevoel en nervositeit leiden.
De laatste dagen van oktober 2022 kan uitsluitsel geven over een romance wanneer je niet in besluiteloosheid blijft hangen.

Familie en Huis
De retrograde Saturnus in Waterman tot 7 maart 2023 is een cyclus van grote innerlijke verwerking en vergeving van het verleden. Het laatste vierkant tussen de retrograde Saturnus in Waterman en Uranus in Stier in de eerste helft van oktober 2022 gaat gepaard met onvoorspelbare gebeurtenissen met familieleden of huis die verwerven zijn met gebeurtenissen uit 2021. Tijdens die periode heb je de steun van vrienden hard nodig, maar ook vrienden doen dan een beroep op jou.
Dit is het moment om bestaande bouwkundige problemen in huis opnieuw te bekijken, want anders blijf je zitten met lekken en reparaties aan het huis. In de laatste tien dagen kan een gebeurtenis in de familie indruk op je maken.
De retrograde Jupiter keert vanaf 30 oktober 2022 tot 20 december 2022 terug naar Vissen waardoor er ruimte ontstaat voor reflectie en vakantie.

Carrière
In de eerste tien dagen van oktober 2022 zijn er op het werk de meeste veranderingen te verwachten. Er is meer mogelijk dan je had gedacht, dus let goed op wat er om je heen gebeurt.
De ondernemender is wel afhankelijk van samenwerking voor het beste resultaat. In ieder geval kom de in de eerste helft van oktober 2022 voor een deze te staan.
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 geeft ruimte om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Een project op het werk of thuis is tot voltooiing gekomen.
De Gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 en daarna Mercurius in Schorpioen vanaf 30 oktober tot 17 november 2022 is een gunstige periode om te onderhandelen met zakelijke partners en sponsors, waardoor winstgevende langetermijncontracten kunnen worden afgesloten.
Door Mars retrograde van 30 oktober 2022 tot 11 januari 2023 kan Schorpioen zich overweldigd en uitgeput voelen, waardoor je niet of onvoldoende in staat zal zijn om alle taken uit te voeren.
Dit is een periode om een vakantie te plannen om je te concentreren op je eigen interesses en verlangens. Mars retrograde van 30 oktober 2022 tot 11 januari 2023 kan positieve resultaten opleveren voor de Schorpioen in creatieve beroepen zoals schrijvers, dansers, ontwerpers, muzikanten, zangers en andere creatieve vakmensen, zoals journalisten, advocaten en PR-mensen.

Financiën
Net als Pluto is de rode planeet Mars astrologisch ook verbonden met Schorpioen.
Mars symboliseert de dingen waar je hard voor moet werken. Met deze Mars-energie in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen en Vertrouwen kan een zakelijk contract, samenlevingscontract of huwelijkscontract worden opgesteld of worden middelen samengevoegd die aan twee of meer mensen toebehoren. Het kan echter ook een periode zijn van beëindiging, echtscheiding of het verbreken van een zakelijk partnerschap. Belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten en dergelijke kunnen een bron van zorg en activiteit zijn. Mars retrograde vanaf 30 oktober 2022 tot medio november 2022 is een periode van onverwachte uitgaven, verwarring en plotselinge gebeurtenissen zoals een onverwachte financiële bonus! Schorpioen probeert dan alles tegelijk te beheersen en te beheren, want je voelt dingen aankomen met betrekking tot je partner, zowel privé als zakelijk. Wees niet te kritisch tegenover je partner, anders kan dit je relatie onder druk zetten.

Gezondheid
De Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden.
Emotionele rust is net zo belangrijk als fysieke rust, een gezonde voeding en regelmatig bewegen.
Mars is de astrologisch Heerser van het zesde Huis van Gezondheid en deze vormt aan het begin van augustus 2022 een conjunctie met de Noordknoop en Uranus in Stier.
Schorpioen kan te maken krijgen met mentale stress en hoge bloeddruk. Ook kunnen er gewrichtsproblemen zijn. Zoek de rust op in jezelf en probeer kalm te blijven.
Schorpioen moet in augustus 2022 vooral aandacht besteden aan de longen. Wees ook voorzichtig met te grote temperatuurverschillen.
In oktober 2022 en tijdens de herfstmaanden blijven de ademhalingsorganen kwetsbaar.
In de eerste drie weken van oktober 2022 reizen de Zon en Venus door Weegschaal en deze mooie transit ondersteunt Schorpioen bij het vinden van een juiste therapie of plaats van bezinning of retraite om na te denken en jezelf te hernieuwen.
De Volle Maan in Ram (Huis van Gezondheid) van 9 oktober 2022 brengt deze maand duidelijkheid over je gezondheid.

Advies
Medio oktober 2022 krijg je bij toeval iets te horen wat voor jou verborgen is geweest. Deze onthulling moet je echter met grote voorzichtigheid benaderen. Wat je te horen krijgt, komt pas later van pas, dus voor je houden.
Door de werking van vele retrograde planeten moet echter rekening worden gehouden met vertraging en uitdagingen. Jouw planeet Pluto gaat begin oktober wel direct, maar bijheer Mars gaat dan weer eind oktober retrograde….Toch zijn er mooie kansen in je carrière en in de liefde door de gunstige positie van Venus en Pluto die je niet mag laten liggen.
De laatste tien dagen van oktober 2022 laat het resultaat zien van een belangrijk en langdurig zakelijk proces. Wees terughoudend met het nemen van beslissingen.
Er is veel te winnen, maar ook te verliezen.

error: Content is protected !!