Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal augustus 2017

Algemeen
De eerste helft van 2017 heeft al voor vele veranderingen gezorgd in je leven zowel persoonlijk als in je carrière. Een nieuwe baan of verhuizing, reis of emigratie. Deze maand augustus 2017 en ook in september 2017 zie je de resultaten van deze veranderingen. Het privéleven komt in de komende maanden steeds meer op de voorgrond te staan. Er zijn uitdagingen deze maand en het valt niet altijd mee om je professionele doelstellingen te bereiken.

Liefde en Relaties
Augustus 2017 is een sleutelmaand voor je liefdesleven. De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van de Liefde. Deze laat een grote behoefte aan vrijheid, maar nog meer naar waardering en respect. Er kan binnen de relatie sprake zijn van een machtsstrijd waardoor deze onder druk komt te staan. In de komende zes maanden worden problemen in de relatie opgelost en wordt de relatie versterkt. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Liefde. De vrije Weegschaal gaat op zoek naar een langdurige verbinding op zielsniveau. Ook in de vaste relatie verlang je naar een diepere emotionele verbinding.

Familie en Huis
Er is sprake van een misverstand in de familie deze maand. Probeer te bemiddelen om de harmonie weer terug te brengen in de familie. Creativiteit thuis is een thema deze maand. Een creatief project of een nieuw recept uitproberen? Alles wat je deze maand aanpakt thuis wordt een groot succes!
Augustus 2017 is een echte familiemaand. Een maand van delen en samenzijn. Aan het begin van 2017 heb je een besluit genomen. In deze periode wordt de uitwerking van deze beslissing duidelijk en hoe die beslissing jou beïnvloedt. Aan het eind van augustus 2017 is een heuglijk nieuws in de familie.

Carrière
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen krijgt in augustus 2017 vleugels.  In ieder geval gaan er deuren voor je open. De Nieuwe Maan verhoogt ook je kansen op de arbeidsmarkt en goede studieresultaten.
Ook in je carrière is creativiteit deze maand een belangrijke factor. Door deze energetische flow van gedachten, emoties en inspiratie komt er ruimte voor innovatieve ideeën! Ook samenwerking en sociale vaardigheden zijn deze maand de sleutels voor de beste resultaten. Aan het eind van augustus 2017 wacht een grote verrassing op carrièregebied.

Financiën
Augustus 2017 is een voorspoedige financiële maand. Een investering is winstgevend. Nieuwe financiële mogelijkheden zie je aan het eind van augustus 2017. Creatieve oplossingen in je carrière leiden tot financiële beloningen opleveren. Vrienden en je sociale netwerk kunnen deze maand de bron zijn van financiële spanning. Het is mogelijk dat je om financiële ondersteuning wordt gevraagd. Door de invloed van retrograde Mercurius komt er vanaf 13 augustus 2017 ruimte voor een financiële onderneming die al een tijdje in de ijskast stond.

Gezondheid
Mercurius is vanaf 13 augustus 2017 retrograde in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Oude problemen steken dan de kop op of je wordt je meer bewust van onbewuste problemen en vastgeroeste gewoonten. Hoogste tijd om hier verandering in te brengen!
Augustus 2017 is de maand om naast je emotionele welzijn ook aandacht te schenken aan het fysieke gedeelte! Regelmatig een wandeling maken, fietsen of hardlopen! Niet altijd dezelfde route nemen. Verandering van spijs doet eten! Denk ook aan je eetpatroon. Afwisseling en regelmaat.

Advies
Deze maand vindt er ook een planetaire verschuiving plaats naar de onderkant van de Weegschaal-horoscoop. Dat betekent dat Weegschaal de balans moet vinden tussen carrièredoelen en privéleven. Deze maand is een goede maand om op reis te gaan. Laat je deze maand van je creatieve kant zien om het hart van je geliefde te veroveren, maar ook om stappen te maken in je carrière.

 

error: Content is protected !!