Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan inmiddels aan de rechterkant van de Boogschutter horoscoop.
Het gaat in juni 2023 om het vinden van evenwicht tussen je persoonlijke ambities en het belang van anderen, samenwerking en consensus.
Het is geen periode voor persoonlijk initiatief, maar een periode van observeren, afwachten, aanpassen, compromissen sluiten en onderhandelen.
Deze maand ligt de focus op relaties, financiën, werk en gezondheid.
De vurige energie van Mars en Venus in Leeuw is de succesvolle motor onder al je projecten in juni 2023! Verlies de kleine details niet uit het oog, Boogschutter.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 invalt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. De focus ligt op jezelf, maar brengt je intieme relaties ook duidelijk naar voren. Dit is een goed moment om een ​​nieuwe relatie te beginnen of een bestaande relatie een boost te geven of relationele problemen zowel zakelijk als privé op een goede manier op te lossen en een nieuwe start te maken.
Juni 2023 is met de verleidelijke energie van Venus en Mars in Leeuw een heerlijke maand om op reis te gaan met je geliefde, een gezellig uitje te organiseren of iemand te ontmoeten op reis of een romantisch dagje uit.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 valt in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde of een zwangerschap.

Familie en Huis
Door de transit van Saturnus in Vissen krijgt Boogschutter karmische levenslessen met betrekking tot huis en gezin. Familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s komen tijdens Saturnus in Vissen aan de orde. Tot eind mei 2025 markeert dit een tijd van grote innerlijke verwerking en thema’s rond je gehechtheid aan het verleden. Soms manifesteert zich dit als letterlijke reorganisatie van je huis zoals een renovatie, verhuizing of het kopen of verkopen van een huis. Door de invloed van Neptunus in Vissen kan er verwarring zijn door ervaringen uit het verleden, met ouders, familie of door huiselijke omstandigheden waarbij thema’s als geborgenheid, afhankelijkheid, opoffering, grenzen stellen en veiligheid een rol spelen.
Boogschutter kan de zorg op zich nemen van een ouder familielid.
Juni 2023 laat in de tweede helft van juni 2023 onvrede en conflicten zien in het gezin en familie en dat heeft te maken met onroerend goed, kinderen of gezinsfinanciën.

Carrière
De transit van Mars door Leeuw (9e Huis van Hoger Bewustzijn) laat je groots denken en open ​staan voor ideeën en kansen die je in staat stellen nieuwe ervaringen op te doen. Juni 2023 is een geweldige maand voor hogere studies, media, uitgeverijen, internationale reizen en reisbranche in het algemeen en deze invloed wordt ondersteund door Asteroïde Ceres in Maagd tot 21 juni 2023!
De invloed van jouw Heerser Jupiter reist door Stier (Huis van Werk) laat in juni 2023 een productieve en efficiënte periode zien van samenwerking. Door de invloed van Uranus in Stier kan er sprake zijn van reorganisatie, een andere baan of dagbesteding, andere collega’s of klanten.
Studie en zakelijke reizen zullen in juni 2023 niet direct het gewenste resultaat opleveren.
Uranus in Stier in het zesde Huis van Werk laat zien dat er sprake is van verandering op je werk, zoals een reorganisatie, ander werk, andere collega’s of klanten of de manier waarop je je werk benadert kan veranderen. Samenwerking is de sleutel tot succes in juni 2023, dus zorg voor een goede sfeer op de werkvloer.

Financiën
Venus in Kreeft reist nog tot 5 juni 2023 door jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen. Aan het begin van juni 2023 is er nog een financiële impuls mogelijk door een belastingteruggave, toelage, vergoeding, dividend uitkering, geld van verzekering of nalatenschap of er komt geld vrij via je partner, zakelijk of privé.
De retrograde Pluto in Steenbok (Huis van Financiën) vanaf 12 juni 2023 laat een afronding zien voor wat betreft financiën en veiligheid.
Met Saturnus in Vissen wordt in juni 2023 geld geïnvesteerd in de aankoop of verkoop van een huis, onroerend goed of het versterken van je thuisbasis, je gezin en je innerlijke basis, een reorganisatie of verbouwing. Het is raadzaam om goed na te denken voordat je een grote uitgave doet.
Wees terughoudend met het aangaan een lening of een lening verstrekken aan vrienden of het doen van speculatieve beleggingen. Inkomsten uit bestaande investeringen kunnen tegenvallen.

Gezondheid
Heerser Jupiter reist door Stier (6e Huis van Gezondheid) en deze transit is een geweldige periode voor je gezondheid en welzijn. Een therapie slaat eerder aan en het genezingsproces verloopt sneller als je ziek bent. Zorg voor een goede voeding en zorg dat je voldoende beweegt, want Jupiter (expansie) kan de oorzaak zijn van gewichtstoename.
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 viel in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze brengt deze maand onbewuste emotionele pijn en verlangens aan het licht. Een periode van bezinning of retraite geeft je de rust om jezelf te (her)vinden en om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Doe het rustig aan, Boogschutter.
Het volgen van een gevarieerd dieet, ontspanning en voldoende beweging in de buitenlucht os essentieel om fysiek en mentaal fit te blijven.

Advies
De invloed van Jupiter in Stier (6e Huis van Werk) versterkt alle beslissingen die nu worden genomen op het gebied van werk, dus denk goed na als je besluit van werk te veranderen of veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, want wat je ook besluit, veranderingen zijn blijvend.
Laat niet in je kaarten kijken, Boogschutter.
Voordat een nieuwe stap in de vaste relatie wordt gezet of voordat je met een nieuwe relatie kan beginnen, moet er eerst schoon schip worden gemaakt. Nieuwe verbindingen tot stand brengen kan alleen als oud zeer is opgelost.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!