Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw oktober 2017

Algemeen
Oktober 2017 ademt warme liefde voor de Leeuw in oktober 2017. Familie en carrière vormen deze maand de rode draad. Jouw gezondheid verdient wel wat aandacht deze maand, Leeuw.

Liefde en Relaties
In de tweede week van oktober 2017 is er een spannende ontmoeting die je leven kan veranderen. Dat kan zijn op een plek waar geld te vinden is of op de werkplek. Iemand die ouder is dan jij. Vriendschappen zijn een belangrijke bron van ondersteuning in de tweede helft van oktober 2017. Er zullen door de invloed van Uranus en Neptunus veel romantische mogelijkheden zijn, maar het is nog niet echt serieus of met toekomstplannen. Vanaf 21 oktober 2017 kan dat gaan veranderen door de invloed van de Zon in Schorpioen. Belangrijk is wel dat jullie elkaar ruimte geven om de liefde een kans te geven. Jouw nieuwe liefde heeft ruimte nodig. Ook jij hebt ruimte nodig. Aan het eind van de maand komt alles op haar pootjes terecht.

Familie en Huis
De planetaire krachten bevinden zich aan de zuidelijke helft van de Leeuw horoscoop.
Het Huis van Familie is hierdoor in oktober 2017 dominant. De Volle Maan van 5 oktober 2017 laat zien dat je een mooie spirituele reis gaat maken met je gezin of familie. Deze reis kan de aanleiding zijn om overtuigingen over religie en filosofie te herzien. Je kunt ook besluiten om een hogere studie te gaan volgen. Oktober 2017 is een goede maand om samen met je gezin een museum te bezoeken of samen iets moois zoals een kunstvoorwerp uit te zoeken voor in huis.
De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 valt in jouw Huis van Communicatie en naaste familieleden. De tweede helft van oktober 2017 staat in het teken van uitpraten van vervelende kwesties uit het verleden. Verdergaan met een schone lei!

Carrière
Deze maand moet je wel het heft in handen nemen. Met emotionele stabiliteit krijg je de beste resultaten. Doordat je rustig bent zijn er ook betere contacten met collega’s en je baas.
de eerste drie weken van oktober 2017 hebben een onrustig en hectisch verloop. Op je werk zijn er ontwikkelingen of in de organisatie waarin je werkzaam bent. Juist nu moet je het hoofd koel houden. Het kan ook zijn dat je met je hoofd niet bij je werk bent door liefdesperikelen en dat je steekjes laat vallen op je werk. Juist dan moet je met je briljante ideeën en leiderschap laten zien wat je waard bent! Luister ook naar de inbreng van je collega’s of medewerkers. Niet alles draait om jou. Stimuleer je collega’s en medewerkers met nieuwe ideeën. Jouw sociale netwerk biedt jou de kans om lopende projecten tot een goed resultaat te brengen medio deze maand. Aan het eind van oktober 2017 kun je met tevredenheid terugkijken op een enerverende maand.

Financiën
Oktober 2017 laat door de invloed van Venus en Mars in het Huis van Financiën een financieel gunstige maand zien. Inkomsten komen vooral door jouw financiële expertise aan anderen te bieden. Speculaties geven goede rendementen. Geld wordt uitgegeven aan liefdadigheidsactiviteiten en aan vrienden. Pas echter op dat je niet teveel geld uitgeeft deze maand.
Vanaf 21 oktober 2017 komt er rust in jouw financiële situatie. Vanaf die periode komt er ruimte voor nieuwe financiële projecten die in samenwerking met anderen gaan verlopen.

Gezondheid
Je bent op de goede weg, Leeuw! Je werkt aan je conditie en dat hou je vast. En dat is goed.
Oktober 2017 is een drukke maand en dan mag je ook wel eens de teugels wat laten vieren.
Neem wat rust en ontspanning. Regelmaat is het toverwoord. Dus met regelmaat naar de sportschool of even er tussenuit. Een goed idee is om samen te gaan sporten. Een halfuurtje werken, een kwartiertje rust. Deze maand kun je door stress te maken krijg met je gezondheid. Dan is het goed om even afstand te nemen van alles. Rust in je hart en hoofd biedt ruimte voor creativiteit en creatieve oplossingen.

Advies
Oktober 2017 is een drukke maand van uitdagingen. Jouw gezondheid heeft te lijden onder stress en zorgen. Het is vaak onmogelijk om te ontspannen of je gunt jezelf niet de tijd om te ontspannen. Door vermoeidheid en jouw emotionele aard is het niet eenvoudig om belangrijke beslissingen te nemen. Jouw succes hangt deze maand af van hoe je met anderen omgaat. De beste raad is om toch afstand te nemen van alles wanneer het je teveel wordt. Jouw gezondheid is toch het allerbelangrijkste.

error: Content is protected !!