Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter mei 2019

Algemeen
Mei 2019 is een maand vol van nieuwe kansen! De planetaire krachten zijn in mei 2019 gelijkelijk verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke sector van de Boogschutter-horoscoop. De Zon staat aan de westelijke helft en dat betekent dat sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen nu belangrijker zijn. De focus ligt op gezin en familie, werk, gezondheid, liefde en relaties. De retrograde energie geeft echter aan dat je terughoudend moet zijn bij het nemen van beslissingen over je carrière.

Liefde en Relaties
De retrograde Jupiter in Boogschutter maakt je aanhankelijker en laat je verlangen naar liefde en samenzijn, ondersteuning en genegenheid. Tijdens de eerste helft van mei 2019 kan de invloed van Mars in het Huis van Relaties echter de aanleiding zijn van spanningen in de vaste relatie of in de samenwerking. Op 6 mei 2019 staat Mars in Tweelingen tegenover de retrograde Jupiter in Boogschutter. Dit uitdagende aspect kan een relatie op scherp zetten. Niets overhaasten!
Door de invloed van Venus in Ram in jouw Huis van de Liefde kan de Boogschutter in de eerste helft van mei 2019 verliefd worden tijdens een sociale bijeenkomst zoals op een feestje met vrienden, symposium, beurs, zakelijke bijeenkomst of tijdens het netwerken. Een nieuwe liefde is echter wel vrijblijvend en is van korte duur. Op 10 mei 2019 is de retrograde Jupiter in Boogschutter driehoek Venus in Ram en met deze positieve energiestroom maak je de meeste kans!
Op 31 mei 2019 leidt de oppositie tussen Mercurius en de retrograde Jupiter tot grootse plannen, maar ook loze beloftes waarbij details of consequenties over het hoofd worden gezien.

Familie en Huis
Neptunus is jouw planeet van Familie en Huis. De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Familie en Huis is de oorzaak van ongewone en subtiele veranderingen die verweven zijn met ervaringen uit het verleden. Door de invloed van Neptunus in Vissen ben je in mei 2019 vooral gefocust op familie en huishoudelijke aangelegenheden.
Volgende maand gaat Neptunus in Vissen retrograde en daarom is het goed om je alvast voor te bereiden. Tijdens de lange retrogradeperiode tot eind november 2019 is er groot onderhoud aan je huis zoals een renovatie, nieuw interieur of plannen voor een verhuizing. Het is dus raadzaam om eventuele onderlinge problemen in jouw familie of in je gezin op te lossen, want anders worden deze op de lange baan geschoven en worden problemen alleen maar groter.

Carrière
Uranus in Stier reist sinds begin maart 2019 door jouw Huis van Werk.
Boogschutter merkt veranderingen in de dagelijkse routine en op de werkplek wanneer een gevoel van ontevredenheid wordt ervaren. Er is een drang om het roer om te gooien wanneer het werk te veel verplichtingen met zich meebrengt. De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Boogschutter weer een aanwijzing dat er dingen gaan veranderen in het dagelijks leven, ook al lijkt het alsof er door al die retrograde-energie niet veel gebeurt.
Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin samenwerking de boventoon gaat voeren. Boogschutter bevindt zich in een periode van voorbereiding en heroverweging. Mei 2019 is een gunstige maand voor de studie, sociale bijeenkomsten, netwerken en vergaderingen, maar het is raadzaam om grote beslissingen omtrent je carrière voorlopig uit te stellen.

Financiën
Mei 2019 is een voorspoedige financiële maand, maar de retrograde Saturnus en Pluto in het Huis van Financiën maken je duidelijk dat alleen verstandig budgetbeheer en een goede planning er toe bijdragen dat jouw financiën op orde blijven. Mei 2019 is een gunstige maand om te sparen of een budgetplan op te stellen om eventuele financiële tegenslagen in de toekomst te voorkomen.

Gezondheid
Uranus in Stier reist door jouw Huis van Gezondheid. De invloed van Uranus in Stier kan leiden tot plotselinge veranderingen in het voedingspatroon. Een geweldige tijd om een dieet te gaan uitproberen of om te gaan sporten. Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek wanneer je het gevoel hebt van beperking of wanneer het werk te veel verplichtingen met zich meebrengt. Luister naar je lichaam. Luister naar je ziel. Geef toe aan je vermoeidheid en sluit je ogen. Eet als je honger hebt. Drink als je dorst hebt. Huil als je verdriet hebt. Ga naar buiten als je het zonnelicht op je gezicht wil voelen. Hou op met jezelf te bevechten. De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. De tweede helft van mei 2019 staat daarmee in het teken van van rust, ontspanning en meditatie om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Een mooie periode voor een nieuwe activiteit of creatieve impuls.

Advies
Jupiter is astrologisch verbonden met jouw teken, de Boogschutter. De retrograde Jupiter in Boogschutter leidt tot grote stappen in de carrière.
De retrograde Jupiter in Boogschutter vraagt je echter wat integriteit voor jou betekent. Ben je eerlijk en oprecht naar jezelf en anderen? Sta je achter de keuzes die je maakt in je privéleven en op het werk?

error: Content is protected !!