Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Maagd 2015

Algemeen

In 2015 begint een nieuw hoofdstuk in jouw leven! Vanaf 12 augustus 2015 mag je je verheugen op de weldadige invloed van Jupiter in jouw eigen teken, Maagd! Er komen mogelijkheden op je pad die je veel goeds gaan brengen.
Mars reist van 26 september tot 12 november 2015 door jouw eigen teken.Tijdens deze periode zijn de beste mogelijkheden te verwachten en ben je het best gemotiveerd om met iets nieuws te beginnen of op reis te gaan.
De Zonsverduistering in Maagd van 13 september 2015 is de allerbeste periode om met iets nieuws te beginnen voor de toekomst. Je zal je tijdens deze periode beter voelen dan je kan herinneren. Ga ervoor, Maagd. Het zal een lange tijd duren voordat een periode als deze zich weer aandient.
Helaas voor jou reist Neptunus door jouw tegenovergestelde teken Vissen. Door deze tegengestelde energie heb je soms moeite om de realiteit voor ogen te houden.
Jouw planeet Mercurius is retrograde van 19 mei tot 10 juni in het teken Tweelingen en dat geeft uitdagingen in je leven. Je twijfelt aan je vermogens en je vecht met jezelf.
Het lijkt wel alsof je niet vooruit te branden bent. De Maagd die geboren is van 27 augustus tor 6 september zal hier de meeste invloed van ondervinden.

Carrière
Het jaar 2015 heeft voor je carrière heel wat voor jou in petto, Maagd. Het jaar begint al goed, vanaf 1 januari tot 12 januari 2015 reist Mars door je Huis van Werk. Je focus ligt op je werk en je zoekt naar mogelijkheden om meer werk te krijgen of om de situatie op je werk te verbeteren.
Van 13 mei tot 24 juni reist Mars door je Huis van Carrière. Tijdens de zomer is de tijd aangebroken om je doelen in je carrière na te jagen.
Helaas gooit jouw planeet Mercurius roet in het eten. Van 21 januari tot 10 februari is Mercurius retrograde in je Huis van Werk. Van 19 mei tot 10 juni is Mercurius retrograde in je Huis van Carrière. Tijdens deze periode is er sprake van tegenvallers en uitstel, blokkades en teleurstelling. Je werk hard zonder direct resultaat. Je moet echt geduld betrachten en geen grote beslissingen nemen tijdens deze periodes. Neem het zoals het is, Maagd.
Misschien in 2015 een goed jaar om terug te pakken op je oude werk.

Financiën
De Maansverduistering in Weegschaal in jouw Huis van Financiën van 4 april 2015 betekent het einde van een financiële overeenkomst of financiële afspraak. Je kan stoppen met een bijbaantje of nevenactiviteit waardoor extra inkomsten wegvallen.
Van 9 november tot 30 december 2015 reist Mars door het Huis van Financiën. Aan het einde van het jaar vindt er een inhaalslag plaats voor wat betreft je financiën of je gaat extra je best doen om je financiën op te krikken. Houdt er rekening mee dat Mercurius retrograde van 17 september tot 8 oktober 2015 in jouw Huis van Financiën valt. Tijdens deze periode is er sprake van uitstel en tegenvallende resultaten.

Liefde en Relaties
Pluto in Steenbok verblijft ook in 2015 in jouw Huis van Liefde en Uranus in Ram verblijft in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Met deze energie is er tijdens deze jaren een diep verlangen tot samensmelting met een tweelingziel. Mars reist van 13 januari tot 20 februari door jouw Huis van Relaties en tot 31 maar 2015 door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Tijdens die periode kan een nieuwe relatie tot ontwikkeling komen, vooral in de periode met de Zonsverduistering van 20 maart 2015. Met deze sterke liefdeskracht voel je je onweerstaanbaar aangetrokken tot iemand. Misschien wel iets te sterk, waardoor je te snel van stapel loopt. Met de Maansverduistering van 28 september 2015 kom je tot de conclusie of er sprake was van liefde of dat het een bevlieging moet zijn geweest.

Familie en Huis
Saturnus in Boogschutter zal het hele jaar 2015 in het Huis van Familie en Huis verblijven. Door de aanwezigheid van Saturnus kun je een verstikkend gevoel ervaren alsof de muren op je afkomen. Het kan ook zijn dat familieleden je een gevoel van beklemming geven. Je verantwoordelijkheidsgevoel voor je familie is door deze energie sterk., je hebt het gevoel alsof je voor iedereen moet zorgen. Die zorg hangt soms zwaar aan je en kan leiden tot gespannen familieverhoudingen. Er vindt een evaluatie plaats wie van positieve inbreng is en wie niet. Soms is het beter om degenen die een negatieve invloed op je hebben te laten gaan. Het is mogelijk dat je het besluit neemt om kleiner te gaan wonen.
Door de retrogradewerking van Saturnus vindt er vanaf 166 juni tot 28 september 2015 een tijdelijke verschuiving plaats. In die periode ligt de focus meer op thuisstudie, broers, zussen, tantes en ooms, ook buren en kennissen.
De stand van Pluto in Steenbok leidt ertoe dat je relatie met kinderen moeizaam blijft. Het gaat dan vooral om zaken als macht en controle. Je wordt geconfronteerd met tegenwerking in jouw rol als ouder en je denkt dat je daarin tekortschiet. De retrograde Mercurius in Tweelingen van 19 mei tot 10 juni 2015 kan tot problemen of een afstand leiden met betrekking tot de eigen ouders of ouderen in de familie.

Gezondheid
In de laatste twee jaar ben je door Saturnus in Schorpioen meer behoedzamer en serieuzer geworden dan je eigenlijk al was. Je hebt je door al je verantwoordelijkheden veel ontzegd. Je gemoedstoestand wordt beter door de invloed van Saturnus in Boogschutter. Je bent minder zwaar op de hand. Je opgewekte houding heeft een heilzame werking op je gezondheidstoestand. Je zal merken dat je in de periode van 16 juni tot 18 september tijdelijk teruggeworpen wordt in je oude gemoedstoestand. Dat komt omdat Saturnus retrograde weer even terug is in Schorpioen. Na die periode zal het beter gaan. Tot 11 augustus 2015 reist Jupiter door het Huis van het Onderbewustzijn en Karma. Tijdens deze periode is het makkelijker om inzicht te krijgen in je eigen beweegredenen. Door het inzicht in jezelf ben je in staat om eerder los te laten en het verleden achter je te laten.
Hou dat vast, want Venus in Leeuw is van 1 augustus tot 5 september 2015 retrograde. Tijdens deze periode kan je worden ingehaald door je verleden. Ook Mars in Leeuw kan in die periode tot 25 augustus 2015 leiden tot frustraties en dat maakt de stemming er niet beter op.
De beste periode dit jaar is van 1 april tot 12 mei 2015 wanneer Mars door het teken Stier reist.
Zorg goed voor jezelf dit jaar, Maagd.

Advies
Je zult dit jaar vaker een beroep moeten doen op je inschattingsvermogen. Er komen nieuwe mensen in je leven, maar laat deze niet zomaar toe.

error: Content is protected !!