Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De verschuiving van jouw horoscoopheerser Jupiter naar Stier vanaf 17 mei 2023 is een vertragende energie voor Boogschutter.
De transit van Mars in Leeuw vanaf 21 mei 2023 heeft overeenkomsten met de voorgaande dynamische periode van Jupiter in Ram. Deze vurige energie schudt je weer wakker! Het goede gevoel komt dan weer terug.
De duidelijke verschuiving naar de bovenzijde van de Boogschutter horoscoop laat zien dat de focus steeds meer komt te liggen op samenwerking, consensus en relaties.
Mei 2023 gaat voornamelijk over werk, gezondheid, huis, relaties en gedeeld vermogen.

Liefde en Relaties
Met Mars in Kreeft tot 20 mei 2023 heeft Boogschutter meer fysiek verlangen naar seksualiteit en intimiteit, dus hernieuwde passie met de partner.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is ivan diepgaande invloed op kinderen, zelfexpressie, speelsheid, creativiteit, seksualiteit, ontspanning, plezier en je innerlijk kind, dus jezelf kunnen zijn. Deze Zonsverduistering brengt veel intensiteit met zich mee, een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie, een zielsverbinding of een abrupte verandering in je liefdesleven is allemaal mogelijk in mei 2023 en het komende halfjaar,
Heersende planeet Jupiter in Ram blijft tot 16 mei 2023 in het 5e Huis van Liefde, Kinderen en Zelfexpressie. Tijdens deze inspirerende en liefdevolle periode kan Boogschutter de liefde vinden of bloeit de liefde verder op in een bestaande relatie of worden vruchtbare vriendschappen en verbintenissen gesloten, zoals privé als zakelijk. Boogschutter kan mensen ontmoeten uit een ander milieu of ander deel van de wereld. Boogschutter richt dan de pijlen op de liefde en het hart. Het hart stroomt over van liefde, ook voor zichzelf.
Vanaf 17 mei 2023 is er een periode van bekoeling, maar wees gerust. De passie in de relatie keert vanaf 21 mei 2023 met Mars in Leeuw als bij toverslag weer terug.

Familie en Huis
Door Saturnus in Vissen krijgt Boogschutter karmische levenslessen met betrekking tot huis en gezin. Noem het gerust een letterlijke reorganisatie van je huis en jouw eigen innerlijk huis. Beperkingen met betrekking tot vroege conditionering vanuit je jeugd komen naar voren om te worden geheeld en opgeruimd.
Familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s komen nu aan de orde. Saturnus in Vissen (tot eind mei 2025) markeert een tijd van grote innerlijke verwerking en thema’s rond je gehechtheid aan het verleden. Soms manifesteert zich dit als letterlijke reorganisatie van je huis.
Mei 2023 laat strubbelingen zien in het gezin en in de familie. Onderlinge relaties kunnen gespannen zijn en Boogschutter moet alle zeilen bijzetten om rust en harmonie te herstellen. Mei 2023 is geen gunstige maand om op reis te gaan.
Neptunus blijft nog tot eind januari 2026 in het vierde Huis van Familie, Herkomst en Huis.
Hierdoor is er verwarring door ervaringen uit het verleden, met ouders, familie of door huiselijke omstandigheden waarbij thema’s als geborgenheid, afhankelijkheid, opoffering, grenzen stellen en veiligheid een rol spelen. Misschien idealiseer je bepaalde situaties en droom je van het ideale huis of de ideale familie, maar er kan sprake zijn van teleurstelling en ontgoocheling. Dat kan een gevoel van ontheemd zijn of vervreemding met zich meebrengen.

Carrière
Mercurius in Stier (6e Huis van Werk) blijft nog tot 14 mei 2023 retrograde en dan kunnen er in het dagelijks leven uitdagingen zijn met werk of dagelijkse bezigheden. Asteroïde Ceres is tot 7 mei 2023 retrograde in Maagd (Huis van Carrière) en dit kan uitdagingen met zich meebrengen in je carrière of met reputatie of ambities. Boogschutter kan het gevoel hebt niet voldoende gesteund, erkend of beloond te worden of dat het je aan middelen ontbreekt om de ladder te beklimmen.
Ceres gaat vanaf 8 mei 2023 direct en blijft tot 21 juni 2023 in Maagd. Tijdens die periode ontvang je steun en boek je betere resultaten als de oorzaak van dat gevoel van ontoereikendheid is aangepakt.
De transit van Mars door Leeuw (9e Huis van Hoger Bewustzijn) van 21 mei tot 10 juli 2023 laat je groots denken. Boogschutter staat dan open ​​voor ideeën en kansen die je in staat stellen nieuwe ervaringen op te doen. Geweldige periode voor hogere studies, media, uitgeverijen, internationale reizen en reisbranche in het algemeen.
Heerser Jupiter reist vanaf 17 mei 2023 door Stier en dat is het begin van een productieve en efficiënte periode, dus er komt weer schot in de zaken voor wat betreft je carrière en studie.
Met de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 in in het Huis van Werk gaat Boogschutter besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s, nieuwe technologieën, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu.
Uranus in Stier in het zesde Huis van Werk laat zien dat er sprake is van verandering op je werk, zoals een reorganisatie, ander werk, andere collega’s of klanten of de manier waarop je je werk benadert kan veranderen.

Financiën
De transit van Mars in Kreeft door het 8e Huis tot 20 mei 2023 kan de oorzaak zijn van een geschil met je partner of zakenpartner over gezamenlijke financiën. Er kan ook een probleem zijn met de Belastingdienst, nalatenschap of verzekeringsmaatschappij.
In deze periode is het lastig om antwoord te krijgen op financiële vragen of de controle te krijgen over een financiële situatie. Met Saturnus in Vissen wordt geld geïnvesteerd in de aankoop of verkoop van een huis, onroerend goed of het versterken van je thuisbasis, je gezin en je innerlijke basis, een reorganisatie of verbouwing. Uitgaves voor huis en gezin kunnen een pijnpunt zijn in mei 2023.
Een goed financieel beleid en financiële buffer blijft noodzakelijk om niet in de problemen te komen. Pas op met speculaties of gokken. Ga ook geen lening aan met vrienden of kennissen of leen geen geld uit aan vrienden. Het is raadzaam om goed na te denken voordat je een grote uitgave doet.
Venus in Kreeft reist van 8 mei tot 5 juni 2023 door jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen. Vanaf dat moment is een financiële impuls mogelijk door een belastingteruggave, toelage, vergoeding, dividend uitkering, geld van verzekering of nalatenschap of er komt geld vrij via je partner, zakelijk of privé.

Gezondheid
De Totale Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 viel in het zesde Huis van Gezondheid en is van diepgaande invloed op het dagelijks leven, werk en gezondheid. De verbinding tussen geest en lichaam wordt met deze Zonsverduistering op de proef gesteld en die invloed ervaar je al in mei 2023.
Door Mercurius retrograde in Stier (6e Huis van Gezondheid) kun je in de eerste helft van mei 2023 last krijgen van verkoudheid. De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze brengt in mei 2023 en in de komende zes maanden onbewuste emotionele pijn en verlangens aan het licht.
Boogschutter krijgt zo meer begrip van het verleden, trauma en karma. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Doe het rustig aan, Boogschutter.
Een periode van bezinning of retraite geeft je de rust om jezelf te (her)vinden.
Heerser Jupiter reist vanaf 17 mei 2023 tot eind mei 2024 door Stier (6e Huis van Gezondheid) en dat is een geweldige periode voor je gezondheid en welzijn. Een therapie slaat eerder aan en het genezingsproces verloopt sneller als je ziek bent. Zorg voor een goede voeding en zorg dat je voldoende beweegt, want Jupiter (expansie) kan de oorzaak zijn van gewichtstoename.
Tijdens deze cyclus van Jupiter in Stier verlopen medische procedures succesvol.

Advies
Door de invloed van de retrograde Mercurius en Ceres moet Boogschutter in de eerste helft van mie 2023 rekening houden met een vertragende energie in de carrière of levenspad, maar is ook tegelijkertijd een goede tweede kans om het beter te doen. Een terugkeer naar een oude baan of terugwinnen van klanten is tot medio mei 2023 mogelijk door het contact te herstellen met connecties van vroeger zoals vrienden, oud-collega’s, hulpverleners of leraren die jou eerder in je leven op pad hebben geholpen. Jupiter in Stier van 17 mei 2023 tot 25 mei 2024 (6e Huis van Werk) versterkt alle beslissingen die nu worden genomen op het gebied van werk, dus denk goed na als je besluit van werk te veranderen of veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, want deze verandering zijn blijvend.

error: Content is protected !!