Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
November 2018 staat grotendeels in het teken van carrière, relaties, familie, kinderen en creatieve ontwikkeling. De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
De nadruk ligt op samenwerking en aanpassingsvermogen om je doelstellingen te bereiken.
Gezondheid en financiën vereisen aandacht deze maand.

Liefde en Relaties
November 2018 is een aangename maand voor liefde en relaties. De single Leeuw krijgt deze maand vele mogelijkheden om de liefde te vinden, maar het blijft wel licht, luchtig en vrijblijvend. De invloed van Neptunus in het Huis van de Ziel leidt tot een sterkere spirituele verdieping in jouw intieme relatie. In de eerste helft van november 2018 duidt de transit van Mars in Waterman op een sociale periode, maar kan in de tweede week van november 2018 ook tot spanningen leiden in de relatie of in de samenwerking zoals moeite hebben met het sluiten van compromissen.
Ook de retrograde Mercurius kan vanaf 17 november 2018 wel tot communicatieproblemen leiden in de relatie. De reis van Mars in Vissen van 15 november tot 1 januari 2019 versterkt het verlangen tot een diepe emotionele zielenconnectie.
De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Deze Volle Maan kan heel romantisch zijn! Iets komt tot voltooiing in je sociale kring of je gaat een grote stap zetten en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een verhuizing, reparatie of verbouwing aan de woning. Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen, te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven. In het afgelopen jaar is er door de transit van Jupiter in Schorpioen sprake geweest van een nieuwe woonsituatie en het aanhalen van familiebanden. Jupiter in Schorpioen was voor de Leeuw een zoektocht naar innerlijke vrede en rust. Vanaf 9 november 2018 ligt de focus van Jupiter in Boogschutter op je kinderen, kinderen in de familie of in je directe omgeving. In het komende jaar wil je meer tijd besteden aan je hobby’s, je kinderen, maar ook je innerlijk kind, zelfexpressie en creativiteit.
De retrograde Mercurius in de tweede helft van november 2018 duidt op een uitdagende sfeer thuis. Kinderen eisen de aandacht. Tot de eerste week van december 2018 kan de retrograde Mercurius leiden tot misverstanden en ruzies over kleine dingen die thuis verkeerd zijn gegaan.

Carrière
Uranus is jouw planeet van Carrière. Uranus in Stier reist nog tot 6 november 2018 door jouw Huis van Carrière. Je hebt al een al een voorproefje gehad van deze sterke energie van veranderingen in de carrière en sociale status. Tijdens deze zevenjarige cyclus van Uranus in Stier verandert je carrière en sociale status zoals een nieuwe baan of een nieuwe relatie. In je carrière komen er nieuwe kansen, een nieuwe koers. Het komt vanzelf op je pad.
Uranus is nu retrograde en vanaf 7 november 2018 trekt Uranus zich tijdelijk terug in Ram. Dit is een periode van reflectie, evalueren en herpakken. Soms gaan de dingen te snel en dan vergeet je dingen. Een korte bedrijfsgerichte cursus is precies hetgeen wat je nodig hebt om de sprong te maken. Vanaf 7 maart 2019 dan daadwerkelijke veranderingen wanneer Uranus in Stier zijn reis in het Huis van Carrière hervat.
Samenwerking met collega’s en leidinggevenden is deze hele maand de sleutel tot succes. In de laatste week van november 2018 vindt er een afronding plaats op je werk, in ieder geval een reden voor een feestje.

Financiën
De invloed van de Volle Maan van 24 oktober 2018 viel in jouw Huis van Carrière. Een promotie, een salarisverhoging of meer omzet in je onderneming kan in november 2018 leiden tot meer inkomsten voor de Leeuw. De Leeuw die werkzaam is op het gebied van detailhandel, verkoopbevordering, makelaardij en marketing boekt deze maand mooie resultaten.
November 2018 is een gunstige maand om winst te behalen met investeringen en de verkoop van
onroerend goed. Let echter wel op je uitgaven, want door de retrograde Mercurius vanaf 17 november 2018 ben je heel enthousiast met het uitgeven van geld of met het doen van risicovolle investeringen. Wees hier voorzichtig mee.

Gezondheid
De rode Strijder Mars in Waterman staat in de eerste helft van november 2018 nog in oppositie met de Zon in Leeuw. Door deze oppositie wordt je uitgedaagd om de lat voor jezelf een flink stuk hoger te leggen. De planetaire krachten aan de onderkant van de Leeuw-horoscoop geven echter aan dat je het rustiger aan moet doen.
In de afgelopen maanden heb je gewerkt aan je uithoudingsvermogen en daar pluk je nu de vruchten van. Blijf wel vasthouden aan een vaste routine om te sporten. Neem regelmatig de tijd voor jezelf door naar de sauna te gaan of jezelf te verwennen met een ontspannende massage. Als je goed in je vel zit, heb je meer energie en ben je ook beter bestand tegen alle uitdagingen aan het eind van november 2018.

Advies
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 augustus 2018 was een energetische aansporing om oude emotionele energie en ongezonde gewoonten los te laten. Oude pijn loslaten om door te kunnen gaan. Met minder bagage hoef je minder te dragen op je reis door dit leven.
Aan alles merk je dat je voor een nieuw begin staat.
Alles voelt als een tweede kans en dat is het ook. Dus pak die kans.

error: Content is protected !!