Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier juli 2017

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Stier-horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Vanaf 22 juli 2017 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats van onafhankelijkheid naar samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken.

Liefde en Relaties
Juli 2017 is een geweldige maand voor de liefde en het ontwikkelen van nieuwe relaties.
Communicatie is de sleutel in deze dynamische maand. Een goed gesprek aan het begin van juli 2017 doet wonderen. Door open en eerlijk met elkaar te praten ontstaat ruimte om weer naar elkaar toe te groeien. Blijf met elkaar communiceren. Praat met elkaar, niet tegen elkaar. Luister deze maand ook naar goede raad. Jouw vrienden kennen jou als geen ander en hebben het beste met je voor. In de laatste week van juli 2017 kun je tot over je oren verliefd worden!

Familie en Huis
Juli 2017 is een echte familiemaand door de Stier. De lucht is vorige maand geklaard en nu is er tijd voor gezelligheid. Er wordt tijd vrijgemaakt voor gezellige feestjes en samenzijn met vrienden en familieleden. Ook wordt de aandacht gericht op decoratie en de inrichting van je huis zoals de aanschaf van nieuwe meubelen. De Volle Maan van 9 juli 2017 laat een reis zien met je gezin! De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw vierde Huis van Familie en Huis. Deze Nieuwe Maan laat je bouwen aan je huis. Jouw veilige pijlers vormen de stabiliteit in jezelf. In de komende twee weken is er een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. In de komende weken is de aandacht gericht op het herstellen van de relatie met je ouders of ouderfiguren die je als familie ziet.

Carrière
De carrière voor de Stier is voor de julimaand 2017 constructief en stabiel te noemen. Je zou deze periode van langzame groei kunnen gebruiken om een bedrijfsgerichte cursus te volgen. Deze periode van de astrologische Nacht is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding. Ook kun je werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.
Communicatie is een belangrijke schakel. Als er een probleem is, bespreek het dan. Luister naar goede raad van je vrienden wanneer je twijfelt over je carrière. Je krijgt de inzichten die je nodig hebt om de juiste beslissing te maken.

Financiën
Juli 2017 is astrologisch gezien een sterke financiële maand met Venus in jouw Huis van Financiën! Geld komt deze maand uit verschillende bronnen. Het is echter raadzaam om halverwege deze maand de financiële balans op te maken. Er zijn vast mogelijkheden om geld te besparen. Doe geen impulsaankopen. Koop wat je echt nodig hebt!
De meest winst is in de eerste week van juli 2017 te behalen met verkoopbevordering en de rest van de maand door innovatieve oplossingen en onroerendgoed transacties. Ook kun je rekenen op de ondersteuning van familie. De Invloed van Saturnus behoedt je tot het nemen van onnodige financiële risico’s.

Gezondheid
De eerste drie weken zijn prima voor je gezondheid! Met de Zon in Kreeft zit je goed in je vel, Stier. Vanaf de laatste week van juli 2017 heb je meer rust en ontspanning nodig. Wat dacht je van een mooie vakantie? Let ook extra op wat je eet, Stier. Zorg er ook voor dat je regelmatig beweegt!Begeef je zoveel mogelijk in de Tuinen van Moeder Natuur en omarm de natuur en de liefde om je heen. Er zijn veel mensen die van je houden, dus ga niet alleen zitten piekeren.

Advies
Regelmaat! Deze maand moet je proberen een vast dagschema aan te houden. Vroeg opstaan, een gezond ontbijt, beweging, op tijd eten en op tijd naar bed! Met een open geest en een open hart boek je deze maand de beste resultaten. Blijf communiceren in je relatie, in je gezin en op het werk om nader tot elkaar te komen.

 

error: Content is protected !!