Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter december 2017

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de linkerzijde of oostelijke zijde van de Boogschutter-horoscoop. Dit markeert het hoogtepunt van persoonlijke onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Jouw persoonlijke doelen krijgen kosmische steun!
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw eigen teken, Boogschutter!
Met deze Nieuwe Maan sta je deze maand in het middelpunt van de belangstelling.
Spiritualiteit en geloof zijn belangrijk door de invloed van Jupiter in Schorpioen. Door de retrogradeperiode van Mercurius deze maand ga je anders denken over spiritualiteit of is er behoefte om jezelf terug te trekken in stilte, bijvoorbeeld in retraite.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van relaties. Deze maand is Mercurius retrograde in Boogschutter. Je bent dan terneergeslagen en krijgt een benauwd gevoel alsof je wordt tegengewerkt of tegengehouden. Dit is echter een kosmische time-out om te evalueren en verloren tijd in te halen om dingen recht te zetten. Niemand is hetzelfde en iedereen leeft in haar of zijn tempo. Iedereen heeft zo nu en dan ruimte nodig om te kunnen groeien en te ervaren.
De Volle Maan van 3 december 2017 valt in het Huis van Relaties. De Volle Maan zorgt voor veranderingen op relationeel gebied. Het verbreken van een zakelijk partnerschap of relatie. Maar je kunt ook een serieuze stap zetten in je relatie. De kroon op jullie liefde of zakelijk partnerschap. Het kan dus een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor beide partijen een nieuwe weg. Het thema verbondenheid leeft ook in jouw sociale kring en zakelijk netwerk. Hier worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. In de tweede helft van december 2017 zijn de meeste problemen opgelost en loopt over van liefde en romantiek. Ook de single Boogschutter staat in het zonnetje deze maand. Wees niet verlegen, Boogschutter, maar richt je pijlen op de liefde.

Familie en Huis
De planetaire krachten aan de oostelijke sector van de Schorpioen horoscoop laat zien dat het in deze periode gaat om persoonlijke onafhankelijkheid en persoonlijke macht. Jouw persoonlijke doelen krijgen kosmische steun! Je hebt vrijheid nodig om de dingen te doen op jouw manier en op jouw eigen voorwaarden. Je wil geen hulp vragen en vindt je het niet nodig om jezelf aan te passen aan situaties of familie. Vanaf deze maand komt er meer tijd voor je gezin of familie om de onderlinge band te versterken, maar ook op een directe en onafhankelijke manier nieuwe voorwaarden te scheppen. Jouw leiding en houding is de sterke schouder die jouw gezin nu nodig heeft.

Carrière
Mercurius is jouw planeet van Carrière en Bestemming. Mercurius is van 3 tot 22 december 2017 retrograde.
Vooral het begin van december 2017 staat hiermee in het teken van tegenwerking en vertraging. Jouw geduld wordt op de proef gesteld. Niemand schijnt te weten hoe iets gedaan moet worden of welke afspraken er zijn gemaakt. Mercurius retrograde is een kosmische time-out periode van reflectie en herzien. De tijd te nemen om alles te herzien en te verbeteren komt uiteindelijk de productiviteit ten goede. Je hebt een druk jaar achter de rug en je mag het nu even rustiger aan doen. Maak gebruik van de tweede helft van december 2017 om goed na te denken over je doelen voor 2018. Aan het eind van december 2017 wacht een aangename verrassing op het werk.

Financiën
December 2017 is een financieel gunstige maand voor de Boogschutter. Je hebt het zelfvertrouwen en kracht om je financiële doelen te bereiken en obstakels te overwinnen.
Jouw slimme aanpak en emotionele kracht werpen financiële vruchten af. Je sociale netwerk zal jou financieel ondersteunen of je krijgt de juiste informatie toegespeeld om een belangrijke beslissing te nemen. De inkomsten van Boogschutter komen deze maand vanuit het buitenland, buitenlandse projecten, of met de hulp van buitenlanders.
Saturnus is jouw planeet van Financiën. Vanaf het moment van de Winter Equinox, het moment dat de Zon op 22 december 2017 jouw Huis van Financiën binnentreedt, breekt er een gunstige financiële periode aan voor de Boogschutter.

Gezondheid
De invloed van de Nieuwe Maan van 18 november 2017 in het Huis van Kosmisch Bewustzijn liet je terugkeren naar de Bron. De energie van de Nieuwe Maan bracht je rust, ontspanning of een retraite. Lang uitslapen om jezelf te herstellen. Het vinden van een evenwicht tussen werk en rust.
Met de Nieuwe Maan van 18 december 2017 sta je deze maand in het middelpunt van de belangstelling. December 2017 gaat over van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het gaat alles wat je waard is in het leven. Ook je eigenwaarde. Het gaat dus om jou als persoon, je uitstraling en je uiterlijk. De Nieuwe Maan in een goed uitgangspunt voor een make-over!
Aan het begin van de maand ben je helemaal in je element en ben je niet te stuiten. In de tweede week van december 2017 moet je echt naar je lichaam luisteren. Als je moe bent, geef er dan aan toe en doe even je ogen dicht. De tweede helft van december 2017 is ronduit geweldig, een periode van vitaliteit en passie. Maak wel het goede voornemen om 2018 net zo goed te beginnen als 2017 is geëindigd!

Advies
Allemaal een gelukkig zonnejaar toegewenst, Boogschutter!
Door de invloed van Saturnus in jouw eigen teken, heb je dit jaar te maken gekregen met karmische lessen, Boogschutter. Het was jouw proces van volwassenwording en verbreding van levensfilosofie, het karmische proces dat eind 2014 is begonnen.
Voor de Boogschutter was 2017 over het algemeen een gecompliceerd jaar met een sterke nadruk op werk en carrière. Wanneer Saturnus per 21 december 2017 de Steenbok betreedt, moeten belangrijke lessen zijn geleerd en veranderingen zijn doorgevoerd in je leven.
Wanneer je dat voor elkaar hebt, gaan de dingen vanzelf in de goede richting.
December 2017 is een enerverende maand waarin je keuzes moet maken om al die dingen te kunnen doen en meemaken. Neem de tijd om te genieten van elk moment, Boogschutter!

 

error: Content is protected !!