Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw november 2017

Algemeen
In november 2017 ligt de focus vooral op huis-, familie- en emotionele verwerking.
De carrière komt op de tweede plek, maar deze gaat in de komende maanden steeds meer aandacht van je vragen.
De meeste planeten staan inmiddels in de westelijke helft van de Leeuw horoscoop, de helft van de “ANDER”. In de komende maanden gaat het om samenwerking en aanpassen aan situaties en de belangen van anderen. Compromissen sluiten om jouw doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Neptunus gaat vanaf 22 november 2017 weer direct en dat is goed nieuws voor jouw liefdesleven en relaties! De directe Neptunus gaat dingen ophelderen en verhelderen. Vooral in de tweede helft van november 2017 komen er meer kansen om de liefde te omarmen. Vanaf 23 november 2017 reist de Zon door Boogschutter en hierdoor bloeit er iets moois op. De invloed van Saturnus in jouw Huis van Liefde tot 20 december 2017 laat echter nog een rem zien. Je kunt door Saturnus het gevoel hebben alsof er niet veel gebeurt en jouw liefdesleven zo’n beetje stil staat of dat alles heel serieus is. Vanaf 21 december 2017 zie je vanzelf een magische verandering wanneer Saturnus jouw Huis van Liefde en Romantiek verlaat. Wel is de invloed van Saturnus in het Huis van Liefde en Romantiek gunstig wanneer je een serieuze stap wilt zetten in een liefdesrelatie.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken zijn er bouwplannen of kan er een verhuizing, reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit grote schoonmaak te houden, een huis te kopen of te verkopen. Misschien wil je de lay-out van je woning veranderen, meubelen en nieuwe woonaccessoires aanschaffen. In jouw familie zijn er grote veranderingen gaande en de onderlinge relatie kan hierdoor verstoord zijn. Er kan sprake zijn van gezondheidsproblemen met een ouder gezinslid. Ook kinderen kunnen je zorgen baren. Er kan een conflict ontstaan tussen carrière en problemen thuis. Je moet de juiste balans zien te vinden tussen beide aandachtsvelden.

Carrière
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Carrière. November 2017 staat hierdoor in het teken van een verandering in jouw carrière of maatschappelijke positie. Het is de opmaat naar een periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst moet er orde op zaken worden gesteld in je privéleven.
Ontwikkelingen in jouw carrière worden deze maand overschaduwd door privé-aangelegenheden en het emotionele welzijn van jezelf en de familie. Jouw carriereplannen komen daardoor even op de tweede plek. In de eerste week van november 2017 kan er een probleem ontstaan op het werk. Een slimme aanpak is vereist. Door positief en rustig te blijven bereik je het beste resultaat. Vertrouw op je intuïtie in de tweede helft van november 2017.

Financiën
De reis van Mars door jouw Huis van Financiën heeft in de afgelopen maanden voor positieve financiële ontwikkelingen gezorgd. Hierdoor ben je in de gelegenheid om financiële zekerheid en stabiliteit voor jezelf op te bouwen. Er komt rust in jouw financiële situatie en ruimte voor nieuwe gezamenlijke financiële projecten. De eerste helft van november 2017 staat in het teken van financiële vindingrijkheid. Het doen en afronden van aankopen en investeringen in de eerste helft van november 2017 zijn gunstig.

Gezondheid
November 2017 laat een maand zien van schommelingen in je gezondheid. Een verkoudheid of griep is mogelijk. Vanaf 23 november 2017 verbetert je conditie met de Zon in het vuurteken Boogschutter. Het is belangrijk om voldoende rust te nemen. Blijf wel in beweging, Leeuw.
Zo nu en dan een warm bad, een fijne massage of een bezoek aan de sauna is heerlijk om je lichaam en ziel te verwarmen. Let op wat je eet en drinkt. Je hebt last van stress en dan is beweging de beste remedie.

Advies
Deze maand moet je de balans zien te vinden tussen je carrière en privéleven en dat kan ten koste gaan van je gezondheid. Door jouw vindingrijkheid weet je een goede oplossing te vinden.
Stel jezelf bij alles wat je doet de volgende vragen: Ben ik wel gelukkig met hoe alles gaat? Wat kan er verbeterd worden? Wat heb ik al die tijd vermeden?
Als je iets wilt aanpakken, doe het dan. Het is beter voor jou en voor je omgeving.
Pas dan komt er ruimte voor plezier en creativiteit.
Maak er het beste van.

 

error: Content is protected !!