Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Kreeft

Algemeen

De Noordknoop in Kreeft belooft tot eind mei 2020 een periode van actie.

Kreeft ziet tijdens die periode dingen werkelijkheid worden die in de afgelopen maanden zijn voorbereid. In de eerste helft van 2020 komen er nieuwe mensen op je pad. Een periode van nieuwe avonturen en duidelijke verandering.

De Zuidknoop in Steenbok laat de mogelijke terugkeer zien van een oude geliefde of zakenpartner zien.

De Zonsverduistering van 21 juni 2020 valt in jouw eigen teken, Kreeft! De tweede helft van 2020 staat in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Er zijn veel karmische lessen te leren in 2020, Kreeft. Het jaar 2020 gaat voornamelijk over relaties, carrière en loopbaanontwikkeling.

Jupiter en Pluto in Steenbok ondersteunen de Kreeft om toekomstdromen te verwezenlijken.

Liefde en Relaties

Met Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok in het Huis van Relaties wil je geen flirts of romances, maar ben je op zoek naar echte en oprechte liefde. Door deze vastberaden houding is de kans op een langdurige relatie veel groter. De grote conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok kan ook de aanleiding zijn dat Kreeft afscheid moet nemen van de partner of diep betrokken raakt door omstandigheden met de partner, een last draagt ​​voor de partner of er zelf mee kan worden belast. De Zonsverduistering van 24 januari 2020 valt in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In de komende zes maanden zijn er gebeurtenissen die gerelateerd zijn aan seksualiteit, geld van  je partner, geboorte en dood die je diep raken.

Er gaat een bezem door alles en iedereen met wie je geen gezonde relatie onderhoudt. Begin 2020 kan een breuk in de relatie zijn, maar Kreeft weet zich al snel te herstellen. Van half februari tot eind maart 2020 leidt de invloed van de rode strijder Mars in het Huis van Relaties tot spanningen in de relatie of in de samenwerking en moeite hebben met het sluiten van compromissen. April 2020 is een maand vol van emotie en passie.

De Maansverduistering in Steenbok van 5 juli 2020 leidt in de komende zes maanden tot het bestendigen van een bestaande relatie zoals het sluiten van een huwelijk of zakelijk partnerschap. Deze kosmische gebeurtenis biedt je meer inzicht in jezelf en relaties, privé of zakelijk. Liefde is in 2020 verweven met vriendschappen, dus een vriend of vriendin uit je sociale kring kan een hechte relatie worden. Oktober 2020 is een mooie maand om te gaan daten of voor het vormen van nieuwe relaties. Mars is medeheerser over het Huis van Liefde. De retrograde periode van Mars in Ram van half september tot half november 2020 kan tot uitdagingen in de relatie leiden. November 2020 staat in het teken van afwegingen en beslissingen maken. Er zijn dan belangrijke lessen te leren over het stellen van grenzen in relaties.

December 2020 is de maand van liefde en romantiek en terugkijken op een succesvol jaar. .

Carrière

Creativiteit en innovatie zijn de sleutelwoorden voor 2020.

Door de stand van Neptunus in Vissen in het Huis van Hoger Bewustzijn is Kreeft geïnteresseerd in de metafysische en spirituele onderwerpen. Maart 2020 is een geweldige maand voor studie en reizen. Mei 2020 is een gunstige maand om te solliciteren naar een droombaan of een bedrijf te beginnen. Juni 2020 opent de deur naar nieuwe professionele kansen zien!

De Maansverduistering in Boogschutter van 5 juni 2020 valt in jouw Huis van Werk. In de komende maanden worden projecten voltooid of worden verbeteringen aangebracht in je werkomgeving of dagelijkse leven. Deze kosmische gebeurtenis maakt de weg vrij om via sociale contacten een belangrijke professionele verandering te maken. De Maansverduistering laat in de komende maanden mooie kansen zien voor studenten en docenten.

Juli 2020 is professioneel gezien de beste maand van het jaar!

De Zonsverduistering in Kreeft an 21 juni 2020 en de Maansverduistering 14 december 2020 bieden je een grote kans op nieuwe en  enerverende gebeurtenissen zoals het maken van een verre reis en het volgen van een hogere studie. Het laat de start zien van een nieuw project op je werk of nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Een constructieve periode met meer zin om te studeren en te werken. Meer kans op een baan als je gaat solliciteren. In september 2020 moet Kreeft rekening houden met obstakels en tegenwerking.

De Zonsverduistering van 14 december 2020 valt ook in jouw Huis van Werk en mag worden gezien als een periode van professionele uitdagingen en van slimme oplossingen.

De Kreeft die zich bezighoudt met schrijven, uitgeven, publicatie, studie, vervoer, reizen en buitenland is het meest succesvol dit jaar. Ook de studerende Kreeft boekt goede resultaten in 2020.

Financiën

De Winterzonnewende van 23 december 2019 was voor de Kreeft de kosmische poort naar mooie kansen om geld te verdienen op basis van originaliteit en creatieve mogelijkheden.

In het jaar 2020 wordt financiële vooruitgang geboekt. De Zon heerst over het Huis van Financiën voor de Kreeft. De Zonsverduistering in Waterman van 24 januari 2020 valt voor de Kreeft in het Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. Dit laat zien dat er in de komende maanden schoon schip gemaakt gaat worden zoals de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering heeft te maken met de financiële situatie van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn, bijvoorbeeld investeringen, strategieën en financiële planning en ondersteuning. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit in het komende halfjaar aan het licht. Deze Zonsverduistering is de poort naar nieuwe financiële mogelijkheden. Een periode waarin je een nieuwe kijk op waarde en bezittingen krijgt.

Mars reist van eind maart 2020 tot half mei 2020 door het Huis van Gedeelde Financiën. Tijdens deze periode lan er sprake zijn van een erfenis of issues ons het inkomen van de partner. Het is verstandig om alle uitgaven onder controle te krijgen en extern advies in te winnen over investeringen en financiële verplichtingen op lange termijn.

Familie en Huis

Het begin van 2020 kan lastig zijn voor de Kreeft. In januari 2020 worden dingen duidelijk voor de Kreeft en in februari 2020 zal Kreeft merken dat niet alles is wat het lijkt!

Om een goede relatie te onderhouden met het oog op de toekomst moet je eerst schoon schip maken met het verleden. Oude wonden uit het verleden belemmeren een gezonde familierelatie.

De invloed van Saturnus kan vanaf april 2020 de Kreeft confronteren met het feit hoezeer diepe en blijvende gevoelens en herinneringen uit je kindertijd een stempel drukken op het heden.

Eerst schoon schip maken met het verleden. Een schip met te zware ballast maakt nu eenmaal water en zinkt. Het kopen van een huis of ander onroerend goed is mogelijk dit jaar met Mars in Ram. Mars reist een lange tijd door Ram doordat deze ook in Ram retrograde gaat. Van eind juni 2020 tot begin januari 2021 is een verhuizing vanwege de carrière een gunstige zet. Ouders en ouderen in de familie vereisen echter door de invloed van Mars in Ram meer aandacht door gezondheidsproblemen.

Gezondheid

De Zonsverduistering in Boogschutter van 5 juni 2020 valt in jouw Huis van Gezondheid.

De Zonsverduistering leidt in de komende zes maanden tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen. De Maansverduistering van 30 november 2020 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.

Het jaar 2020 ziet er goed uit voor je gezondheid en dat komt omdat je door geleerde lessen beter voor jezelf zorgt.

Slechte gewoontes heb je achter je gelaten. De zomer van 2020 is de beste periode van het jaar. Om het hoge niveau vast te houden, moeten er toch nog dingen worden veranderd zoals het delegeren op het werk, ergonomische toepassingen in huis en op het werk en het in stand houden van fysieke, emotionele en mentale gezondheid door regelmatig te sporten en te bewegen.

Advies

Het succes van Kreeft is afhankelijk van de medewerking van collega’s en compagnons om doelen op de werkplek te behalen, dus wees niet te zelfverzekerd. Niet al je doelen worden behaald dit jaar. Uiteindelijk kom je er wel, maar de weg is lang en het vergt heel wat doorzettingsvermogen.

Zorg dat je de controle behoudt en dat financiën gescheiden blijven van anderen. Alles wat je tot nu tot hebt opgebouwd, kan door anderen zo weer teniet worden gedaan.

error: Content is protected !!