Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd mei 2019

Algemeen
De meeste planeten staan in mei 2019 aan de bovenkant van de Maagd-horoscoop.
Dit is de periode van het jaar waarin je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.
Vanaf 21 mei 2019 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Maagd.
Een periode van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Samenwerking en medewerking blijven de sleutels tot succes. Mei 2019 ziet er fantastisch uit voor reizen en carrière, maar gezondheid en relaties vereisen de nodige aandacht.

Liefde en Relaties
Van 10 april tot 10 augustus 2019 is Jupiter retrograde en dit is een harmonische en liefdevolle periode voor alle vormen van relaties van de Maagd. Een periode van samenwerking en een periode waarin eventuele problemen met relaties zoals collega’s of leidinggevenden worden opgelost. Maar wanneer een relatie (zowel privé als zakelijk) niet goed voelt, is het aan jou om een verandering door te voeren of de relatie te verbreken.
In de vaste relatie groeien jullie dichter naar elkaar en is er liefde en rust. Je vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en aandacht te geven.
De eerste helft van mei 2019 is romantisch. De single Maagd kan een nieuwe liefde ontmoeten tijdens een reis, studie of spirituele bijeenkomst. In de tweede helft moet je opletten met wat je zegt en vooral met hoe je iets zegt, want er kunnen misverstanden optreden.

Familie en Huis
Jupiter is voor de Maagd de planeet van Huis en Familie!
Jupiter in Boogschutter is retrograde jouw Huis van Familie en Huis vraagt aan jou wat jouw “thuisgevoel” is. De retrograde Jupiter is een goede periode om te verhuizen, een nieuw interieur, maar ook een verstoorde familierelatie te herstellen of op zoek te gaan naar je familiegeschiedenis. Saturnus en Pluto zijn retrograde in jouw Huis van Kinderen. Jouw kinderen of kinderen in de familie of directe omgeving maken een grote transformatie door en hebben jouw raad, liefde en steun hard nodig. Er kunnen deze maand meningsverschillen zijn over het huis, onroerend goed of je carrière. Er kan sprake zijn van een renovatie of reparatie aan het huis.
De Volle Maan van 18 mei 2019 laat een reisje of een uitstapje buiten de stad zien om vrienden of familie te bezoeken. Voor schoolgaande kinderen is er nieuws over doelen die aan het begin van het jaar zijn gesteld.

Carrière
Mei 2019 is een drukke maand voor de carrière. De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 laat zien dat je carrière een nieuwe wending gaat nemen door een studie, nieuwe interesse, toepassing van nieuwe vaardigheden, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland. Door de energie van de Nieuwe Maan wil je je alleen bezighouden met oudere en invloedrijke mensen die jou verder kunnen helpen op je carrièrepad, want jij hebt nu een doel voor ogen. Mei 2019 laat goede zakelijke betrekkingen met het buitenland zien, dus ook een gunstige maand voor buitenlandse reizen. Tot 16 mei 2019 marcheert Mars door het Huis van Carrière en dat is gunstig om met een nieuw project te beginnen, een bedrijf op te richten of een doorstart te maken. De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 brengt een project op het werk tot voltooiing of een oplossing voor een probleem. Venus is dan conjunct Uranus in Stier, dus een dag van verrassingen en veranderingen.

Financiën
De financiële situatie is deze maand stabiel door verdiensten vanuit je carrière. Inkomsten zijn meer dan voldoende om je uitgaven te dekken. De retrograde Jupiter laat echter zien dat er financiële vertragingen zijn die te maken hebben met de aankoop van een huis of met het rond krijgen van een hypothecaire lening. Venus is jouw planeet van Financiën. De aanwezigheid van Venus en Mercurius in financiële achtste Huis laat in de eerste helft van mei 2019 zien dat er financiële keuzes moeten worden gemaakt over een huis of ouderschap. Op 9 mei 2019 is Venus driehoek de retrograde Jupiter, dus er komt geld vrij uit onverwachte bronnen zoals van de overheid, tegemoetkoming of uitkering vanuit een verzekeringspolis. Investeringen zullen ook een goed rendement opleveren.
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode moet de Maagd terughoudend zijn met het nemen van financiële beslissingen en gaat het om spaarzaamheid en verstandig budgetbeheer!

Gezondheid
De retrograde Saturnus in Steenbok maakt de Maagd wat “kouwelijk” en meer kwetsbaar en is de kans groter om verkouden te worden of een griepje te krijgen, vooral aan het eind van deze maand. Mei 2019 is een goede maand voor een retraite of vorm van spirituele genezing.
Belangrijk is dat je zelf vinger aan de pols houdt. Een griepje krijg je niet zomaar! Zorg goed voor jezelf. Gezonde voeding, voldoende beweging in de buitenlucht, yoga, ontspanning en rust is wat je nodig hebt. Belangrijk is daarbij het mentale en geestelijke aspect.
Minder stress en meer gingen doen die je gelukkig maken, zoals het volgen van je creatieve impulsen!

Advies
Mei 2019 is een drukke maand. Belangrijk is dat je een goede balans weet te vinden tussen werk en ontspanning. Ga zoveel mogelijk naar buiten en maak contact met Moeder Aarde.
Groepsactiviteiten, teamwork, netwerken en samenwerken zijn de sleutels om je doelen te behalen. Vrienden zijn onmisbaar en staan je met raad en daad bij. Laat zien dat je ze waardeert!
Door de retrograde Jupiter in Boogschutter krijgt Maagd de kans om in het buitenland te studeren of te werken, ook ga je een belangrijke beslissing nemen over je carrière. Neem de juiste beslissing en ga voor die baan die jou verder brengt. Neem geen genoegen met minder, Maagd.

error: Content is protected !!