Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd oktober 2019

Algemeen

Oktober 2019 is een overwegend stabiele, maar ook veelzijdige maand.

De meeste planeten staan nog aan de linkerkant van de Maagd-horoscoop en dat betekent dat je op eigen innerlijke kracht mag vertrouwen. Met jouw vastberadenheid past de wereld zich aan jou aan in plaats van andersom. Het gaat nu om jou, jouw geluk. Je wilt het beste uit jezelf halen!

De focus ligt in oktober 2019 ligt op financiën, privé-leven, familie, relaties, liefde en zelfexpressie.

Liefde en Relaties

Liefde kan door de invloed van Neptunus in het Huis van Relaties onvoorspelbaar zijn voor de Maagd. Aan het begin van de maand is er een bijzondere ontmoeting. Aan het eind van de maand kan deze ontmoeting zich ontwikkeld hebben tot een liefdesrelatie.

Oktober 2019 is een liefdevolle en vredige maand, maar je moet wel tijd investeren in je relatie.

Er is altijd wel iets, maar wat is belangrijker dan liefde? De single Maagd kan deze maand overal de ware liefde tegenkomen, dus houd je ogen en oren en hart wijd open! Vanaf 21 oktober 2019 ziet het er nog beter uit voor liefde en relaties. Een heerlijk flow van gezelligheid, tederheid en samenzijn met je geliefde en met vrienden. Durf nieuwsgierig te zijn, durf te experimenteren in je relatie. Er gaat een wereld voor jou en je partner open wanneer je elkaars vertrouwen deelt.

Familie en Huis

Oktober 2019 is door de invloed van Jupiter in Boogschutter een voorspoedige en rustige maand voor Huis en Familie. Er hangt een gezellige sfeer, je kinderen doen het goed op school en dragen thuis ook hun steentje bij. In de afgelopen maand was er sprake van een moeilijke situatie, maar door oprechtheid is de rust weer gekeerd. Om alles soepel te laten verlopen is het goed kritisch te zijn over wie je toelaat in je leven en vooral bij jou thuis. De meeste onrust komt van buitenaf.

De Nieuwe Maan in Maagd van 28 oktober 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Ook in november 2019 zijn er veranderingen in je leven die van invloed zijn op je privé-leven zoals een nieuwe onderneming of verhuizing voor je werk. Deze maand is er een korte reis met je gezin of familie of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Het is ook mogelijk dat je bezig bent met een studie, hobby, boek of met een nieuwe interesse bent begonnen.

Carrière

Ook de maand oktober 2019 laat de Maagd zien hoe belangrijk het is om een netwerk te onderhouden zoals het hebben van de juiste contacten en het benaderen van potentiële klanten om die relaties te verstevigen en ze winstgevend te maken. Netwerken dus in het belang van de toekomst! Professionele ontwikkeling zal alleen worden bereikt als je jezelf begrijpt en wat je wilt in dit leven! In oktober 2019 vindt je het leuk om te werken, niets is je teveel. Je gaat zo op in je werk dat je haast niet ziet dat er iemand op de werkvloer warme gevoelens voor je koestert!

Let op details deze maand, Maagd. Zorg ervoor dat de inhoud van je correspondentie de lading dekt. Je zou anders een belangrijk opdracht mislopen. Vanaf de derde week van oktober 2019 kan er goed nieuws op je werk. Oktober 2019 is een gunstige maand voor het onderwijs en studie. Een zakelijke reis brengt niet de verwachte resultaten.

Financiën

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 viel in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan en Venus in jouw Huis van Financiën zijn er in oktober 2019 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming. Van 5 oktober tot 19 november 2019 reist Mars door het Huis van Financiën. Er moeten dan financiële keuzes worden gemaakt die te maken hebben met je vaste bron van inkomen. Budgetbewaking blijft raadzaam.

Op 13 oktober 2019 staat Venus tegenover Uranus. Financiële meevallers zijn mogelijk, maar je moet extra voorzichtig zijn met geld, want je bent dan meer bereid tot het nemen van financiële risico’s. De Volle Maan van 13 oktober 2019 belicht gedeelde financiële aangelegenheden van je liefdespartner, huwelijkspartner of zakelijk partner, zoals een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten, zoals taxatierapporten, investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd tot medio volgende maand. Met deze Volle Maan ziet Maagd financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement uit beleggingen.

Gezondheid

Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Vissen is het tegenoverliggende teken van Maagd en weerspiegelt jouw kwetsbare kant. Tijdens deze periode kunnen er gezondheidsklachten optreden vanwege een gevoel van innerlijke rusteloosheid en moeilijkheden met concentratie. Ook Mercurius retrograde in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 versterkt deze vervelende energie. Je hebt dan rust, frisse lucht, een gezond dieet en veel water nodig om jezelf te hydrateren en te ontgiften.

De herfstmaand oktober 2019 met haar veranderende licht en kleurende bladeren geeft je rust en innerlijke voeding. Ga zoveel mogelijk naar buiten. Niet gaan piekeren, maar laat je pijn wegvloeien in de verstillende aarde.

Advies

Tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Vooral in de eerste week van oktober 2019 moet Maagd terughoudend zijn met het nemen van financiële beslissingen zoals investeringen. Geen ondoordachte uitgaven doen, want alleen financiële ondernemingen die vooraf goed zijn voorbereid hebben kans op succes. Saturnus in Steenbok blijft tot medio december 2020 in jouw Huis van de Liefde en Zelfexpressie en leert je de betekenis van ware liefde en vriendschap.

Je moet eerst jezelf kennen en van jezelf houden voordat je liefde kunt delen en geven. Liefde is een werkwoord. Iedere dag.

Vooral tijdens Mercurius retrograde vanaf 31 oktober 2019 wordt je hiermee geconfronteerd.

error: Content is protected !!