Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in februari 2023 nog aan de rechterkant van de Maagd horoscoop.
De nadruk in deze productieve maand ligt dus op anderen en samenwerking.
Het is geen periode voor persoonlijk initiatief, maar een periode van observeren, afwachten, aanpassen, compromissen sluiten en onderhandelen.
Deze maand ligt de focus op carrière, verantwoordelijkheid, dialoog, samenwerking, relaties, werk en gezondheid.

Liefde en Relaties
De zachte aanwezigheid van Venus in Vissen is tot 20 februari 2023 de verbindende factor in jouw relaties. Een periode van genegenheid, aandacht en liefde. Ook in de zakelijke relatie gaat het om dialoog en verbinding. Jouw planeet Mercurius in Steenbok (Huis van Liefde) brengt tot 11 februari 2023 meer romantiek en kan Maagd een nieuwe liefde ontmoeten of leuke plannen kunt maken met een geliefde. De planeten zullen ook relatieharmonie benadrukken, met Venus die door de lucht danst tot de 20e, en dan arriveert een nieuwe maan op dezelfde datum. Dit zorgt ervoor dat u binnenkort een verbintenis kunt aangaan, langetermijnplannen kunt maken, of als u alleenstaand bent, iemand kunt vinden met relatiepotentieel.
Met de Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe verbintenis, een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden. Je moet wel de eerste stap zetten en niet afwachten.

Familie en Huis
Jupiter is heerser van Boogschutter en is verbonden met het Huis van Familie en Thuis.
Jupiter in Ram (8e Huis van Gedeelde Bronnen) betekent voor Maagd dat er in de eerste helft van februari 2023 een hypotheek voor een huis of een lening voor een huishoudelijke investering kan worden afgesloten.
In de tweede helft van februari 2023 gaat Maagd op reis in verband met familieomstandigheden of zakelijke bijeenkomsten zoals een beurs. Er kan sprake zijn van een bruiloft of reünie waarbij meerdere gezinsleden samen op reis gaan.
In februari 2023 moet je tijdens het reizen wel rekening houden met obstakels.
Op reis gaan kan een uitdaging zijn, want jouw drukke carrière vergt veel tijd van je verantwoordelijkheden.

Carrière
De invloed van de Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 in jouw Huis van Werk vraagt in de eerste helft van februari 2023 om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, een betere dagroutine en betere arbeidsvoorwaarden. Er kunnen zich in de eerste helft van februari 2023 nieuwe professionele kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens.
Jouw planeet Mercurius en Mars zijn weer direct en dat laat een verbetering zien. Maagd gaat meer taken delegeren.
Maagd gaat in februari 2023 op zakenreis voor een zakelijke bijeenkomst of evenement.
Je weet op een efficiënte manier je steentje bij te dragen om het verschil te maken in het bedrijf, jouw pro-actieve houding wordt gewaardeerd. Je luistert naar je collega’s en zakelijke relaties en je draagt bij tot een productieve dialoog.
Ondanks de positieve sfeer is het misschien niet het beste moment om nieuwe projecten aan te nemen of samenwerking aan te gaan, omdat de resultaten mogelijk niet gunstig zijn. Bovendien kan het aangaan van nieuwe zakelijke deals in het buitenland leiden tot een negatief resultaat voor jouw onderneming.

Financiën
Asteroïde Ceres in Weegschaal (Huis van Financiën) is de voedende en stabiliserende financiële factor tijdens deze periode. Ceres gaat begin tot eind maart 2023 retrograde en tijdens die periode kunnen er financiële uitdagingen zijn.
Ceres retrograde geeft Maagd een onaangenaam gevoel van tekort komen of eigen tekortkomingen of dat er niet genoeg geld is om de dingen te doen die je wil doen. Er kunnen dan onverwachte uitgaven zijn of uitgaven vallen duurder uit dan gedacht. Maagd maakt zich dan zorgen over de financiële toekomst.
Venus is de heerser van het Huis van Financiën (Weegschaal).
Met Venus in Vissen tot 20 februari 2023 zijn er uitgaven vooral op het gebied van relaties en reizen.
Jupiter in Ram in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen betekent meer rendement op investeringen en vermeerdering van gedeelde bronnen, zowel privé als zakelijk. Er kan sprake zijn van een nalatenschap, een hypothecaire lening en een investering in onroerend goed of gezamenlijke financiële onderneming of samenvoegen van vermogen. Maagd kan in februari 2023 positief nieuws krijgen over een nalatenschap, lijfrente of een bonus.

Gezondheid
Maagd kan door de invloed van Saturnus in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op.
Er kunnen zich in februari 2023 nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw gezondheid en eventueel herstel. Deze maand gaat Maagd met een nieuw fitnessregime aan de slag, medicatie of dieet. De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Maagd in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie, tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Met deze Volle Maan wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker.
Deze Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen en je plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie, het vinden van een specialist voor jezelf of een geliefde.

Advies
Februari 2023 laat een maand zien van doorgroei op persoonlijk, sociaal of professioneel vlak. Gebruik je kennis en ervaring om dingen ten goede te transformeren.
Maagd moet voorzichtig zijn wanneer je wordt benaderd tot wie jij je aangetrokken voelt. Het is belangrijk om eerst de motieven van deze persoon te achterhalen, voordat er stappen worden genomen. Neptunus in Vissen weeft samen met Venus in Vissen in februari 2023 een web van fantasie over jouw perceptie van de werkelijkheid! Vertrouw op je intuïtie. Maagd kan dan verblind en meer geneigd zijn om naar de mooie kanten te kijken.
Volg het pad van dialoog en ga niet belerend doen of er een wedstrijd van maken, want dat wordt je niet in dank afgenomen.

error: Content is protected !!