Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich in april 2023 nog in het eerste kwadrant van de Waterman horoscoop, het gebied van persoonlijke kracht, zelfbewustzijn en onafhankelijkheid.
De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de Nachtkant van de Waterman-horoscoop waarbij de focus voorlopig ligt op familie en huiselijke activiteiten, herstel en opbouw van nieuwe krachten. Een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
De focus ligt in april 2023 op huis en familie, communicatie, liefde, geld en gezondheid.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres is tot 7 mei 2023 retrograde in Maagd (8e Huis van Intimiteit). Waterman voelt dan een afstand in de intieme relatie, voelt zich minder betrokken of denkt dat je niet de steun en liefde krijgt die je nodig hebt. Het probleem ligt niet bij de ander, maar bij jou en je moet dan diep in jezelf graven om bij de kern van het probleem te komen.
Liefdesrelaties kunnen in april 2023 een uitdaging zijn. Waterman moet veel geduld hebben, concessies doen en flexibel zijn. Maak meer tijd vrij voor je partner en verspil geen tijd om je partner te overtuigen van je gelijk.
Praat met elkaar en luister wat er speelt bij je partner. Jouw partner kan het gevoel hebben dat deze zich niet gehoord voelt, maar dat kan dus wederzijds zijn. Jullie hebben elkaar nodig.
Het is geen goed moment om de relatie te verbreken.
Met de sensuele invloed van Venus in Tweelingen (5e Huis van Liefde) vanaf 12 april 2023 komt de passie weer terug in jullie relatie! De single Waterman is met Pluto in Waterman een ware charismatische magneet en hoeft over liefdevolle aandacht niet te klagen.
Ook hier geldt: Ga niet alleen van jezelf uit om je date niet af te schrikken!

Familie en Huis
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in het vierde Huis van Familie en Huis kan Waterman zijn verhuisd of zijn er plannen om te verhuizen naar een ander huis of andere woonplaats.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in het 9e Huis Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Maan is een magisch moment van zelfreflectie, daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Waterman kan zich rusteloos voelen of het gevoel hebben dat je bent vastgelopen. In april 2023 kan er in het gezin of familie onvrede zijn over het huishoudpotje en dat kan van invloed zijn op kinderen.
De Totale Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 valt in jouw derde Huis en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie, alles wat te maken heeft met het maken van verbindingen, netwerken en informatie over cultuur, religie, reizen, spiritualiteit. In het komende halfjaar is er een studie of reis, worden onderlinge banden hersteld met naaste familie of kennissen , ga je terug naar je roots of er wordt afstand genomen van familie of vrienden die je ontgroeid bent.
Het is geen goed moment om een huis te kopen, een huurcontract te tekenen of te investeren in onroerend goed. Wacht daarmee tot eind mei 2023.

Carrière
Jupiter in Ram brengt beweging en dynamiek in jouw carrière en dagelijks leven en maakt het makkelijker om te onderhandelen en te handelen. Er liggen dus kansen voor het grijpen, Waterman. April 2023 is gunstig voor onderwijs, studie vooral in de creatieve richting zoals mode, schone kunsten, muziek, dans en styling. De transit van Venus in Tweelingen (5e Huis) vanaf 12 april 2023 is gunstig voor creatieve beroepen, kunst, muziek, showbizz en financiële speculatie.
Ook is april 2023 een gunstige maand voor zakenreizen, binnenlandse en overzeese handel.
De rode strijder Mars in Kreeft (Huis van Werk en Dagelijkse Bezigheden) maakt van april 2023 een productieve periode om veel werkprojecten gedaan te krijgen en nieuwe ideeën en plannen te delen. Mars in Kreeft werkt alleen als je gemotiveerd bent over het werk of wat je doet!
Het valt echter niet mee om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, want je krijgt weerstand op de werkvloer. Collega’s zijn veeleisender en moeilijker te overtuigen. Mars in Kreeft (6e Huis van Werk) is prestatiegericht, maar geen goede tijd voor teamwork, je werkt dat bij voorkeur alleen.
Met Mercurius in Stier moet je onderhandelen en met Mercurius retrograde vanaf 21 april 2023 wordt het echt lastig als je anderen wil overtuigen van nieuwe plannen. Maak van de gelegenheid gebruik om tot medio mei 2023 tot in detail plannen voor te bereiden of zorgvuldig offertes op te stellen, zodat je straks met je presentatie goed beslagen ten ijs komt!

Financiën
Saturnus in Vissen (Huis van Financiën) brengt karmische lessen over wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je werkelijk waarde aan hecht.
Financieel gezien is Saturnus in Vissen een mindere periode, maar deze periode is bedoeld voor het ontdekken van materiële en spirituele waarden.
Materiële bezittingen weerspiegelen je innerlijk waardepatroon, dus nu gaat het om wat je werkelijk nodig hebt.
April 2023 is financieel gezien een lastige maand. Er gaat meer geld uit dan er binnen komt en je hebt daar niet echt een rationele verklaring voor, dat geldt zowel zakelijk gezien als in je privé-leven. Belangrijk is nu om gaten in je financiële emmer te dichten, zodat er niets meer uit kan lopen. Neem tijdig maatregelen door een budgetplan op te stellen en te bezuinigen waar het kan. Financiële instellingen zijn op dit moment niet behulpzaam bij het aanbieden van een financiering. Plannen om je bestaande onderneming uit te breiden of een nieuwe onderneming of project te starten kunnen beter worden uitgesteld.

Gezondheid
Door de transit van Mars in Kreeft (6e Huis) kun je erg druk zijn en overtollige energie hebben. Die energie moet worden gekanaliseerd, anders zal het zich manifesteren als angst, negatief gedrag en gezondheidsklachten zoals verhoging en uitslag in het gezicht. Belangrijk is dus dat je fysiek actief bezig ben, door te werken, sporten, zwemmen of wandelen in de natuur. Luister naar wat je lichaam nodig heeft.
Waterman is door de transit van Mars in Kreeft in het zesde Huis van Gezondheid meer bewust van de kwaliteit van voeding en ben je geneigd om gezondere keuzes te maken in restaurants en supermarkten.
Blijf bezig met vernieuwing en verbetering van jezelf zoals je fysieke conditie en persoonlijke uiterlijk door het volgen van een dieet of sportprogramma.
Belangrijk is om een balans te vinden tussen werk en privé.

Advies
Met Pluto in Waterman krijgt Waterman op velerlei gebied een tweede kans!
De Volle Maan in Ram van 6 april biedt je een geweldige kans om de maatschappelijke discussie aan te gaan, op reis te gaan en te gaan studeren.
De periode vanaf 10 april (de Zon conjunct Jupiter van 10 tot 12 april 2023) en de Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is het meest gunstig om je ideeën te lanceren, op reis te gaan, een cursus te gaan volgen of een boek te schrijven.
Door te observeren krijg je juist de bruikbare informatie waar je op hebt gewacht of je krijgt de kans om de situatie als geheel bij te stellen. Probeer werk te delegeren.
Aan het eind van april 2023 zie je alles vanuit een andere invalshoek, Waterman.

 

 

 

 

error: Content is protected !!