Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Stier-horoscoop, dus het gaat ook in november 2018 nog om sociale vaardigheden en de medewerking van anderen om je doelen te bereiken. Het wordt steeds drukker aan de bovenzijde van de Stier-horoscoop, dus focus komt steeds meer te liggen op carrière, relaties, samenwerking, studie en financiën. Gezondheid vraagt wel wat aandacht, Stier!

Liefde en Relaties
Jupiter is jouw planeet van Relaties. Jupiter in Schorpioen blijft nog tot tot 8 november 2018 in jouw Huis van Relaties. Het afgelopen jaar stond in het tekenen van het verbinden en verbreken van relaties. Jupiter in Boogschutter zet zijn reis voort door jouw Huis van Intimiteit. Vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 leidt deze invloed tot meer begrip en compassie. Jupiter verstevigt de emotionele banden in de relatie en vormt nieuwe serieuze relaties met een sterke emotionele binding.
November 2018 is een dynamische en sociale maand. De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Relaties. November 2018 voelt daarom als een nieuw begin in de liefde en in relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk! De single Stier vindt deze maand een nieuwe liefde in de sportschool of tijdens een wandeling! In ieder geval tijdens een activiteit, dus ga er op uit! In de eerste helft van november 2018 kan iemand zich beter voordoen dan deze in werkelijk is, dus wees wel op je hoede. De rest van november 2018 staat in het teken van gezellig samenzijn.
De invloed van de directe Venus in Weegschaal brengt aan het einde van november 2018 romantiek en nieuwe sociale contacten!

Familie en Huis
Vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 leidt de invloed van Jupiter in Boogschutter tot meer begrip en compassie. Jupiter verstevigt de emotionele banden in de vaste relatie en vormt nieuwe serieuze relaties met een sterke emotionele binding. Door de invloed van Mars en de kosmische ondersteuning van Saturnus en Pluto in Steenbok zijn er in november 2018 voldoende kansen om samen met vrienden en familie optimaal gebruik te maken van jouw constructieve plannen!
De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of een oplossing te vinden is van 8 tot 22 november 2018.

Carrière
Tot 15 november 2018 reist de rode strijder Mars door het gebied van Carrière en Bestemming. Dus de eerste helft van november 2018 staat in het teken van hard werken en concentratie. Stier is op de goede weg en er kunnen grote stappen voorwaarts worden gemaakt.
De retrograde Venus in de eerste week van november 2018 laat zien dat je toe bent een korte vakantie! Je werkt zo hard en dan loop je de kans jezelf voorbij te lopen, maar ook loop je de kans om mooie kansen te missen.
Luister naar een collega of leidinggevende, want deze goede raad is goud waard. De tijd is rijp om een idee naar buiten te brengen. In de tweede helft van november 2018 moet je het verschil maken. Laat jezelf duidelijk zien en horen in zakelijke onderhandelingen of bij een sollicitatiegesprek. Zelfvertrouwen wekt vertrouwen bij de ander. Ga het gesprek aan met een duidelijk idee van wat je wil bereiken voor jezelf. Hou er rekening mee dat niet iedereen jouw sterke houding weet te waarderen. Het groene monster dat jaloezie heet, kan aan het eind van november 2018 de kop opsteken op de werkvloer. Studenten en docenten behalen in de laatste week van november 2018 mooie resultaten.

Financiën
November 2018 is een gunstige financiële maand waarin je goede financiële beslissingen gaat nemen. Er kan sprake zijn van een salarisverhoging en er wordt winst behaald door samenwerking met je partner en sociale contacten. November 2018 is een gunstige maand voor investeringen en de aandelenmarkt. Mercurius is jouw planeet van Financiën. De retrogradeperiodes van Mercurius zijn direct van invloed op de financiën van de Stier. Mercurius is retrograde van 17 november tot 5 december 2018. De verleiding bestaat dan dat je geneigd bent om dan meer geld uit te geven dan er binnenkomt. Tijdens deze periodes zijn er echter financiële plooitjes die eerst moeten worden rechtgezet. De reis van de Grote Weldoener Jupiter vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 door jouw achtste financiële Huis laat de opmaat naar een goed financieel jaar zien. Een goede periode om een verbintenis aan te gaan waarbij wederzijdse middelen worden samengevoegd, bijvoorbeeld een zakelijk partnerschap of huwelijk. November 2018 is een gunstige maand voor financiële planning waarin zaken worden afgewerkt met betrekking tot erfdeel, verzekeringen, hypotheek en belasting. Een jaar om goed rendement uit investeringen te behalen. De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
Venus is jouw planeet van Gezondheid. Venus is nog retrograde tot 15 november 2018. Venus confronteert je met onbewuste problemen en oude kwesties. Je beseft wat je hebt gemist en wat je beter los kunt laten op het gebied van relaties en op problemen met je werk. Tijdens die periode is het goed jezelf en de ander tijd en ruimte te gunnen.
De retrograde Uranus keert vanaf 7 november 2018 nog een keer terug in Ram en keert daarmee tijdelijk terug in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Tot begin maart 2019 is dit een periode om de puntjes op de i te zetten en te werken aan het onderbewuste, je motivaties en diepste verlangens. Goede en gevarieerde voeding is belangrijk. Blijf in beweging in november 2018. Wanneer je in beweging bent, krijg je energie en voel je je extra gezond! Niets voelt fijner dan de voldoening na een work-out. Ga zoveel mogelijk naar buiten. De laatste week van november 2018 vraagt om rust en ontspanning.

Advies
De Volle Maan in Stier van 24 oktober 2018 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
De energie van de Volle Maan geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt november 2018 de meest productieve maand van het jaar.
De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jouw specifieke inbreng.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.
Hou er wel rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen je doelen kunt bereiken.

error: Content is protected !!