Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman maart 2017

Algemeen
Vorige maand vond er een belangrijks planetaire verschuiving plaats voor de Waterman. De meeste planeten staan nu aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop. Een verschuiving van de buitenwereld naar de binnenwereld. Van de Dag naar de Nacht. De focus komt te liggen op huis, familie en emotioneel welzijn. Jouw planeet Uranus krijgt deze maand te maken met heftige en stressvolle aspecten. Van nature hou je wel van onverwachte dingen, maar er gebeurt nu zoveel tegelijk dat het wel eens teveel kan zijn, zelfs voor een Waterman!

Liefde en Relaties
De penumbrale Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 in jouw Huis van Relaties was de kosmische poort naar het versterken of verbreken van een relatie. Problemen van emotionele aard moeten worden opgelost. De kloof die ontstaan is moet worden overbrugd en de emotionele band wordt sterker. Deze Maansverduistering stelt in de komende maanden al jouw relaties en vriendschappen op de proef. Een goede relatie doorstaat de zwaarste storm. Wanneer de lucht is opgeklaard ligt de weg open voor een nieuw begin! Liefde en geld zijn deze maand met elkaar verweven. De focus op het financiële aspect in de relatie is actueel door de werking van de Zonsverduistering van 26 februari 2017. De Zon staat symbool voor jouw Relaties. Vanaf 21 maart 2017, het Lentepunt, reist de Zon door Ram. De focus ligt dan op communicatie in de relatie. De vrije Waterman vindt een nieuwe liefde op school, tijdens een seminar of lezing, in het buurthuis, tijdens een wandeling in de buurt of misschien wel bij de buren. Je hoeft dus niet ver te zoeken deze maand.

Familie en Huis
Venus is jouw planeet van Huis en Familie. Er kunnen complicaties zijn wanneer Venus door Ram reist. Van begin februari 2017 tot begin juni 2017 kan een passionele houding leiden tot verhitte discussies in de familie. Venus in Ram gaat retrograde vanaf 4 maart 2017. Familiekwesties blijven zoals ze zijn. Het is geen goed moment om nu te handelen. Vanaf 15 april 2017 ontstaat duidelijkheid daar waar nu onduidelijkheid heerst. Stel de aankoop van een huis even uit tijdens deze retrogradeperiode. Volgende maand vanaf 15 april 2017 is een betere periode, ook als je je huis te koop hebt aangeboden. Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door Stier, dus jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode is er een verhuizing, een verbouwing of renovatie. Maar door de retrograde Venus tot 14 april 2017 is het aan te raden om eerst offertes aan te vragen en niet hals over kop aan iets te beginnen. Een goede voorbereiding is nu het halve werk!

Carrière
De meeste planeten bevinden zich al aan de onderkant van de Waterman horoscoop. Je hebt de meeste carrièredoelen behaald en nu is het tijd voor je privéleven, je gezin en je familie. Het stabiliseren van de thuisbasis! Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen. Een gunstige periode om een beroepsopleiding te doen of een studie die jouw carrière bevordert. De Maansverduistering van 11 februari 2017 leidt in het komende halfjaar tot veranderingen in de carrière, met collega’s en op de werkplek. Er kan sprake zijn van reorganisatie of veranderingen in het bedrijfsbeleid. De meeste planeten staan nog aan de oostelijke kant van de Waterman horoscoop. Dat betekent dat je nog steeds onafhankelijk kunt handelen. Binnenkort gaat dit veranderen. Vanaf 21 maart 2017 komt de focus op samenwerking te liggen. Je bent dan meer afhankelijk van de mening en inbreng van anderen bij alles wat je doet. De Nieuwe Maan van 28 maart 2017 is de energetisch poort tot nieuwe communicatie-apparatuur op je werk, zoals een nieuw computersysteem, mobiele telefoon of andere auto of lease wagen met nieuwe snufjes.

Financiën
De Volle Maan van 12 maart 2017 valt in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat jouw huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde financieel ondersteunend is of gaat worden. Financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zijn door de Volle Maan mogelijk deze maand. Beleggers zien deze maand een stijging van de dividenden of andere inkomsten uit beleggingen. Mercurius reist tot 13 maart 2017 door jouw Huis van Financiën. Dat is een positieve stand voor speculaties. In de afgelopen maanden is er over het algemeen meer financiële vooruitgang geboekt. Vanaf 21 maart 2017 moet je echter terughoudend zijn met speculaties of financiële risico’s. Je bent bezig met het opbouwen van financiële zekerheid. Hou dat goede voornemen vast, want in de komende maanden zul je merken dat dit haar vruchten gaat afwerpen! Je ziet echter nu ook de gevolgen van een nonchalante en extravagante houding in de afgelopen maanden. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 in jouw Huis van Financiën laat dit duidelijk zien. Hoogste tijd voor hier veranderingen door te voeren met het oog op de nabije toekomst.

Gezondheid
Pluto in Steenbok reist al sinds januari 2009 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Je bent dingen uit het verleden aan het verwerken en een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn. Door de invloed van Mars en Uranus in Ram ben je in februari tot half maart 2017 druk in de weer. Er wordt heel wat van je gevergd, dus stress ligt op de loer. Een regelmatige massage, maar ook sportief of actief bezig zijn is de beste uitlaatklep om deze overtollige energie te kanaliseren. In maart 2017 is Venus ook retrograde waardoor je emmer kan overlopen. Tijdens deze periode zijn er boze buien en onderlinge misverstanden. De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Maan is van 1 tot 12 maart 2017 in haar Wassende fase en ook weer vanaf 29 maart 2017. Zorg voor een gevarieerd dieet, voldoende rust en ontspanning tussendoor.

Advies
De meeste planeten staan al aan de onderste helft van de Waterman horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat.
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Uranus in Ram is opposiet Jupiter in Weegschaal en dit spanningsaspect betekent dat ook jij last hebt van stress. In jou heerst een onrust en dat heeft te maken met het gevoel alsof je de grip verliest op diverse facetten van je leven zoals financiële zaken, huis en huiselijk leven of je werk. Je kunt zelf verbeteringen aanbrengen, maar jouw eigen koppige opstandigheid houdt je tegen. Deze maand is een vorm van machtsstrijd niet te voorkomen. Het beste advies deze maand is het hanteren van een flexibele opstelling.

error: Content is protected !!