Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Kreeft 2017

Algemeen
De jaarhoroscoop voor 2017 laat een jaar zien van groei en vooruitgang. Huis, carrière en gepassioneerde liefde zullen de boventoon voeren. Jouw persoonlijke leven zal het hele jaar sterk beïnvloed worden door Jupiter. De maanden februari, maart en augustus 2017 zijn sleutelmaanden. Financiën en carrière zien er gunstig uit voor 2017, maar er zijn wel kanttekeningen.

Liefde en Relaties
Het jaar 2017 begint wat stroef in de liefde met de retrograde Mercurius in jouw Huis van Relaties. De vrije Kreeft voelt zich dit jaar aangetrokken tot personen die onbereikbaar en ongrijpbaar zijn. Kreeft wil een uitdaging, maar deze uitdaging leidt uiteindelijk tot teleurstelling. Kreeft wil bij voorkeur een vaste partner, maar dit jaar ben je op zoek en zijn er meerdere ontmoetingen. De Maansverduistering van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In de komende maanden ga je schoon schip maken. Er gaat een bezem door alles en iedereen met wie je geen gezonde relatie onderhoudt. Vanaf 10 oktober 2017 tot 8 november 2018 reist Jupiter door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Een jaar van zelfexpressie en creativiteit, maar ook van hartstocht en passie in de liefde. Er worden serieuze stappen gezet in een nieuwe relatie of een bestaande relatie wordt versterkt. Als een relatie niet goed is, wordt deze verbroken. Door de invloed van Schorpioen is er echter sprake van controledrang en bezitsdrang in de liefde. Eigenlijk over iedereen die je lief is, dus ook kinderen en vrienden. Probeer hier de balans te vinden, Kreeft. Aan het eind van het jaar kan er een huwelijk of verloving zijn.

Carrière
Saturnus in Boogschutter blijft nog tot eind december 2017 in jouw Huis van Werk. Saturnus heeft je vanaf eind 2014 je in de juiste carrièrerichting geleid. Het jaar 2017 laat door de invloed van Uranus in Ram echter grote veranderingen zien in je carrière. Het buitenland lonkt ook voor studenten en professionals in de sport en het mogelijk dat je dit jaar de overstap waagt naar het buitenland of zaken gaat doen met het buitenland. Het eigen bedrijf is dit jaar verweven met het buitenland of verandering van locatie. De retrograde Venus in Ram in maart 2017 en april 2017 laat vertraging zien dat te maken heeft met je privéleven. Kreeft is verbonden met de Maan. De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 en de Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 zijn daarom van grote invloed op je carrièregroei, geld en winstprognoses. Februari, maart en augustus 2017 zijn maanden met de meeste uitdagingen. Je maatschappelijk succes op de lange termijn zal afhangen van de keuzes die je maakt en de juiste contacten in deze maanden. Invloedrijke personen helpen je op weg. De Noordermaansknoop in Leeuw zal je vanaf mei 2017 ondersteunen om je positie te verstevigen en je zelfvertrouwen te versterken. De Kreeft in de IT, handel, staalindustrie, dienstverlening zijn het meest succesvol in 2017. Om echt succes te oogsten in 2017 is het raadzaam om wat minder op de voorgrond te treden. Jupiter is jouw planeet van Werk. Vanaf 10 oktober 2017 betreedt Jupiter jouw Huis van Creativiteit. Dat betekent positieve instelling tegenover je werk, maar tevens de neiging alles groot aan te pakken en je eigen gang te gaan. Jouw onafhankelijke en veeleisende opstelling kan tot problemen leiden en dient jou niet bij het bereiken van je doelen. Met een vriendelijk, maar dringend verzoek kom je veel verder!

Financiën
Dit jaar laat positieve financiële ontwikkelingen zien. Je carrière stelt jou in staat om voor jezelf en je onderneming een stabiele financiële positie op te bouwen. Het jaar 2017 is een jaar van groei. Je carrière laat een verschuiving zien naar het buitenland of verhuizing met gunstige financiële ontwikkelingen. De samenwerking met een buitenlandse partner is financieel gunstig. In het algemeen een goed jaar. Het Maansverduistering van 11 februari 2017 vindt plaats in jouw Huis van Financiën. Deze kosmische gebeurtenis is de weg naar een gezonde financiële situatie en de financiële afwikkeling. De reis van Mars vanaf eind juli 2017 tot begin september 2017 en de Zonsverduistering van 21 augustus 2017 in jouw Huis van Financiën wijzen op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van de financiële mogelijkheden. Mercurius is de eerste week van september 2017 retrograde in jouw Huis van Financiën. Zorg tijdig voor een buffer om je financiële zekerheid te versterken en om financiële problemen op te vangen.

Familie en Huis
Om een goede relatie te onderhouden met het oog op de toekomst moet je eerst schoon schip maken met het verleden. Oude wonden uit het verleden belemmeren een gezonde familierelatie. De Grote Weldoener Jupiter is van grote invloed op je familie in 2017. Tot 10 oktober 2017 reist Jupiter door Weegschaal en daarmee jouw Huis van Familie en Huis. Een periode van groei zowel in de familie als huis. Meer harmonie in je gezin en familie, maar ook verbeteringen in je woonsituatie. Geweldige periode om te verhuizen, te renoveren of om de onderlinge familiebanden te versterken. Om dit mogelijk te maken is het zoals gezegd belangrijk dat je eerst schoon schip maakt met het verleden. Een schip met te zware ballast maakt water en zinkt. Het kopen van een huis of ander onroerend goed is mogelijk dit jaar. Een verhuizing omwille van je carrière is een gunstige zet. Ouders en ouderen in de familie vereisen aandacht door gezondheidsproblemen.

Gezondheid
Het jaar 2017 is een gunstig jaar voor de gezondheid van de Kreeft. Vanaf 10 oktober 2017 betreedt de Grote Weldoener Jupiter jouw Huis van Creativiteit. Dat betekent een goede gezondheid en een positieve instelling op je werk. Als je gelukkig bent op je werk, ben je ook tegen psychische problemen opgewassen. Let echter wel op je voeding, want je denkt dat het allemaal wel kan. Wanneer er iets mis gaat met je gezondheid, dan is het door invloed van de Grote Jupiter ook goed mis. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Kreeft. De retrograde Mercurius in de tweede helft van augustus en de reis van Mars van begin september 2017 tot half oktober 2017 kan tot mentale spanningen leiden. Doe het dan rustig aan, Kreeft.

Advies
Het jaar 2017 is een jaar van uitdagingen vooral voor je carrière. Er zijn kapers op de kust. Laat niet in je kaarten kijken en wees terughoudend met het vrijgeven van privacygevoelige informatie. Dit jaar kom je in de aandacht op vele gebieden van het leven. Dus er is veel te winnen, maar ook te verliezen. Succes hebben is leuk, maar succes te behouden is een ware uitdaging.

error: Content is protected !!