Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alhoewel de meeste planeten zich in februari 2023 nog in het eerste kwadrant van de Steenbok horoscoop bevinden, ligt de focus toch op de onderzijde, de Nacht.
Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes.
De focus ligt in februari 2023 op je huis, familie, privéleven, financiën, emotioneel welzijn en het vinden van de juiste balans tussen werk en privéleven.

Liefde en Relaties
In februari 2023 wil Steenbok niets liever dan samen zijn, voor je partner zorgen en liefde delen. De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Steenbok in het achtste Huis van de Ziel. Het gaat over het vinden van evenwicht in geven en nemen als het gaat om zekerheid en intimiteit en ruimte in een intieme relatie. De single Steenbok krijgt een mooie kans op een woning en kan in februari 2023 onverwachts een berichtje krijgen van een goede bekende!
Door de invloed van de retrograde Uranus in Stier in het 5e Huis van Liefde kan een prille relatie worden beëindigd. Nieuwe vrienden zijn misschien niet het type vrienden waar je in eerste instantie aan zou denken, maar maken jou meer vrij om je eigen creatieve vonk te herontdekken.

Familie en Huis
De transit van Jupiter in Ram in het Huis van Familie en Huis laat in februari 2023 de mogelijkheid zien tot het kopen of huren van een huis, een verhuizing of renovatie van je bestaande woning zoals een aanbouw of dakkapel. Met Venus in Vissen tot 20 februari 2023 kan Steenbok rekenen op een gemoedelijke sfeer thuis en kans om op vakantie te gaan voor zaken of plezier.
Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn met serieuze gesprekken thuis, want de harmonieuze sfeer kan omslaan. Blijf met elkaar in gesprek en ga niet eigen houtje dingen regelen om conflicten te voorkomen. De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 valt voor Steenbok in het 3e Huis van Communicatie, Verbindingen en Onderwijs en stimuleert Steenbok om contact te maken met alles wat je geest prikkelt en het contact te herstellen met broers, zussen, buren of kennissen. De directe Cheiron in Ram ondersteunt Steenbok om te werken aan het genezen van oude problemen die verband houden met het ouderschap om een ​​helende, rustgevende thuisomgeving te creëren.
Februari, maart en april 2023 zijn gunstige maanden als je wilt verhuizen of renoveren.

Carrière
Asteroïde Ceres in Weegschaal gaat vanaf 5 februari 2023 tot 19 maart 2023 retrograde in het 10e Huis van Carriere. Dit kan Steenbok het gevoel geven dat deze niet voldoende beloning of erkenning krijgt voor het werk dat je doet. Er zijn tijdens die periode teveel verantwoordelijkheden of er zijn conflicten met collega’s, leidinggevenden of management.
Met de directe Mars in Tweelingen in het 6e Huis van Werk neemt de werkdruk toe op je werk en in je dadelijks leven. Samenwerking of teamwork met collega’s kan lastig zijn, want je werkt liever voor jezelf. Mars in Tweelingen stelt Steenbok in staat om efficiëntie en toewijding op het werk toe te passen en dagelijkse dingen goed te organiseren. Afhankelijk van je energieniveau kan de invloed van Mars tot burn-out klachten leiden, dus een goede balans tussen werk en ontspanning van het grootste belang. Februari 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen.

Financiën
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Steenbok in het achtste Huis van Gedeelde Financiën en Vertrouwen. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Ook komt de focus te liggen op een emotionele situatie over een vertrouwenskwestie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is.
In geval van scheiding kan met deze Volle Maan overeenstemming worden bereikt.
Acceptatie van wat je niet kunt controleren zorgt voor gemoedsrust. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording van financiële afhankelijkheid, zowel zakelijk als privé.
Grote items, rijkdom, investeringen en bezittingen kunnen rond 5 februari allemaal in uw
Venus in Ram vanaf 21 februari tot 16 maart 2023 kan tot hoge uitgaven leiden voor het huis zoals een verbouwing, de aanschaf van meubelen, woondecoraties of luxeartikelen.
Wanneer je een eigen onderneming hebt is het nu verstandig om een investering te doen of om een een project te financieren. De kans is groot dat een lening kan worden afgesloten.

Gezondheid
Door de transit van de directe Mars in Tweelingen door jouw 6e Huis van Gezondheid is de werkdruk hoger leg je bewust of onbewust de lat te hoog voor jezelf. Je hebt tijdens deze periode meer kans op stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts. Ga zoveel mogelijk naar buiten om jezelf te ontspannen. Regelmaat is de sleutel. Op tijd gezonde voeding, op tijd naar bed, op tijd uit bed.
Een gezonde lifestyle, trainingsprogramma, massages, meditatie of yoga brengt je in contact met je fysieke zelf. Jouw fysieke zelf schenkt je de toegang tot jouw innerlijke emotionele waarheid. Luister naar je lichaam en geef gehoor aan wat je lichaam jou wil vertellen.
Als je je boos, gefrustreerd of rusteloos voelt is het goed om kleine projecten en leuke dingen te doen. Zet je energie constructief in ! Let op wat je eet of drinkt. Alles waar te voor staat kan een negatieve invloed hebben op jouw fysieke en mentale welzijn.

Advies
Succes is over het algemeen te danken aan jouw aardse objectieve beoordeling voor voors en tegens. Houd ook in februari 2023 je emoties in bedwang en neem de tijd om na te denken voordat je een beslissing neemt. Overschat je capaciteiten niet. Bij alles wat je doet moet je een goed doordacht plan en strategie te hebben om succes te garanderen.
Gebruik in de eerste helft van februari 2023 je overtuigingskracht en strategie met Mercurius in Steenbok!
Om conflicten te vermijden is het raadzaam deze maand om de persoonlijke ruimte van jouw partner te respecteren. Het is geweldig om samen tijd door te brengen, maar ook je partner heeft tijd en ruimte nodig.
Het is niet makkelijk om verandering teweeg te brengen, denk bij alles wat je doet één project tegelijk. Wat is nu echt belangrijk voor jou?

 

 

 

error: Content is protected !!