Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram maart 2019

Algemeen
De meeste planeten staan bovenaan de Ram-horoscoop.
De verschuiving naar de oostelijke kant laat een periode zien van kracht en doorzettingsvermogen.
Je bereikt je doelen op eigen kracht, maar samenwerking blijft wel een thema.
De focus in maart 2019 ligt op het sociale aspect, carrière, financiën, vrienden en familie, kinderen.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Venus in Waterman is maart 2019 vooral een sociale maand.
Meer tijd met vrienden, feestjes of sociale activiteiten bijwonen. Ram wil interesses delen en goede gesprekken voeren. In maart 2019 worden vrienden gemaakt tijdens groepsactiviteiten, plekken van amusement, recreatie en creativiteit. De single Ram gaat op zoek naar vriendschap, dus een ontmoeting blijft licht en luchtig. In de vaste relatie gaat het om samen delen en eerlijkheid. Verwacht niet teveel. Het komt zoals het komt. Niets forceren als iets ongemakkelijk voelt. De Volle Maan van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
Maart 2019 is een harmonieuze maand voor de Ram. Kreeft symboliseert familie en privé voor de Ram. De invloed van de Noordknoop in Kreeft heeft een gunstige uitwerking! Een maand vol van gezelligheid en samenzijn met ouderen en kinderen in de familie. Eventuele problemen thuis hebben te maken met onopgeloste issues in de dagelijkse gang van zaken. Raadzaam is om openhartig te praten over wat je dwars zit. Vrienden en je sociale kring zijn deze maand de verbindende schakel bij het oplossen van huiselijke problemen. Het beste resultaat bereik je door samen te werken. Ook thuis! De tweede helft van maart 2019 laat een feestje zien, want er is reden om iets te vieren.

Carrière
De invloed van de Nieuwe Maan van 4 februari 2019 heeft vele nieuwe zakelijke contacten gebracht. Netwerken werpt zijn vruchten af voor nu en in de toekomst.
De Volle Maan van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Werk en dat zien dat een project op het werk of thuis tot voltooiing is gekomen. De Volle Maan geeft ook ruimte om deze maand eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
Steenbok symboliseert het Huis van Carrière voor de Ram. De samenwerkende krachten van Saturnus en Pluto in Steenbok brengt het beste in jou naar buiten. De aanhouder wint!
De invloed van Jupiter laat een succesvol verloop zien van een bedrijfsgerichte studie, bedrijfstraining of zakenreis. Door de retrograde Mercurius ben je deze maand echter wat onzeker en minder geconcentreerd. Gebruik deze tijd na te denken over je carrièrepad en wat je zou kunnen veranderen om je droom in vervulling te laten gaan. Aan het eind van maart 2019 ga je een beslissing nemen.

Financiën
Stier is de poort van jouw Huis van Financiën. De rode strijder Mars reist vanaf 15 februari 2019 door jouw Huis van Financiën. Mars in Stier vraagt ook in maart 2019 om directe actie om nieuwe financiële mogelijkheden te onderzoeken en je financiële positie te verbeteren. De invloed van Mars maakt je financieel overmoedig, maar het is beter om niet ondoordacht geld uit te geven of te gaan investeren.
Vanaf 7 maart 2019 reist de onvoorspelbare Uranus in Stier door jouw Huis van Financiën, dus er pas op met impulsaankopen en zorg voor een financiële buffer!
Op 20 maart 2019 krijgt Mars in Stier ondersteuning van Pluto in Steenbok, dus deze aardse energie geeft Mars richting, wilskracht en doorzettingsvermogen om het juiste te doen en hoe om te gaan met nieuwe omstandigheden.
Onverwachte financiële steun komt van sociale contacten, familie, vrienden of groepen.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven.
Van 5 maart tot 27 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en dat brengt je terug naar issues van vroeger, zoals innerlijke pijn, schuldgevoel of opgekropte boosheid. Vanaf 21 maart 2019 betreedt de Zon de Ram. De Lente-equinox kan leiden tot emotionele uitbarstingen, vermoeidheid, angstgevoelens of verdriet. Ram houdt eigenlijk grote innerlijke lenteschoonmaak, maar dat betekent dat je goed voor jezelf moet zorgen. Maak tijd vrij voor jezelf. Spierpijn, een verkoudheid of griep komt niet zonder reden op je pad.

Advies
Vanaf 21 maart 2019 straalt de Zon in jouw teken, Ram! Alvast van harte gefeliciteerd!
Met de Zon in Ram ben jij niet te stuiten. Gebruik deze bruisende energie voor activiteiten die bijdragen aan je eigen ontwikkeling en blijf uit de buurt van de mensen en situaties die jou negatief beïnvloeden. Blijf bij jezelf en weet wie je bent met al je goede en minder goede kwaliteiten.
Blijf voor elkaar openstaan, want samenwerking met een collega of zakenpartner kan lucratief zijn.

error: Content is protected !!