Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier oktober 2017

Algemeen
De planetaire krachten veranderen van richting in de Stier horoscoop.
De buitenwereld en carrière worden steeds belangrijker en privé-leven zullen verder naar de achtergrond verschuiven.
De energie van de maand oktober 2017 is gericht op ambitieuze projecten en werk.

Liefde en Relaties.
Oktober 2017 laat door de aanwezigheid van Venus en Mars in het Huis van Liefde een maand van tegenstellingen zien voor de liefde en relaties. De Nieuwe Maan in Weegschaal van 19 oktober 2017 laat In de tweede helft van oktober 2017 zijn veel kansen om een nieuwe liefde te vinden. Een nieuwe liefde kan groeien en in een vaste relatie worden nieuwe stappen gezet zoals een huwelijk of zwangerschap. Maar in de vaste relatie kan er onrust ontstaan.
De invloed van Venus en Mars breng ook onrust je leven, vooral als het romantiek betreft. Je bent in een flirterige bui. Eigenlijk ben je je niet serieus op zoek naar een potentiële partner, maar het gaat om het krijgen van aandacht. De tweede helft van oktober 2017 staat in het teken van de romantiek. Het eind van de maand laat hartstocht en passie zien.

Familie en Huis
De invloed van de afgelopen Zonsverduistering van 21 augustus 2017 heeft invloed op je privé-leven en familieleven. Er zijn conflicten in de familie waardoor de onderlinge verhoudingen gaan veranderen of al zijn veranderd. Oktober 2017 laat echter de ruimte zien om voor ontstane situaties een harmonieuze oplossing te creëren. Zoals je kunt lezen bij Liefde en Relaties kan deze maand gecompliceerd zijn voor de Stier. Liefde kan zeer gepassioneerd zijn, maar kan ook leiden tot onnodige conflicten. Een vaste relatie kan onder druk komen te staan. Kinderen en zwangerschapskwesties zijn vaak de oorzaak voor de ontstane spanningen.

Carrière
Oktober 2017 laat een gunstige carrièremaand  zien. Carrièremogelijkheden worden ook positief beïnvloed door de Zonsverduistering van 21 augustus 2017.
In je enthousiasme kun je echter teveel beloven dan in je werkelijkheid kunt waarmaken. Of je gaat op zoek naar de droombaan die je alles biedt wat je wenst. Maar die droombaan bestaat niet. Je zou op zoek gaan naar iets wat je niet de voorwaarden biedt die je zou wensen. Stel je verwachtingen wat bij. Je bent veel gelukkiger met een baan die je zekerheid en geaardheid biedt. Hoe meer gefundeerd jij bent, hoe gelukkiger je bent. Maak je wensen kenbaar, maar blijf wel bij jezelf. De dagen 13 en 14 oktober 2017 zijn succesvolle dagen voor je carrière. Je gaat eindelijk goede resultaten voor al je inzet. In de derde week van oktober 2017 kan er een machtsstrijd ontstaan, maar hier is geduld geboden. Je geduld wordt beloond, Stier.

Financiën
De financiële vooruitzichten voor de Stier zien er voorspoedig uit deze maand. Je mag op de financiële ondersteuning rekening van vrienden en familieleden. De weldadige invloed van Jupiter in Weegschaal stelt jou in staat om in de eerste week van oktober 2017 jouw financiële doelen te verwezenlijken. Er is in de eerste helft van deze maand winst te behalen via speculatie of investeringen.

Gezondheid
Oktober 2017 laat een goede maand zien om gewicht te verliezen.
Oktober 2017 is echter ook de maand van de verleidingen. De verleiding is groot om lekker te eten, te drinken of uit te gaan. Het is echter verstandig om aan je gezondheid in acht te nemen. Alles met mate, Stier! Zorg voor voldoende nachtrust en beweging. Regelmaat is het toverwoord om fit en gezond te blijven. De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 laat zien dat de tijd is aangebroken om voor jezelf te gaan en voor je gezondheid te kiezen. Het roer moet om! Je bent als Stier heel gevoelig nu de dagen gaan korten en het licht gaat veranderen. Juist nu is het goed om je batterijen op te laden in de Herfsttuinen van Moeder Natuur.

Advies
In de eerste week van oktober 2017 is het mogelijk dat je in de wielen wordt gereden. Het is verstandig om dan het hoofd koel te houden. In de tweede helft van oktober 2017 vindt je de inspiratie om met volle overtuiging je energie te richten. In de derde week van oktober 2017 is er echter weer een machtsstrijd en laait de passie op. Aan het eind van de maand ben je weer geaard en kom je helemaal weer tot jezelf.

 

error: Content is protected !!