Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Op dit moment van het jaar staan alle planeten aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop. Er ligt een sterke focus op je innerlijke wereld, familie, emotionele genezing door je te verzoenen met het verleden en het bereiken van innerlijk emotioneel evenwicht. Een tijd om te dromen over de toekomst en je carrière en strategieën te visualiseren. Het is Nacht voor de Boogschutter, de periode van de kosmische winterslaap! De buitenwereld is nu minder belangrijk.
De focus komt steeds meer te liggen op sociale vaardigheden, flexibiliteit, teamwork en de medewerking van anderen. Deze maand ligt de nadruk op persoonlijk geluk en financiën.

Liefde en Relaties
De Rode Strijder Mars reist van eind januari 2018 tot midden maart 2018 door jouw teken, Boogschutter. Mars is verbonden met Ram. En Ram heerst over jouw Huis van Liefde en Romantiek! Februari 2018 is dus een veelbelovende en gedreven maand voor de liefde. Deze maand laat openingen zien om een nieuwe liefde te omarmen! Met Mercurius in Waterman wil je discussiëren met personen met een bijzondere boodschap of met een totaal andere levensvisie, praten over de meest uiteenlopende onderwerpen. De liefde wacht in je directe omgeving of plek waar je vertrouwd mee bent. Dus bij vrienden, familie of clubhuis. Dus sla die uitnodiging voor dat gezellig samenzijn niet af! Aan het eind van de maand zul je merken dat spiritualiteit een significante rol gaat spelen in de relatie. Geduld in de omgang met je vrienden is deze maand het sleutelwoord, Boogschutter. Door de invloed van Uranus in Ram blijft een romance door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram luchtig en vluchtig. Liefde komt onverwachts en gaat liefde onverwachts. In de vaste relatie ben je bereid om een volgende stap te zetten. Valentijnsdag belooft superromantisch te worden.

Familie en Huis
Jupiter is de Heerser van Boogschutter. De samenwerking van de grote weldoener Jupiter en de krachtige Pluto ondersteunt een renovatie, klussen in huis, een nieuw interieur of is er een renovatie van je woning. Je wil ook meer tijd besteden aan je gezin, je kinderen en creatieve projecten thuis. Neem de tijd om je te verzoenen en (opnieuw) te verbinden met familie en vrienden.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Communicatie. In het komende halfjaar wordt het gemakkelijker om te communiceren met naaste familieleden en te zeggen wat je denkt. In de loop van februari 2018 wacht je een aangename verrassing!
Februari 2018 is een goede maand om samen met je gezin of familie op vakantie te gaan of een reünie te plannen. In de tweede helft van de maand hoe je jezelf niet te vervelen! Vergeet ook je vrienden niet, dus nodig ze uit om gezellig bij te kletsen aan het eind van de maand.

Carrière
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 kan de aanleiding zijn om een nieuwe richting in te slaan. Een andere baan, een nieuwe studierichting?
De carrière staat in deze periode van het jaar op een laag pitje.
De Boogschutter bevindt zich in de periode van voorbereiding en visualisering. Februari 2018 is een gunstige maand om te solliciteren naar een andere baan of voor een bedrijfsgerichte studie. Dit is een tijd van voorbereiding, tijd om jezelf te oriënteren. Een periode om wat afstand van het werk te nemen om het geheel te kunnen overzien. Je mag rekenen op de steun van jouw vrienden, collega’s, kennissen en je geliefden bij jouw keuzes. Door te netwerken kom je op de meest geweldige ideeën. Februari 2018 is een voorspoedige maand voor docenten, onderwijzers en de studerende Boogschutter.

Financiën
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 viel in jouw Huis van Financiën.
In februari 2018 zijn door gunstige planetaire aspecten volop financiële mogelijkheden, zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding in je onderneming. Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van familie, sociale contacten en organisaties. Niet alles gaat vanzelf, Boogschutter.
Het is raadzaam om over de juiste informatie te beschikken voordat je een investering of grote aankoop doet deze maand.
De begrenzer Saturnus vergezelt Pluto in Steenbok door jouw Huis van Financiën. Saturnus en Pluto leren je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Het is aan jou om de juiste financiële beslissingen te nemen.

Gezondheid
Jupiter blijft tot 8 november 2018 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze periode wordt gekleurd door het loslaten van oude bagage en het uitwerken van karma. Op dit moment ligt de focus op je innerlijke wereld, familie, emotionele genezing door je te verzoenen met het verleden en het bereiken van innerlijk emotioneel evenwicht. Nu is het de tijd om orde op zaken te stellen. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Communicatie. In het komende halfjaar wordt het gemakkelijker om te communiceren en te zeggen wat je denkt. Venus is jouw planeet van Gezondheid. Vanaf 11 februari 2018 is er door Venus in Vissen meer kans op voetproblemen, griep of verkoudheid. Massages, regelmatig jezelf terugtrekken in rust en spirituele heling zijn heilzaam. Regelmatig rust en ontspanning zijn noodzakelijk om je energie-niveau op peil te houden. Even een time-out om jezelf energiek te versterken om je dynamische activiteiten te hervatten. Blijf zoveel mogelijk in beweging, Boogschutter. Ga de vrije natuur in!

Advies
Richt je alleen op alles wat jou een goed gevoel geeft. Dat kan zijn voeding, activiteiten of personen. Het zijn de dingen die jou energetisch voeden en sterker maken. Al het tegenovergestelde verzwakt je alleen maar. Laat dit los, Boogschutter.
Verschuil jezelf niet achter je werk, maar maak tijd vrij voor je gezin, voor je familie en je geliefden en de dingen die belangrijk zijn in je leven.

error: Content is protected !!