Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

TWEELINGEN ♊️ juli 2024
(21 mei – 20 juni)

Algemeen
De zomermaand juli 2024 kan een onvergetelijke maand van charme en zelfvertrouwen te worden voor Tweelingen! De grote Weldoener Jupiter in Tweelingen geeft je kracht en inspiratie om het leven met vertrouwen te omarmen.
De focus in juli 2024 ligt op financiën, relaties, persoonlijk ontwikkeling, carrière en huis.
Het is aan jou om al die kansen die zich aandienen met beide handen aan te grijpen!
Uranus in Stier (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) blijft op de achtergrond bezig om je te verlossen van angsten en beperkende overtuigingen door je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.

Liefde en Relaties
Op 22 juni 2024 was er een Volle Maan in Steenbok en op 21 juli 2024 is er weer een Volle Maan in Steenbok (het Huis van de Ziel, gedeeld vermogen, Diepgang en Intimiteit). Door deze invloed en de retrograde Ceres in Steenbok merk je dat er verbintenissen tot stand worden gebracht of verbroken om de weg vrij te maken naar emotionele en financiële zekerheid, stabiliteit en kracht.
Het begin van juli 2024 kan wat stroef verlopen, maar met de transit van Venus in Leeuw vanaf 12 juli 2024 komt er verbetering. Er zijn er leuke ontmoetingen op vakantie, tijdens een uitstapje of evenement met oude en nieuwe vrienden. De single Tweelingen maakt dan meer kans op een geslaagde date! Jupiter in Tweelingen vergroot je zelfvertrouwen en met jouw charme weet je iedereen om je vinger te winden. Pas wel op met wat je zegt en hoe je iets zegt.

Familie en Huis
In de eerste drie weken van juli 2024 ben je een beetje lui. Je wil niets liever dan lekker relaxen en rustig aan doen. Dit is de beste tijd om familie en vrienden bij je thuis uit te nodigen om herinneringen op te halen.
Financiële problemen kunnen vaak een bron van ergernis zijn in het gezin en familie.
Tweelingen stelt een ​​stijlvolle en luxueuze levensstijl op prijs, zoals mooie kleding, lekker uit eten en mooie dingen voor je huis kopen. Je geeft je een gevoel van rust en zelfs ontspanning.
Toch staat het tastbare om je heen niet garant voor geluk, want soms heb je alleen het warme licht van de Zon op je gezicht nodig.

Carrière
Vissen is het 10e Huis van Carrière voor Tweelingen. Door de invloed van de retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen voelt het alsof je carrière zo’n beetje stilstaat. Een soort van time-out. Het is vakantietijd en het is tijd om het rustig aan te doen. Je hebt nu de tijd om jezelf voor te bereiden op drukkere tijden die voor je liggen. Saturnus retrograde is een periode van herbeoordeling van je professionele doelen en Neptunus retrograde heeft helderheid. Obstakels moet je zien als kansen om een nieuwe richting in te slaan. Vertrouw op de ondersteuning van Jupiter in Tweelingen, want het zal je aan niets ontbreken.
Ook de transit van Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 (tot 4 september 2024) brengt onverwachte professionele mogelijkheden in je carrière. Je moet wel voorzichtig zijn op de werkvloer of tijdens zakelijk reizen, want een ongelukje ligt wel voor de hand.
Echte professionele vooruitgang komt vanaf eind mei 2025, wanneer Saturnus het teken Vissen verlaat.

Financiën
Door de invloed van Mercurius en Venus in Kreeft is er aan het begin van juli 2024 een gestage stroom van inkomsten waardoor je jezelf meer kan veroorloven. Je betaalt teveel voor iets rond 3 juli 2024. De transit van Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 is gunstig om meer geld te verdienen, maar hou er rekening mee dat je ook meer geld wil uitgeven aan dingen die vreugde en plezier brengen. Gunstige transit voor financiële onderhandelingen en investeringen. Dankzij samenwerking zal het mogelijk zijn om een bedrijfsplan volledig te realiseren.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 5 juli 2024 valt in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Tweelingen krijgt informatie dat nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld om een gunstige positie te verwerven.
Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn.

Gezondheid
De warme universele golf van Jupiter in Tweelingen nodigt uit om jezelf te verwennen.
Zoek ontspanning door naar de wellness te gaan, neem een facial of ga lekker naar de kapper.
Dankzij Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 heb je een goed gevoel, een gevoel van euforie en blijdschap. Pas wel op voor stress!
Mars reist nog tot 20 juli 2024 door Stier en met deze verhelderende invloed voelt alles lichter waardoor je makkelijker oude pijn kan loslaten.
Medio juli 2024 kun je wel last hebben van vermoeidheid en dat kan te maken hebben doordat je zoveel tegelijk wil doen. Sportieve prestaties of andere fysieke inspanningen of de drang om jezelf te laten zien en te bewijzen wat je kan, kost veel energie.
Door Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 ben je rusteloos en neem je meer risico’s, waardoor de kans op letsel aanzienlijk toeneemt.

Advies
Zorg ervoor dat je beloften worden nagekomen. Je zegt zoveel, maar je moet het ook waarmaken!
De beste tijd om te reizen is in de eerste helft van juli 2024. Het voelt zoveel fijner als je topvakantie gaat als alles is opgelost en opgeruimd! Dan pas kun je alles met een gerust haar achter je laten.
Mars in Stier tot 20 juli 2024 vraagt om niet overhaast te handelen of jezelf in nieuwe avonturen storten. Maak weloverwogen keuzes. Impulsieve keuzes komen vanuit een gevoel van onzekerheid, maar vaak krijg je spijt van een impulsieve beslissing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!