Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Schorpioen mei 2019

Algemeen
Met de meeste planeten aan de rechterkant van de Schorpioen-horoscoop zijn samenwerking en flexibiliteit terugkerende thema’s tijdens deze periode.
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Schorpioen horoscoop geeft aan dat de energie van de buitenwereld steeds sterker wordt en dat je de balans moet vinden tussen thuis en carrièremogelijkheden. De focus deze maand ligt op het maken van keuzes, carrière, financiën en relaties. Gezondheidskwesties vragen je aandacht.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 4 mei
2019 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand deze maand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
De single Schorpioen vindt de liefde tijdens een vergadering of op het werk.
De retrograde Jupiter in Boogschutter kan echter in de tweede helft van mei 2019 tot uitdagingen leiden in de vaste relatie. De weg van het compromis zal de juiste weg zijn naar liefde en toewijding. Tijdens de Volle Maan in Schorpioen op 18 mei 2019 is Venus conjunct Uranus in Stier. Deze energie laat veranderingen zien op relationeel gebied, zoals een breuk of een nieuwe stap in een zakelijk partnerschap of relatie. Het einde of begin kan voor beide partijen een nieuwe weg of uitweg zijn.

Familie en Huis
De retrograde Saturnus in Steenbok kan deze maand de oorzaak zijn van uitdagingen en communicatieproblemen met familieleden, broers, zussen, kennissen, buren of in de naaste omgeving. Pluto retrograde in Steenbok stelt je in de gelegenheid om de waarheid te achterhalen, de motieven van anderen te doorzien en de reden waarom in dit leven jou iets in fysieke, materiële of geestelijke zin overkomen is. Mei 2019 is een gunstige maand voor onderzoek of met nieuwe cursus te beginnen of een hobby op te pakken.
Ook is mei 2019 een goede maand om op reis te gaan met familie en vrienden. Samenzijn met je gezin en familie is voor jou heel belangrijk. Aan het eind van mei 2019 is er goed nieuws en dat heeft te maken met kinderen of kinderen in je familie.

Carrière
Pluto retrograde in Steenbok vraagt je een stapje terug te doen. Door een stapje terug te doen kun je alles beter overzien. De retrograde Pluto in Steenbok stelt je in staat om de woorden te vinden die je eerder niet kon vinden en zo oplossingen te vinden voor bestaande zakelijke problemen of problemen in je carrière.
Schorpioen krijgt hierbij juridische ondersteuning of het juiste advies door de invloed van Mars in Kreeft vanaf 17 mei 2019. Tot 1 juli 2019 biedt Mars in Kreeft lucratieve zakenreizen en handel met het buitenland. Ook goede studieresultaten! Een actieve periode om een bedrijf te beginnen of je kantoor anders in te richten of andere carrièremogelijkheden te verkennen wanneer je niet zeker bent van je zaak. Mars in Kreeft versterkt je zesde zintuig bij het nemen van de juiste zakelijke beslissingen.

Financiën
Jupiter is jouw planeet van Financiën. De ijzersterke positie van Jupiter in Boogschutter is een stabiele en winstgevende periode voor de Schorpioen. De retrograde Jupiter in het Huis van Financiën leidt echter tot financiële vertragingen tijdens deze periode.
Deze vertragingen zijn kosmisch bedoeld om je stil te laten staan bij vragen als: Wat betekent bezit voor mij? Wat is waardevol voor mij? Wat is de toegevoegde waarde van bezit? Wat heb ik werkelijk nodig om gelukkig te zijn? Leer vast te houden aan wat je hebt, laat gaan wat je niet nodig hebt.
Vanaf 22 mei 2019 reist de Zon door Tweelingen. Dit is van invloed op geldkwesties met de partner zowel privé als zakelijk gedeelde financiën, dus ook investeerders. Door de Zon in Tweelingen kan het alle kanten opgaan, dus wees uiterst voorzichtig en duidelijk bij financiële onderhandelingen. Probeer onnodige uitgaven zo veel mogelijk binnen de perken te houden.

Gezondheid
De Volle Maan van 19 april 2019 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting.
Deze maand heb je rust, ontspanning en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven.
Een korte vakantie brengt je rust en balans. Pluto retrograde in Steenbok laat zien dat je het rustiger aan moet doen. Blijf niet te lang met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter.
Je gezondheid is wat kwetsbaar deze maand. Richt jezelf deze maand op ontspanning en ontgifting van je lichaam en het stoppen met slechte gewoonten. Een gezond en uitgebalanceerd dieet en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven. Ga zoveel mogelijk naar buiten om de Zon te begroeten!

Advies
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

 

error: Content is protected !!