Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Steenbok maart 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over voorbereiding, evaluatie en innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. De grote planetaire bezetting in het eerste kwadrant van persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid maakt het gemakkelijker pm voorwaarden te scheppen om jouw dromen in vervulling te laten gaan.

Liefde en Relaties
De hele maand maart 2019 reist Mars door Stier. Stier symboliseert jouw Huis van Liefde en Romantiek! Deze invloed maakt je woest aantrekkelijk en romantisch, maar ook dwingend, strijdvaardig en competitief. Je wil liefhebben koste wat kost. Je vindt het heerlijk om samen met je partner op stap te gaan. Naar een feestje, op vakantie, dansen, uit eten, gewoon samen zijn en samen dingen doen!
De single Steenbok vindt de liefde tijdens een reis of zakenreis of op plekken waar creativiteit en geld het thema is. Luister naar goede raad van je vrienden. Vrienden kennen je vaak beter dan je zelf zou denken.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat thuis ontwikkelingen zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Door de retrograde Mercurius in Vissen kunnen er in maart 2019 problemen zijn met school of schoolkeuze. Het belangrijkste is dat er thuis rust komt in een gespannen situatie. In ieder geval komt er goed nieuws en dat is reden voor een feestje en gezellige dingen thuis. Jouw planeet Saturnus in Steenbok wijst je echter op de noodzaak om emotionele bagage uit het verleden los te laten, echter vast te houden aan alles dat waardevol is.

Carrière
Maart 2019 is een gunstige maand voor je carrière om dingen voor te bereiden. De retrograde Mercurius in Vissen stelt je deze maand in de gelegenheid om een situatie opnieuw te evalueren, de haalbaarheid te onderzoeken en bij te stellen. Eventuele vertragingen zijn niet nadelig, maar zijn dus waardevolle momenten om je beter voor te bereiden. De studerende Steenbok moet een tandje bijzetten zoals meer studie-uren of extra lessen te volgen.
De Volle Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Carrière en dat kan leiden tot mooie ontwikkelingen! Belangrijk is het in 2019 om jezelf te creatief te onderscheiden, zowel op school, op het werk en in je eigen onderneming. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar neem de sprong!
Goede communicatie, zelfpromotie, creativiteit en samenwerking is de sleutel tot succes op het werk. De Volle Maan laat ook zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn.

Financiën
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 viel in jouw Huis van Financiën.
Door deze Nieuwe Maan zijn er nieuwe financiële mogelijkheden ontstaan zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.
Van 2 maart tot 26 maart 2019 reist Venus door jouw Huis van Financiën en dit is een goede financiële periode. De gunstige invloed van Venus laat financiële ondersteuning zien door een meevallertje, bonus, uitbetaling of ondersteuning vanuit je familie, waarschijnlijk een ouder familielid.
Pas wel op, want door de invloed van Venus in Waterman ben je geneigd om onnodig geld uit geven.
Vanaf 21 maart 2019 reist de Zon door Ram en begint de Lente Equinox. Er zijn dan uitgaven die te maken hebben met het huis en gezin.
De retrograde Mercurius in Vissen laat je deze maand zien dat gedane investeringen lucratief blijken te zijn.

Gezondheid
De grote Weldoener Jupiter in Boogschutter reist door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
Jupiter in Boogschutter is een helende en intuïtieve reis waarin je jezelf kunt bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.
Deze maand kan je gezondheid wat delicaat zijn.
Probeer je stressniveau te verminderen, om mentaal en fysiek gezond te blijven.
Wanneer een situatie je teveel wordt, ga dan een eind wandelen in de bossen en adem de adem van Moeder Aarde. Voldoende rust en beweging is nodig om je immuunsysteem te versterken.

Advies
Vaak voelt Steenbok zich verplicht om er voor anderen te zijn.
Je hebt allereerst een verplichting aan en je gezondheid.
Je bent je eigen schuldeiser, dus los die schuld gauw in!
Jouw onuitputtelijke creatieve energie is de sleutel tot ongekende resultaten.
Kritiek niet persoonlijk aantrekken!

 

error: Content is protected !!