Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Vissen

 

 

 

 

Algemeen

De focus van 2020 ligt op privé-leven, liefde, relaties, carrière en verbintenissen. Vooral in het eerste kwartaal van 2020 zijn er voor de Vissen significante ontwikkelingen die verweven zijn met deze levensgebieden.

Het jaar 2020 is ook het jaar van dromen en wensen en het verwezenlijken van die dromen.

Veiligheidsriemen vast, Vissen? Dan kan de spannende reis door 2020 beginnen!

Liefde en Relaties

De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 viel in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Deze kosmische poort duidt op in de eerste helft van 2020 op een nieuwe vriendschap of liefde binnen je sociale kring. In jouw sociale kring zijn er veranderingen gaande. Vriendschappen die niet goed ‘voelen’ verdwijnen vanzelf. Toevallige ontmoetingen worden vriendschappen of liefdesrelaties. Nieuwe contacten brengen je in contact met je innerlijke ziel. De retrograde Uranus in Stier in het Huis van Relaties kan van half augustus 2020 tot  half januari 2021 leiden tot het verbreken van een zakelijke relatie of liefdesrelatie.

De conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok van 12 januari 2020 valt in het Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Je sociale kring wordt kleiner, maar wordt door omstandigheden uitgebreid met een vriendschap voor het leven.

De Zonsverduistering in Kreeft van 21 juni 2020 valt in jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. In de komende zes maanden kan deze kosmische gebeurtenis leiden tot het begin of het einde van een liefdesrelatie. Wat ging er niet goed, wat kun je zelf veranderen?

Aan het eind van 2020 kan een oude liefde terugkeren in je leven.

Carrière

Vanaf 3 december 2019 tot 19 december 2020 reist Jupiter door Steenbok. Het jaar 2020 staat in het teken van samenwerking, netwerkactiviteiten, nieuwe hoop en dromen voor de toekomst, groepsactiviteiten en maatschappelijke betrokkenheid.

Vissen kan in 2020 van werk veranderen en zich richten op wat hij of zij altijd al had willen doen. Het eerste kwartaal van 2020 staat in het teken van grote veranderingen waarin Vissen de kans krijgt nieuwe vaardigheden te leren en of vaardigheden te tonen.

Mei 2020 staat in het teken van lange werkdagen. Niet alles verloopt volgens planning en geduld is de sleutel. In juni 2020 moet je een stapje terug doen. Door een stapje terug te doen overzie je een situatie beter en weet je precies wat je moet doen om een situatie op te lossen.

Netwerken is het sleutelwoord om succes te behalen. De juiste connecties brengen je op de juiste plek op de juiste tijd voor nu en in de toekomst.

Een positieve, maar ook rusteloze periode van baanbrekende ideeën, het vinden van nieuwe manieren om zakelijk succes verbeteren, studie, bedrijfstraining, zakenreizen, contacten met het buitenland of buitenlanders. Je straalt eenvoudig zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit en anderen zullen volgen. Van 23 juni 2020 tot 28 november 2020 is jouw planeet Neptunus retrograde in Vissen. Een periode om constructieve plannen te maken. Vanaf 29 november 2020 is Neptunus in Vissen weer direct. Een geweldige periode om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Augustus 2020 kan een maand van uitdagingen zijn, maar je weet deze te overwinnen, Vissen.

De Maansverduistering van 14 december 2020 valt in jouw Huis van Carrière en laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat.

Deze kosmische poort laat vanaf dat moment en de eerste helft van 2021 carrièreontwikkelingen zien die van invloed zijn op je privé-leven.

Financiën

In de afgelopen jaren heeft Vissen hard gewerkt om de financiële positie te verbeteren en te versterken en met succes. Deze trend zet zich ook in 2020 voort.  In het jaar 2020 mag Vissen rekenen op meer omzet in de eigen onderneming, een promotie, erkenning, beloningen en financieel meevallers. Vissen kan echter wel te maken krijgen met tegenvallende financiële resultaten die verweven zijn met de partner, zowel zakelijk als privé.

Vanaf 22 maart 2020, de Lente Equinox, reist de Zon door jouw Huis van Financiën. Tijdens deze financieel gunstige periode komt er meer geld binnen en dat geld wil je direct spenderen, voor jezelf, maar ook voor anderen. Het geld dat je verdient, dat ben jezelf. Geven is voor Vissen net zo belangrijk als ontvangen.

Dit is een periode van nieuwe ideeën om meer geld te verdienen, financieel advies in te winnen of een taxatierapport te laten opstellen. Vanaf 21 juni 2020, de Zomerzonnewende, breekt de met de Zon in Kreeft een gunstige periode aan dankzij ontwikkelingen in je carrière. Vanaf dit moment zijn er financiële betrekkingen met het buitenland of zijn er zakelijke lucratieve reizen, zowel zakelijk als privé.

Van 30 juni 2020 tot 6 januari 2021 reist de rode Strijder Mars in Ram door jouw Huis van Financiën. Een dynamische periode om jezelf te richten op extra nieuwe financiële mogelijkheden en de verbetering van je financiële positie. Let wel op je financiën in de maand juli 2020.

Tegen het einde van het jaar 2020 mag Vissen met tevredenheid terugkijken op een sterk en stabiel financieel jaar.

Familie en Huis

Vissen wil in 2020 met de ondersteuning van de Noordknoop in Kreeft en Tweelingen schoon schip maken met oude pijn uit het verleden en werken aan een stabiele thuissituatie.

Tot 2 december 2020 kan de invloed van Jupiter in Steenbok leiden tot betere familieverhoudingen en een positieve benadering in het gezin en familie, waarbij vriendschap een grote rol zal spelen.

De totale Maansverduistering in Kreeft van 10 januari 2020 heeft direct betrekking op je kinderen en kinderen in je familie of directe omgeving. Het is de kosmische poort om in het komende halfjaar bestaande problemen met kinderen op te lossen. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten, maar helpt wel een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen. Deze kosmische gebeurtenis laat dus belangrijke ontwikkelingen zien voor kinderen. April 2020 wordt een emotionele maand voor Vissen. Laat je niet door anderen van de wijs brengen, Vissen. September 2020 is een drukke maand van activiteiten. Je bent ook maar een mens en je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk doen. Focus op een doel tegelijk in plaats van vele dingen tegelijk proberen te doen.

De Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is de voorbode van goed nieuws voor je huis en haar bewoners, je ouders en kinderen. Vanaf dat moment tot in de zes maanden daarna komen er veranderingen in jouw woonsituatie, een renovatie, gezinsuitbreiding, een familiebijeenkomst, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd voor je familie of met personen die als een familie voor je zijn.

De relatie met broers en zussen kan worden hersteld in de zes maanden na de Maansverduistering in Tweelingen van 30 november 2020.

Gezondheid

De Zonsverduistering in Waterman van 24 januari 2020 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Vanaf dit moment en de komende zes maanden kan de Vissen het besluit nemen om meer te gaan bewegen, stress te verminderen en gezonder te gaan eten. Alternatieve geneeswijzen kunnen in 2020 een gunstige uitwerking hebben op lichaam, ziel en geest.

Januari 2020 begint rustig voor de de Vissen. Een maand voor ontspanning, een retraite, time-out of vakantie.

Van 31 maart 2020 tot 13 mei 2020 reist de rode Strijder Mars door het Huis van Kosmisch Bewustzijn. Dit is een periode van onderdrukte energie vanwege gedragspatronen vanuit het verleden of Vissen wordt ingehaald door acties uit het verleden. Vissen kan dan last hebben van slapeloosheid of meer lucide dromen hebben (ook dagdromen). Vissen wil met Mars in het twaalfde Huis innerlijke problemen geheim houden zoals een verslaving. Onderdrukte angst, emoties en boosheid vragen om een uitweg. Wanneer problemen onuitgesproken blijven, worden deze steeds groter en onbeheersbaar. Door het probleem bespreekbaar te maken of tijdig hulp te zoeken kan erger worden voorkomen. In de tweede helft van 2020 komt Vissen is rustiger wateren terecht.

December 2020 is de maand waarin er antwoorden komen op de vragen waar je al een lange tijd mee zit. 

Advies

De Zonsverduistering in Boogschutter van 5 juni 2020 valt in jouw Huis van Carrière. Een piek in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. Het komende halfjaar van 2020 staat in het teken van carrière en het stellen van nieuwe doelen.

Wanneer je echter het tegengestelde ervaart, is de tijd gekomen om aanpassingen te doen. De Maan symboliseert het liefdesleven voor de Vissen. De Maansverduistering van 5 juli 2020 in jouw Huis van Liefde opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie. Deze Maansverduistering zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen en sociale contacten. Dit spirituele proces heeft een natuurlijk verloop, dus vriendschappen of sociale contacten worden in de komende zes maanden verbroken wanneer je voelt dat deze niets meer bijdragen in je leven. Laat het gebeuren, dit is zo kosmisch bedoeld.

error: Content is protected !!