Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 kan het jaar bijna niet meer stuk!
Deze Volle Maan is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze Volle Maan is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, te verwijderen. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
Deze Volle Maan is van grote invloed op de Leeuw die tussen 25 en 29 juli is geboren.
De focus ligt in januari 2024 op liefde, werk, gezondheid, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
Het jaar 2024 begint goed met asteroïde Ceres, Mercurius en Mars in Boogschutter!
Deze samenstand maakt je bewust van waaraan je moet werken en helpt om liefdesrelaties te koesteren en te ondersteunen. Met Saturnus in Vissen kan een liefdesband sterker worden nu problemen die verweven zijn met intimiteit en vertrouwen worden opgelost. Venus in Boogschutter versterkt tot 23 januari 2024 jouw aantrekkingskracht. Door deze invloed ben je op zoek naar zinvolle relaties en heb je meer behoefte aan persoonlijke vrijheid in de relatie.
De single Leeuw gaat op zoek naar de liefde. Wanneer Leeuw zich beperkt voelt, zoek je verder. Vertrouwen is de rode draad in relaties en de liefde.
Er kunnen in de tweede helft van januari 2024 provocaties en ruzies zijn wanneer er geen vertrouwen is. Pluto reist vanaf 22 januari 2024 al door Waterman (Huis van Relaties) en begint officieel vanaf 20 november 2024 aan de lange reis door Waterman. Er komen steeds meer verschuivingen in relaties en met interacties, waarbij Leeuw steeds selectiever wordt.

Familie en Huis
Januari 2024 is een gunstige maand om op vakantie te gaan met je gezin of familie. Geen verre reis, maar een korte vakantie in eigen land of gezellige familie-uitstapjes zoals naar een pretpark.
Januari 2024 is ook de maand van grote verschuivingen in je carrière en financiële status en daardoor verandert door de dynamiek thuis. Door veranderingen in je carrière kan er minder tijd zijn voor je privéleven.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in jouw derde Huis en door deze invloed kan Leeuw in januari 2024 afstand nemen van vrienden, familie of kennissen wanneer jij het gevoel hebt dat je ze ontgroeid bent.
Door ontwikkelingen in je carrière moet het evenwicht worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin of privéleven, Leeuw.

Carrière
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is ook in januari 2024 van invloed op je carrière. Leeuw kan te maken krijgen met een nieuwe baan, overplaatsing, reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid of andere regelgeving vanuit de overheid.
Van 5 januari tot 13 februari 2024 reist Mars door Steenbok (6e Huis van dagelijks Werk) en dit geeft Leeuw veel energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme voor het werk dat je doet of succes bij het vinden van nieuw werk.
Januari 2024 is een gunstige maand voor de studie. Zakelijke reizen leveren niet direct het gewenste resultaat op.
De Nieuwe Maan in Steenbok (Huis van Werk) van 11 januari 2024 vraagt om een frisse start, balans en betere arbeidsvoorwaarden. Er kan een nieuwe baan zijn of nieuwe projecten die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens, maar dan moet er wel eerst schoon schip worden gemaakt. Professioneel gezien moet je deze maand voorzichtig zijn bij het ondertekenen van arbeidsgerelateerde contracten. Overhaast niets en let op alle details.
Zorg voor een goede verstandhouding met het management of leidinggevende. Samenwerking leidt tot erkenning en waardering.

Financiën
Er komt dankzij Mercurius in Steenbok vanaf 15 januari 2024 genoeg geld binnen, maar je wil ook mooie dingen kopen. In plaats van geld te verspillen aan impulsartikelen die je eigenlijk niet nodig hebt, is het beter om het te investeren in je bedrijf of geld te sparen. Door bewust om te gaan met geld wordt het mogelijk om kosten te besparen om daarmee de financiële situatie te verbeteren.
Een creatieve hobby kan alsnog uitgroeien tot een lucratief project.
Financiële onafhankelijkheid is de weg naar eigenwaarde en zekerheid. Door het evenwicht te vinden tussen vrijgevigheid en een meer praktische kijk kan Leeuw de financiële positie en daarmee de persoonlijke vrijheid behouden en versterken.

Gezondheid
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 viel in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn. In de eerste helft van januari 2024 is er door deze invloed meer behoefte aan rust, introspectie, ontspanning en meditatie om jezelf op je innerlijke leven te concentreren.
Januari 2024 is een drukke maand en daarom moet je regelmatig op de rem trappen om jezelf die rust te gunnen. Als je dat niet doet, kun je last krijgen van stress en vermoeidheid.
Zorg voor voldoende beweging en een vezelrijk dieet voor je stoelgang. Stop met roken en denk aan je cholesterol. Leeuw kan ook last hebben van pijn in de gewrichten en ontstekingen.
Een operatie of tandheelkundige behandeling met een Volle Maan is nooit raadzaam in verband met nabloedingen of zwellingen. Het beste moment voor een operatie of behandeling is als Mercurius of Mars direct lopen en 5 dagen voor of na de Nieuwe Maan, bij voorkeur in Stier, Leeuw, Schorpioen of Waterman.

Advies
Op de eerste dag van januari 2024 kun je wat tegenslag ervaren en moet je je verwachtingen bijstellen.
Over het algemeen is januari 2024 een gunstige maand van financiële groei dat jou de weg biedt naar eigenwaarde en zekerheid.
Besteed meer aandacht aan jezelf en gun jezelf tijd. De maand januari 2024 vraagt veel van Leeuw, dus neem tussendoor rust. Maak tijd voor je vrienden, sportieve activiteiten en hobby’s.
Luister naar jezelf, luister naar wat je lichaam je wil vertellen herken de signalen.
Je werk mag nooit ten koste gaan van je gezondheid.
Je kunt door Saturnus in Vissen een ingrijpende transformatie ondergaan, maar dat gaat je fysieke en financiële leven ten goede veranderen en je gemoedsrust brengen.
Laat hoge verwachtingen los, Leeuw.

error: Content is protected !!